Sen 200 bile yazarsın hızını alamayıp, yeter ki iste.O o o ben en az 100 yazarım seninkinde olduğu gibi
Anlık ve doğal gelişen bir goygoy olursa büyük ihtimal suyu çıkar. Ama sonrasını bilemem, bakacağız...İlk çıkan olsaydı eğer, muhtemelen bu kadar geyik olmazdı. Şimdi suyunu çıkarın bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 87755
Maskeli Beşler, @Tolstoyevski'ye geçit vermedi.
@Dosi, @xdragxx, @Emre Ozansoy, @MEnes.
Muhabbet edilecek birileri var oldukça beni tutamazlar zatenSen 200 bile yazarsın hızını alamayıp, yeter ki iste.
Ekli dosyayı görüntüle 87755
Maskeli Beşler, @Tolstoyevski'ye geçit vermedi.
@Dosi, @xdragxx, @Emre Ozansoy, @MEnes.
Gidip ilk 11ime bak senin sorunduBunu sen istedin, boşun kralına hazır mısın... @Tolstoyevski
Gidip ilk 11ime bak senin sorundu
HarikaHala özel mantığını anlamayan varsa özelden sorulan sorular anonim kalmıyor. Konuk bu sorunun kimden geldiğini tahmin etmeye çalışıyor ve en sonunda bilemezse söylüyoruz. Güzel bir hafta olması dileğiyle.
Sabarsal bir boşa hazırız bu hafta...Bunu sen istedin, boşun kralına hazır mısın... @Tolstoyevski
Aynen. Programdan alacağın primi keserim yoksaÖncelikle anlık mod:
Sınavdan yeni çıktığım için beynim ısındı. Öncelikle bu hafta hayırlı olsun ve sorularınız için şimdiden teşekkür ederim. İlk olarak tepkileri bıraktım, ardından tek tek cevaplayacağım. @Dosi tepemize biner yoksa kanal patronu olarak, kızdırmamak gerekiyor onu.
@xdragxx @Araf @Sherlock @Emre Ozansoy
Kesinlikle, başka bir ihtimal yok bekleyip görmek lazım...Evet neler yaşanacağı belli olmaz yoldaşım. Bekleyip görmek lazım
İlk soruyla mesaiye başlayalım o halde, hayırlı olsun.Klasik soruyla başlayalım bhnd? @Tolstoyevski
Güzel düşüncülerin için teşekkürler duygular karşılıklıİlk soruyla mesaiye başlayalım o halde, hayırlı olsun.
Öncelikle 2014 sonlarından itibaren sanırım tanışıklığımız var, o dönemlerde daha az aktif idin, 2020'de ise giderek eski aktifliğine kavuştun. Son dönemde daha bir kafa dengi, kıyak ve Tayfun-Özgür gibi adam olduğunu fark ettim. Aynı zamanda arkadaşlığa önem veren sadık bir kişiliğin var. Son dönemlerde ise bir şeylerden bunaldığını yahut sıkılmakta olduğunu düşünüyorum ama izlenim sadece.
Futbol konusunda en az benim kadar tutkulusun ancak bir o kadar da objektif bakabiliyorsun olaylara, yıllar ve Fenerbahçe seni bu konuda çok yıprattı ve bir o kadar da olgunlaştırdı...
Tyler Durden hayranısın ama Geniş Aile - Zekai'yi daha çok anımsatıyorsun bana nedense, o da matrak bir karakterdi malum.
Hayır ve nedenini de sormayalım.Güzel düşüncülerin için teşekkürler duygular karşılıklı
Peki bu programda artık adını söyleyecek misin?
Sen ne değişik bir kardeşmişsinHayır ve nedenini de sormayalım.