Kendini son güne bırakmasaydın olurdu :S1000 mesaja az kalmış. En azından "1000 mesaja gelir" yorumum yalan olmamış olacak.![]()
Ben pek sevmiyorum o şeyi yaSonradan jeton düştü
Bizden gizli kampa git sonra seninde dil çözülsün
Yalnız benım kafa göz yine ağrıyorbugün uğramam mekana. Zaten sık sık olmasın. Bağımlı olmayayım
@xdragxx @Tolstoyevski
Adaşına çıtlat o da kayıt olsun. Birbirimizin yokluğunda hazırda oluruz![]()
@MasacRE biliyor mevzuyu. O da katılsın aramıza![]()
Nekadar sıkıcısın. OSM'yide sevmiyorsunBen pek sevmiyorum o şeyi ya![]()
Bence o şey asıl sıkıcı olanNekadar sıkıcısın. OSM'yide sevmiyorsun![]()
Dosta korku, düşmana güven veriyoruz resmen.Ahahahaha, asla temsili değil.![]()
2 kişi hariç burun kıvıran olmadı çok şükürDosta korku, düşmana güven veriyoruz resmen.Yalnız ben stoper oynardım zamanında, top geçer adam geçmez benden.
@Dosi iyi tahmin etmiş, sen de iyi dizmişsin. Eline sağlık.![]()
Dosta korku, düşmana güven veriyoruz resmen.Yalnız ben stoper oynardım zamanında, top geçer adam geçmez benden.
@Dosi iyi tahmin etmiş, sen de iyi dizmişsin. Eline sağlık.![]()
Sonradan jeton düştü
Yalnız benım kafa göz yine ağrıyorbugün uğramam mekana. Zaten sık sık olmasın. Bağımlı olmayayım
@xdragxx @Tolstoyevski
Kaçırma şunuO zaman neden savunmamızı aşağılayıcı görseller paylaşıyorsun kardeşim, taş gibiyiz demek ki.Tek sıkıntı maç esnasında birbirimize düşüp, o arada da fark yemek.
Misal @Maskeli Fedai net hainlik yapar, gider Ahmet Çalık gibi penaltı falan yaptırır.
Teşekkür ediyorum, lafı olmaz.![]()
Sonradan jeton düştü
@xdragxx @Tolstoyevski
Yok be çekinme. Bende dün kendim bir masa kurdum sadece bir kişi geldi ve 2 robot 2 de bizdikOlmaz, ben sizsiz girmem.Zaten birinin bana oyunu hatırlatması gerekiyor, başka odalara girersem harcarlar beni iyice dip yapar o puan.
Gerçi sen, Aykut hocam ve Tols dün aktınız maşallah. Hele Tols'u tutamadık, o yüzden sizle gire gire de dip yapacağım muhtemelen.
@xdragxx @Tolstoyevski
Adaşım bizim girdiğimiz saatlerde teşrif etmez muhtemelen ama okeyi yalayıp yutmuştur o nargile sempatizanı ruh hastası... Erken saatlerde girersek gelir belki.@MEnes
Okeyi ve tüm kumar aktivitelerini adım gibi biliyorum ama nargile içmedim.Olmaz, ben sizsiz girmem.Zaten birinin bana oyunu hatırlatması gerekiyor, başka odalara girersem harcarlar beni iyice dip yapar o puan.
Gerçi sen, Aykut hocam ve Tols dün aktınız maşallah. Hele Tols'u tutamadık, o yüzden sizle gire gire de dip yapacağım muhtemelen.
@xdragxx @Tolstoyevski
Adaşım bizim girdiğimiz saatlerde teşrif etmez muhtemelen ama okeyi yalayıp yutmuştur o nargile sempatizanı ruh hastası... Erken saatlerde girersek gelir belki.@MEnes
Okeyi ve tüm kumar aktivitelerini adım gibi biliyorum ama nargile içmedim.Konumuzun nargile ile ilgisini çözemedim ama senin kurduğun cümlelerin bir tutarlılığı olmadığını tahmin etmem gerekirdi zaten.
![]()
Yok be çekinme. Bende dün kendim bir masa kurdum sadece bir kişi geldi ve 2 robot 2 de bizdikrobotlar onun taşını sana atıyor zaten . Başta kız beni yendi üst üste sonra ben 2 tur kazana kazana konuşma yeteneğine kavuştum
Olmadı ben bir ara puan kazanınca sana yenilirim seninde konuşma gücün gelene kadar@Tolstoyevski @xdragxx
Ama bugün hiç bulaşmayayım. İyi uykumu almadım oyüzden baş ağrım var![]()
Avatar nerde? Alp'ı çabuk sattınUlan gelir gelmez de adaşını yok etmezsin be kardeşim... Nargile kafelerimizin meşhur etkinliklerinden olduğu için öyle söylemiştim, alakayı kuramaman şaşırttı.![]()
Puan senin kulun köpeğin olsun. Onun yüzünden... söylemek bile istemiyorum.Vay be, puan kasmam için yaptığın bu kral hareket gözlerimi yaşarttı ortağım...
Yakışmamıştı zatenSıkıldım kendisinden...![]()
Puan senin kulun köpeğin olsun. Onun yüzünden... söylemek bile istemiyorum.
Konuşma yeteneğime mani olundu diyeydi :S
Tüm puanlar sana feda olsun ama 1040 altına düşmediği sürece![]()
Sen de öyle