Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

İnsanlar niye bu kadar geç makineleşti
Bu hızla devam edilirse robotların insan ırkına tehlike oluşturması yakın mıdır?

Reactions: Tolstoyevski
@Tolstoyevski bu konuda benim mesaj sayım neden seninkinden fazla?

Sence hafta bitince hangimiz daha çok yazarız?
En önemli sebebi ben konuk olmaya senin kefilliğine yani bu konudaki ortaklığına güvenerek girdim, haliyle bir bakıma da senin konun olmuş oldu.
Konunun etiketlerinde bile durum tescilli, o yüzden bu konuda sana güveniyorum ama bunu tembel olacağım diye söylemedim, sadece en çok mesaj yazanın sen olacak olmasının nedenlerini ve bekletimi açıkladım.

İkimiz de yakın oluruz gibi, ama Cuma günü başlayacağım dediğin için sen biraz daha önde olabilirsin ve olmalısın da.

Reactions: Dosi
Bugün pek girmem sandım ama yinede baya yazdım

En az 500 olur bu konuda
5 bin de rahat hit olur gibi, zaten 4ü devrmişsin bile hafta ortası
belki beni bile geçersin

Cuma günü etiketlerim milletti
@xdragxx çekiniyor

En az 500 olur bu konuda
belki beni bile geçersin

@xdragxx çekiniyor
Çekinme değil bir etikette gören görüyor defalarca kez etiketlemek bana göre değil zaten konu hep üstte

İnsanlar niye bu kadar geç makineleşti
Bu hızla devam edilirse robotların insan ırkına tehlike oluşturması yakın mıdır?
Kütüphanelerin barbarlarca yakılması, skolastik yani sorgulamanın yasak olduğu asırlar ve en genel olarak dini bahane ederek ilerlemenin önüne geçen düşüncelerden dolayı bu kadar gecikti. Dinlerin medeniyete büyük katkıları oldu, hatta şu an yazıyorsak dini inançlar sayesindedir ancak aynı zamanda yeri geldiğinde de büyük zararları oldu ve geriletmeye neden oldu.

Bu hızda gidersek robotların insanları yok edebilecek teknolojiye erişmelerine fırsat kalmadan insanlar kendi kendilerini yok edebilecektir. Küçücük bir virüs bile bu hale getirdiyse, nükleer savaşlar ya da biyolojik silahlar filan...

Reactions: Dosi and xdragxx
  • Seni ağlatan bir film sahnesi var mı? Varsa hangi film ve bu filmin hangi sahnesi?
  • Seni en çok güldüren film sahnesi hangisi?
  • Senin için en iyi/en etkileyici üç dizi bölümü?
  • Üç kişiyi foruma üye yapma şansın olsa kimleri seçerdin?
  • Foruma admin olsan ilk olarak yapacağın beş şey nedir?

En az 500 olur bu konuda
belki beni bile geçersin

@xdragxx çekiniyor
Çekinme değil bir etikette gören görüyor defalarca kez etiketlemek bana göre değil zaten konu hep üstte
Zaten sürekli anasayfada olduğu için etikete gerek yok bence de, giren giriyor.
Mesela bugün 11 kadrosuna Bazinga'yı da etiketledim ama adam tepki bile bırakmadı, şimdi etiketlemedim çünkü etiket bir kerelik davettir.

Reactions: Dosi and bazinga
Olsun bazıları hatırlatma olmadan yazmıyor.
Misal @serhatt @alperuz @dreamy etiketle illa diyor. Yoksa baktıkları yok 😡
Beyler hazır bakmışken konuya beğeni atın ve artık yakanızı bırakıyorum çünkü reyting sisteminden çıkacağım
@The_Erinch gücümü paradan değil sevgiden alacağım

Bizim lisedeki tarih hocasının bir görüşü vardı. Ona göre insanlar zaten cep telefonu, bilgisayar gibi birçok şeyi zaten binlerce yıl öncesinde zaten keşfetmişti. Fakat bizim hocaya göre insanlar geliştikçe büyük tufanlar kopuyor ve her şey yeniden sıfırdan başlıyor. Bu düşünce sence çok ütopik mi? Yani yanlış hatırlamıyorsam bizim hoca Mısır Piramidi gibi yapıların da bu tufanlardan korunduğunu falan söylüyordu.

• Hayatının sonuna kadar üç şarkı dinleme şansın olacak, neleri seçerdin?
  • Türk rap müziği hakkındaki görüşlerin nedir?
  • Issız bir adaya düşeceksin (seversin böyle içerikleri de.
    ) yanına alacağın 8 şey?

@alperuz Ben son etkinliğimde 10383939 kere etiket attım gene oy vermedi... Etiket işinde bende hep ortada kalıyorum, atsan bir türlü atmasan bir türlü...
Sevgi en iyisi Zeynepcim, para gelip geçici, Sevgi kalıcıdır :=) :=) Ne özlü sözler bu saatte, karnımda acıktı, yolla ordan 1 porsiyon misket köftede kendimize gelelim :=) :=) :=)

Reactions: Dosi

1-) Hayatımda hiçbir filmde ağlamadım. Ancak Ateş Böceklerinin Mezarı ve 7.Koğuştaki Mucize en duygusallaştıran filmlerden oldu, hatta 7.Koğuşta göz kirpiklerim hafif ıslanır gibi oldu ama hepsi bu, sonra odun moduna geçtim hemen.

2-) Şu an net olarak hatırlayamıyorum ama Kolpaçino'nun birçok sahnesinde nefessiz gülmüştüm. Hangi birini sayalım ki

3-) Lost 1.bölüm, Breaking Bad final bölüm, Game of Thrones düğün bölümü.

4-) Özge, Zehra, Ebru.
(hiçbirini tanımıyorum)

5-) Beşinci soruyu daha ayrıntılı cevaplamak adına daha sonraya bırakıyorum yine alıntı yapacağım bekletmemek adına şimdi.

Reactions: Dosi and Sherlock