- Reaksiyon puanı
- 116,229
- Puanı
- 1,060
Gelirim birazdanGökkuşağındayım şu an.
Gelirim birazdanGökkuşağındayım şu an.
10 gün kaldı ya da 9... HYPE'lanmamak elde mi be...HYPElandık yine...
2.5 gün kala Araf'ı geçtin ne düşünüyorsun? @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 88127
Ekli dosyayı görüntüle 88128
@Tolstoyevski'nin konusu, benim konumu geçmiş oldu böylece.
Bu kadar ilgiyi bekliyor muydun @Tolstoyevski?
2.5 gün kala Araf'ı geçtin ne düşünüyorsun? @Tolstoyevski
Oha 6bin hit olmuş 😱Dünkü durgunluğa rağmen bence de beklenilenin üstünde bir mesaj sayısı oldu. Tabi ki %80 geyik, %20 soru mantığı ama sorular da az değildi gerçi özellikle @xdragxx @Sherlock ve özellikle @Dosi nin katkısı büyük oldu.Zaten şu an onunla yarışıyoruz mesaj sayısında ve bunu yazdığımda benden 2 mesaj önde olacak ama finalinde geçen ben olurum gibi bir zahmet.
Irk kavramını ortadan kaldırırdım, devlet sınırlarını ortadan kaldırırdım, vahşi kapitalizmi ortadan kaldırırdım...Dünya düzeninde değiştirmek için 3 fırsatın olsa bu 3 şey ne olurdu? @Tolstoyevski
Peki sana göre illuminati tarzı şeyler gerçek mi yoksa komplo mu?Irk kavramını ortadan kaldırırdım, devlet sınırlarını ortadan kaldırırdım, vahşi kapitalizmi ortadan kaldırırdım...
Tarikat gerçek ancak söylenenler değil. Giderek halk efsanesi haline gelmiş olaylardan birisi. Dünyayı kontrol eden gizli tarikat fikri vb. Sokaktaki çocuğun bile bildiği gizli tarikat...Peki sana göre illuminati tarzı şeyler gerçek mi yoksa komplo mu?
Hiç deep web'e girmeyi denedin mi?
(nasip olmadı)Cuma günü bende vitesi alacağım
En sevmediğim soru tipidir çocukluğumdan beri çünkü mahçubiyet oluşur.Bu tarz şeylerde ilk defa yorum yazıyorum. Bayağı klişe ve sinir bozucu bir soru.Anneni mi daha çok seviyorsun? Babanı mı? @Tolstoyevski
Soruya cevap veremeyeceksin yaniEn sevmediğim soru tipidir çocukluğumdan beri çünkü mahçubiyet oluşur.
Dünkü durgunluğa rağmen bence de beklenilenin üstünde bir mesaj sayısı oldu. Tabi ki %80 geyik, %20 soru mantığı ama sorular da az değildi gerçi özellikle @xdragxx @Sherlock ve özellikle @Dosi nin katkısı büyük oldu.Zaten şu an onunla yarışıyoruz mesaj sayısında ve bunu yazdığımda benden 2 mesaj önde olacak ama finalinde geçen ben olurum gibi bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?