Reytinglerde karşılarlar
Reytinglerde karşılarlar
hhahah ayy içim gitti adamın gözüne sokuncaReytinglerde karşılarlar
Dirilişe sahip çıkıyor Rtükhhahah ayy içim gitti adamın gözüne sokunca
allahtan ertuğrulumuz trt kanalındada kafa kesme sahnelerine ceza gelmiyor aynı sahneyi başka büyük kanallarda yapamazlar
erdoğan dizimi tutuyor okan bayulgen bile korkusuna özür dilemişti bak adamın programı hala yayına giremedi ayoll önünü kestilerDirilişe sahip çıkıyor RtükDevlette ceza verse kızar zaten fırça atar
Halkın dizisine sahip çıktı cumhurbaşkanıerdoğan dizimi tutuyor okan bayulgen bile korkusuna özür dilemişti bak adamın programı hala yayına giremedi ayoll önünü kestiler
maç bitince son yarım saatine falan bakabildim bende kirve ile tatara ortak düşman geliyor ayoll kirveyle tatar iş birliği yapacak gibiBölümü izleyemedim sahnelere baktığım kadarıyla yine çok iyi bölümmüş şimdi tvden geriye sarıp bakıcam
@Çiğdem- @batuhankaralar @papuleoo @vadikızı
Bölümü izleyemedim sahnelere baktığım kadarıyla yine çok iyi bölümmüş şimdi tvden geriye sarıp bakıcam
@Çiğdem- @batuhankaralar @papuleoo @vadikızı
Zaten suikast yapmaya çalışmışlarmaç bitince son yarım saatine falan bakabildim bende kirve ile tatara ortak düşman geliyor ayoll kirveyle tatar iş birliği yapacak gibi
Kirve göz çıkardıBende ara ara baktım atv izlediğim içinn son iki bölümüm kaldı yetişiyorum çok şükür iskenderin gözü gitmiş bigalının gözü gitmiş yaa üzüdüm valla
Zaten suikast yapmaya çalışmışlarİnş baya tanıdık biridir düşman
Kirve göz çıkardı
vadidede düşmanlar polatla dost oluyordu inş kirvede tatarla olur ayoll ikisinin son bölümdeki sahnelerini çoks evdim bu gece tamamına bakıcam bölümün sende yarına bırakmaZaten suikast yapmaya çalışmışlarİnş baya tanıdık biridir düşman
Kirve göz çıkardı
Ömere acıdı gözünü çıkarmadıKirve bir gelmiş diziye pir gelmiş kimsede göz bırakmamış ya
Baya iyi yazılmış sahneler çekim ekibinde kaliteli repliklerde muhteşemvadidede düşmanlar polatla dost oluyordu inş kirvede tatarla olur ayoll ikisinin son bölümdeki sahnelerini çoks evdim bu gece tamamına bakıcam bölümün sende yarına bırakma
Ömere acıdı gözünü çıkarmadı
Baya iyi yazılmış sahneler çekim ekibinde kaliteli repliklerde muhteşemDost olucaklar gibi zatenYarın 4.5 bizi keserBiraz sonra bakıcam
maç diziyle çakışdı cnm acunda gelmiş 4 ü korursak bence tatmin olmalıyız yeniden 3 e düşmemeliÖmere acıdı gözünü çıkarmadı
Baya iyi yazılmış sahneler çekim ekibinde kaliteli repliklerde muhteşemDost olucaklar gibi zatenYarın 4.5 bizi keserBiraz sonra bakıcam
Sevgilisi de seni oyar KirveninÖmerimden uzak dursun yaa bende onun gözünü oyarım valla
Sevgilisi de seni oyar Kirvenin
Yarın sürpriz sonuçlar bekliyorum ben aslında ümitsiz olmayalımmaç diziyle çakışdı cnm acunda gelmiş 4 ü korursak bence tatmin olmalıyız yeniden 3 e düşmemeli
Entrika yaparsınızonada birşeyler düşünürdüm herhalde
Yarın sürpriz sonuçlar bekliyorum ben aslında ümitsiz olmayalım
Entrika yaparsınız
sen televizyondan nasıl geri alıcaksın tivibumu var sizdeYarın sürpriz sonuçlar bekliyorum ben aslında ümitsiz olmayalım
Entrika yaparsınız
Turkcell TV var abla oradan yayını geri alıp bakıcamsen televizyondan nasıl geri alıcaksın tivibumu var sizde
Sen beceremessinsanırım düşünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?