eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

1000 mesaja az kalmış. En azından "1000 mesaja gelir" yorumum yalan olmamış olacak.

Reactions: Dosi
Ben pek sevmiyorum o şeyi ya

Dosta korku, düşmana güven veriyoruz resmen.
Yalnız ben stoper oynardım zamanında, top geçer adam geçmez benden.

@Dosi iyi tahmin etmiş, sen de iyi dizmişsin. Eline sağlık.
2 kişi hariç burun kıvıran olmadı çok şükür

Reactions: Bully
Dosta korku, düşmana güven veriyoruz resmen.
Yalnız ben stoper oynardım zamanında, top geçer adam geçmez benden.

@Dosi iyi tahmin etmiş, sen de iyi dizmişsin. Eline sağlık.

O zaman neden savunmamızı aşağılayıcı görseller paylaşıyorsun kardeşim, taş gibiyiz demek ki.
Tek sıkıntı maç esnasında birbirimize düşüp, o arada da fark yemek.
Misal @Maskeli Fedai net hainlik yapar, gider Ahmet Çalık gibi penaltı falan yaptırır.

Teşekkür ediyorum, lafı olmaz.

Kaçırma şunu

Reactions: Sherlock

Olmaz, ben sizsiz girmem.
Zaten birinin bana oyunu hatırlatması gerekiyor, başka odalara girersem harcarlar beni iyice dip yapar o puan.
Gerçi sen, Aykut hocam ve Tols dün aktınız maşallah. Hele Tols'u tutamadık, o yüzden sizle gire gire de dip yapacağım muhtemelen.
@xdragxx @Tolstoyevski

Adaşım bizim girdiğimiz saatlerde teşrif etmez muhtemelen ama okeyi yalayıp yutmuştur o nargile sempatizanı ruh hastası... Erken saatlerde girersek gelir belki.
@MEnes

Yok be çekinme. Bende dün kendim bir masa kurdum sadece bir kişi geldi ve 2 robot 2 de bizdik
robotlar onun taşını sana atıyor zaten . Başta kız beni yendi üst üste sonra ben 2 tur kazana kazana konuşma yeteneğine kavuştum

Olmadı ben bir ara puan kazanınca sana yenilirim seninde konuşma gücün gelene kadar
@Tolstoyevski @xdragxx
Ama bugün hiç bulaşmayayım. İyi uykumu almadım oyüzden baş ağrım var

Okeyi ve tüm kumar aktivitelerini adım gibi biliyorum ama nargile içmedim.
Konumuzun nargile ile ilgisini çözemedim ama senin kurduğun cümlelerin bir tutarlılığı olmadığını tahmin etmem gerekirdi zaten.

Okeyi ve tüm kumar aktivitelerini adım gibi biliyorum ama nargile içmedim.
Konumuzun nargile ile ilgisini çözemedim ama senin kurduğun cümlelerin bir tutarlılığı olmadığını tahmin etmem gerekirdi zaten.

Ulan gelir gelmez de adaşını yok etmezsin be kardeşim... Nargile kafelerimizin meşhur etkinliklerinden olduğu için öyle söylemiştim, alakayı kuramaman şaşırttı.

Reactions: MEnes

Vay be, puan kasmam için yaptığın bu kral hareket gözlerimi yaşarttı ortağım...

Ulan gelir gelmez de adaşını yok etmezsin be kardeşim... Nargile kafelerimizin meşhur etkinliklerinden olduğu için öyle söylemiştim, alakayı kuramaman şaşırttı.
Avatar nerde? Alp'ı çabuk sattın

Vay be, puan kasmam için yaptığın bu kral hareket gözlerimi yaşarttı ortağım...

Puan senin kulun köpeğin olsun. Onun yüzünden... söylemek bile istemiyorum.
Konuşma yeteneğime mani olundu diyeydi :S

Tüm puanlar sana feda olsun ama 1040 altına düşmediği sürece