Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

maç bitince son yarım saatine falan bakabildim bende kirve ile tatara ortak düşman geliyor ayoll kirveyle tatar iş birliği yapacak gibi :Z:Z:Z
Zaten suikast yapmaya çalışmışlar :F İnş baya tanıdık biridir düşman :A
Bende ara ara baktım atv izlediğim içinn son iki bölümüm kaldı yetişiyorum çok şükür iskenderin gözü gitmiş bigalının gözü gitmiş yaa üzüdüm valla :T
Kirve göz çıkardı :A

Zaten suikast yapmaya çalışmışlar :F İnş baya tanıdık biridir düşman :A

Kirve göz çıkardı :A
vadidede düşmanlar polatla dost oluyordu inş kirvede tatarla olur ayoll ikisinin son bölümdeki sahnelerini çoks evdim bu gece tamamına bakıcam bölümün sende yarına bırakma :A

Kirve bir gelmiş diziye pir gelmiş kimsede göz bırakmamış ya:F
Ömere acıdı gözünü çıkarmadı :A
vadidede düşmanlar polatla dost oluyordu inş kirvede tatarla olur ayoll ikisinin son bölümdeki sahnelerini çoks evdim bu gece tamamına bakıcam bölümün sende yarına bırakma :A
Baya iyi yazılmış sahneler çekim ekibinde kaliteli repliklerde muhteşem :A Dost olucaklar gibi zaten :A Yarın 4.5 bizi keser :A Biraz sonra bakıcam :A

Ömere acıdı gözünü çıkarmadı :A

Baya iyi yazılmış sahneler çekim ekibinde kaliteli repliklerde muhteşem :A Dost olucaklar gibi zaten :A Yarın 4.5 bizi keser :A Biraz sonra bakıcam :A
maç diziyle çakışdı cnm acunda gelmiş 4 ü korursak bence tatmin olmalıyız yeniden 3 e düşmemeli :( :( :(