Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

@alperuz Ben son etkinliğimde 10383939 kere etiket attım gene oy vermedi... Etiket işinde bende hep ortada kalıyorum, atsan bir türlü atmasan bir türlü...
Sevgi en iyisi Zeynepcim, para gelip geçici, Sevgi kalıcıdır :=) :=) Ne özlü sözler bu saatte, karnımda acıktı, yolla ordan 1 porsiyon misket köftede kendimize gelelim :=) :=) :=)
Haklısın.

Aç olduğumu hatırlattın :F
Gidip atıştırayım birşeyler :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
  • YouTube’da videodan videoya atlarken kendimizi en son çok alakasız bir noktada buluruz, bunu en son yaptığında ulaştığın video neydi? :A
  • Bitirmekten en çok keyif aldığın üç oyun?
  • Diğer Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’a üç transfer yapma hakkın var, kimleri alırdın?
  • Geçmişe mesaj gönderme şansın var ancak kelebek etkisi misali (Steins Gate etkisi...) bu işlemi her yaptığında başka başka şeylerin de değişme ihtimali var. Sevdiklerini kaybetme riski gibi. Yine de yapar mıydın? :A Ne zamana, kime ve ne gönderirdin mesaj olarak? (Üç kez gönderme hakkın var.)
  • Evrende muhtemelen tek yaşam formunun biz olmadığımızı düşünüyorsundur, o yüzden bunu teyit etme gereği duymuyorum. Sence bizim dışımızda var olan yaşam formları ne yapmaktadır, bize mi benzemektedir, bizden gelişmişler midir? :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • YouTube’da videodan videoya atlarken kendimizi en son çok alakasız bir noktada buluruz, bunu en son yaptığında ulaştığın video neydi? :A
  • Diğer Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’a üç transfer yapma hakkın var, kimleri alırdın?
  • Geçmişe mesaj gönderme şansın var ancak kelebek etkisi misali (Steins Gate etkisi...) bu işlemi her yaptığında başka başka şeylerin de değişme ihtimali var. Sevdiklerini kaybetme riski gibi. Yine de yapar mıydın? :A Ne zamana, kime ve ne gönderirdin mesaj olarak? (Üç kez gönderme hakkın var.)
  • Evrende muhtemelen tek yaşam formunun biz olmadığımızı düşünüyorsundur, o yüzden bunu teyit etme gereği duymuyorum. Sence bizim dışımızda var olan yaşam formları ne yapmaktadır, bize mi benzemektedir, bizden gelişmişler midir? :A
Hani film izleyecektin? :A

Sorulara bak sen, sıram gelip bende konuk olduğumda daha mütavazi sorular bekliyorum :=) :=) :=) :=)

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Gidiyorum şimdi, Tols baktım goygoy yapıyor dedim olmaz... Aykut hocama saygısızlık bu, gereğini yaptım. Uğraşsın dursun şimdi. :A
C-4TuoMXYAAe7EE.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Bizim lisedeki tarih hocasının bir görüşü vardı. Ona göre insanlar zaten cep telefonu, bilgisayar gibi birçok şeyi zaten binlerce yıl öncesinde zaten keşfetmişti. Fakat bizim hocaya göre insanlar geliştikçe büyük tufanlar kopuyor ve her şey yeniden sıfırdan başlıyor. Bu düşünce sence çok ütopik mi? Yani yanlış hatırlamıyorsam bizim hoca Mısır Piramidi gibi yapıların da bu tufanlardan korunduğunu falan söylüyordu.
Tam bu anlattığınla alakalı seneler öncesinde acemice bir kurgu yazmıştım. Ona bir göz at ve yorumun olursa uplatmaktan çekinme. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx