3-2-5 değil 5-2-3 oldu bu taktik. Nasıl futbolcusun sen, taktikleri bilmiyorsun daha Ayrıca futbolda böyle taktik kullanılmaz, orta sahaya takviye şartEvet sıra geldi son soruyu cevaplayıp defteri kapamaya Forumdakilerden bir ilk 11 yapacaksın (kız/erkek herkesi alabilirsin) ve bir tane de teknik direktör belirleyeceksin (kendin ya teknik direktör olabilirsin ya da sahada oyuncu) hangi dizilişle oynarsın, hangi mevkiye kimi yerleştirirsin ve neden
Teknik Direktör
@bazinga (forumun kurucusu ve lider özelliği var diye) yardımcı teknik direktör @Polat Şaşmaz kendisi gördüğümüz gibi OSM'de harikalar yaratmakta.
Diziliş: 3-2-5
Kaleci:
@Araf sakin bir yapısı var, panik olmaz rakip kaleye yaklaşınca.
Forvet
ben (futbol oynarken çok çalım yapan biriyim ve gol atma derdinde oluyorum hep )
Forvetteki diğer kişiler @xdragxx @Tolstoyevski bana uyum sağlarlar
Orta Saha
@emreemreu @Turkuazz (ikiside sakin kişiler ve orta sahada denge sağlarlar)
Defans
@MEnes @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully iyi kenetlenmekteler ve kaleye gelecek golleri engellerler. Rakibede 1-2 sıva ile dikkat dağıtırlar
Bizi destekleyip tezahürat yapacak kişilerde lazım. Onlarda Survivor tayfasından ve çenesi iyi çalışanlar olur
@xemrexxx @Angelica @Emre Ozansoy @eskici @serhatt @alperuz @denizz19 @dreamy
Ben OSM'ye göre gitmiştim3-2-5 değil 5-2-3 oldu bu taktik. Nasıl futbolcusun sen, taktikleri bilmiyorsun daha Ayrıca futbolda böyle taktik kullanılmaz, orta sahaya takviye şart
Şimdi bir kez daha hak verdim sana yoldaşım. @Sherlock leşinin bulacağı oyun da bu kadar olur zatenİşte öyle leş bir oyun, ben boşuna mı bıraktım...
Oyunda mantık bulamıyorsun, o kadar uğraşıyorum ama mantık yok. Mantıksızlığın olduğu ortamda ben yokum...Şimdi bir kez daha hak verdim sana yoldaşım. @Sherlock leşinin bulacağı oyun da bu kadar olur zaten
İşte öyle leş bir oyun, ben boşuna mı bıraktım...
Şimdi bir kez daha hak verdim sana yoldaşım. @Sherlock leşinin bulacağı oyun da bu kadar olur zaten
Hiçbir şey yapamadığı mı, ahahahaha anlıyorum... Ve kaçtı gitti mi, güldüm v2...Adaşım kendisini futbol dehası ilan ettiği halde hiçbir şey yapamadığı için bıraktı, adama gittik en baştan en güçlü takımı verdik ona rağmen leş attı. Sonra da kaçtı gitti.
Nasıl hayır ya. @Dosi hanım öyle diyor işte. Sus konuşma daha fazla.Hayır.
Bak bak nasıl da konuyu değiştirmeye çalışıyor leş herif...Sen @Dosi hanıma hediyesini verdin mi de konuşabiliyorsun pis hain?
Bak bak nasıl da konuyu değiştirmeye çalışıyor leş herif...
aynı tepkiBak bak bak, hemen de Nerden vuruyor temmuzda 45 bin olacağım. @MasacRE beni hediyelere boğar
Oha ciddimisinKöyüne dön şimdi, git Nisa reisini savun... @MasacRE