Defansa bak.Ekli dosyayı görüntüle 87768
@Dosi kafa karışıklığı olmaması için sahaya dizildik.
@Araf - @MEnes - @Maskeli Fedai - @MasacRE - @Bully - @Sherlock - @emreemreu - @Turkuazz @Tolstoyevski - @xdragxx - @Dosi (Teknik Direktör: @bazinga)
Defansa bak.Ekli dosyayı görüntüle 87768
@Araf - @MEnes - @Maskeli Fedai - @MasacRE - @Bully - @Sherlock - @emreemreu - @Turkuazz @Tolstoyevski - @xdragxx - @Dosi (Teknik Direktör: @bazinga)
Ekli dosyayı görüntüle 87768
Yalnız avatarlar, özellikle de hücum bölgesindeki oyuncuların avatarları hayattan bezmiş imajı veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 87768
Benim sağ bek olduğum bir kadroyu asla ve kat a kabul etmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 87768
Yalnız avatarlar, özellikle de hücum bölgesindeki oyuncuların avatarları hayattan bezmiş imajı veriyor.![]()
Benim sağ bek olduğum bir kadroyu asla ve kat a kabul etmiyorum.Futbolun doğasına aykırı bir şey bu...
![]()
Premier Lig'de Liverpool'un rekorunu kıracak kadro bu...
(Averaj takımı olundu.)
Vay 😍😍😍😍Ekli dosyayı görüntüle 87769
Üçümüz de hüzünlü çıkmışız sahiden, senin avatarında da hüzün var.Vay 😍😍😍😍
Harika kadro![]()
@xdragxx ve @Tolstoyevski avatarları birbirine dönük. Çok iyi
Eline sağlık ortağım![]()
O bir taktik sadeceÜçümüz de hüzünlü çıkmışız sahiden, senin avatarında da hüzün var.![]()
@xdragxx ortalıyor, ben kafayla ayağına indiriyorum topu ve sen voleyle....O bir taktik sadecehiç beklenmedik anda gol atacağız
![]()
Kilit isim benim@xdragxx ortalıyor, ben kafayla ayağına indiriyorum topu ve sen voleyle....
Ne zaman olmadın ki..Kilit isim benim![]()
O bir taktik sadecehiç beklenmedik anda gol atacağız
![]()
@xdragxx ortalıyor, ben kafayla ayağına indiriyorum topu ve sen voleyle....
Vay 😍😍😍😍
Harika kadro![]()
@xdragxx ve @Tolstoyevski avatarları birbirine dönük. Çok iyi
Eline sağlık ortağım![]()
Ne puanı?Benim de puanım yetmiyor, uzaktan sessizce izliyorum...
Sonradan jeton düştüDün geceki hainliğinizi ne çabuk unuttun...![]()