eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

1000 mesaja az kalmış. En azından "1000 mesaja gelir" yorumum yalan olmamış olacak. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Sonradan jeton düştü :A
Bizden gizli kampa git sonra seninde dil çözülsün :A
Yalnız benım kafa göz yine ağrıyor :A bugün uğramam mekana. Zaten sık sık olmasın. Bağımlı olmayayım :A @xdragxx @Tolstoyevski
Adaşına çıtlat o da kayıt olsun. Birbirimizin yokluğunda hazırda oluruz :A :A
@MasacRE biliyor mevzuyu. O da katılsın aramıza :A
Ben pek sevmiyorum o şeyi ya :A

• Güldürdün
Dosta korku, düşmana güven veriyoruz resmen. :A Yalnız ben stoper oynardım zamanında, top geçer adam geçmez benden. :A

@Dosi iyi tahmin etmiş, sen de iyi dizmişsin. Eline sağlık. :A

O zaman neden savunmamızı aşağılayıcı görseller paylaşıyorsun kardeşim, taş gibiyiz demek ki. :A Tek sıkıntı maç esnasında birbirimize düşüp, o arada da fark yemek. :A Misal @Maskeli Fedai net hainlik yapar, gider Ahmet Çalık gibi penaltı falan yaptırır. :A

Teşekkür ediyorum, lafı olmaz. :A

Yalnız benım kafa göz yine ağrıyor :A bugün uğramam mekana. Zaten sık sık olmasın. Bağımlı olmayayım :A @xdragxx @Tolstoyevski
O zaman neden savunmamızı aşağılayıcı görseller paylaşıyorsun kardeşim, taş gibiyiz demek ki. :A Tek sıkıntı maç esnasında birbirimize düşüp, o arada da fark yemek. :A Misal @Maskeli Fedai net hainlik yapar, gider Ahmet Çalık gibi penaltı falan yaptırır. :A

Teşekkür ediyorum, lafı olmaz. :A
Kaçırma şunu :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Olmaz, ben sizsiz girmem. :A Zaten birinin bana oyunu hatırlatması gerekiyor, başka odalara girersem harcarlar beni iyice dip yapar o puan. :A Gerçi sen, Aykut hocam ve Tols dün aktınız maşallah. Hele Tols'u tutamadık, o yüzden sizle gire gire de dip yapacağım muhtemelen. :A @xdragxx @Tolstoyevski

Adaşım bizim girdiğimiz saatlerde teşrif etmez muhtemelen ama okeyi yalayıp yutmuştur o nargile sempatizanı ruh hastası... Erken saatlerde girersek gelir belki. :A @MEnes

Olmaz, ben sizsiz girmem. :A Zaten birinin bana oyunu hatırlatması gerekiyor, başka odalara girersem harcarlar beni iyice dip yapar o puan. :A Gerçi sen, Aykut hocam ve Tols dün aktınız maşallah. Hele Tols'u tutamadık, o yüzden sizle gire gire de dip yapacağım muhtemelen. :A @xdragxx @Tolstoyevski

Adaşım bizim girdiğimiz saatlerde teşrif etmez muhtemelen ama okeyi yalayıp yutmuştur o nargile sempatizanı ruh hastası... Erken saatlerde girersek gelir belki. :A @MEnes
Yok be çekinme. Bende dün kendim bir masa kurdum sadece bir kişi geldi ve 2 robot 2 de bizdik :A robotlar onun taşını sana atıyor zaten . Başta kız beni yendi üst üste sonra ben 2 tur kazana kazana konuşma yeteneğine kavuştum :F
Olmadı ben bir ara puan kazanınca sana yenilirim seninde konuşma gücün gelene kadar :A @Tolstoyevski @xdragxx
Ama bugün hiç bulaşmayayım. İyi uykumu almadım oyüzden baş ağrım var :A

Okeyi ve tüm kumar aktivitelerini adım gibi biliyorum ama nargile içmedim. :A Konumuzun nargile ile ilgisini çözemedim ama senin kurduğun cümlelerin bir tutarlılığı olmadığını tahmin etmem gerekirdi zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Okeyi ve tüm kumar aktivitelerini adım gibi biliyorum ama nargile içmedim. :A Konumuzun nargile ile ilgisini çözemedim ama senin kurduğun cümlelerin bir tutarlılığı olmadığını tahmin etmem gerekirdi zaten. :A

Ulan gelir gelmez de adaşını yok etmezsin be kardeşim... Nargile kafelerimizin meşhur etkinliklerinden olduğu için öyle söylemiştim, alakayı kuramaman şaşırttı. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yok be çekinme. Bende dün kendim bir masa kurdum sadece bir kişi geldi ve 2 robot 2 de bizdik :A robotlar onun taşını sana atıyor zaten . Başta kız beni yendi üst üste sonra ben 2 tur kazana kazana konuşma yeteneğine kavuştum :F
Olmadı ben bir ara puan kazanınca sana yenilirim seninde konuşma gücün gelene kadar :A @Tolstoyevski @xdragxx
Ama bugün hiç bulaşmayayım. İyi uykumu almadım oyüzden baş ağrım var :A

Vay be, puan kasmam için yaptığın bu kral hareket gözlerimi yaşarttı ortağım...

• Güldürdün
Vay be, puan kasmam için yaptığın bu kral hareket gözlerimi yaşarttı ortağım...

Puan senin kulun köpeğin olsun. Onun yüzünden... söylemek bile istemiyorum.
Konuşma yeteneğime mani olundu diyeydi :S

Tüm puanlar sana feda olsun ama 1040 altına düşmediği sürece :A

Puan senin kulun köpeğin olsun. Onun yüzünden... söylemek bile istemiyorum.
Konuşma yeteneğime mani olundu diyeydi :S

Tüm puanlar sana feda olsun ama 1040 altına düşmediği sürece :A

Lafı hiç uzatmaya gerek yok...

S.jpg

• Harika