En iyisi o şekil zatenİlk sahnesi çok heyecanlı olucak ama ayy en iyisi maç bitene kadar digitürk playdan açayım cesur yüreği
En iyisi o şekil zatenİlk sahnesi çok heyecanlı olucak ama ayy en iyisi maç bitene kadar digitürk playdan açayım cesur yüreği
dizi 2.sezonu garantiledi bence cnm
Bu oyuncu transfelerinden belli 1-2 haftaya 5 reytiingte gelir onun devamıda gelir potansiyeli çok yüksek dizinin ve seyirci daha yeni yeni oturmaya basladıNerden anladın
Aynen abla da 5 reyting bu hafta gelir mi acaba Aksiyon tavan bu hafta dizide Dizi iyice akıcı hale geçtiBu oyuncu transfelerinden belli 1-2 haftaya 5 reytiingte gelir onun devamıda gelir potansiyeli çok yüksek dizinin ve seyirci daha yeni yeni oturmaya basladı
Dizi yeni başlıyor asıl ayoll bu haftada maç varmıs 4 reytingi korusak yeter bence bu haftada 3 e tekrardan düşmemesi lazım cesur yürek maç kitlesiyle aynı çünküAynen abla da 5 reyting bu hafta gelir mi acaba Aksiyon tavan bu hafta dizide Dizi iyice akıcı hale geçti
Maçtan alnımızın akıyla 4.5 reytingler çıkarsak bu dizi olmuş demektirDizi yeni başlıyor asıl ayoll bu haftada maç varmıs 4 reytingi korusak yeter bence bu haftada 3 e tekrardan düşmemesi lazım cesur yürek maç kitlesiyle aynı çünkü
Ben 4 reytinge yine razıyım cnm ama 5 olursa tutulmaz daha dizi tabikideMaçtan alnımızın akıyla 4.5 reytingler çıkarsak bu dizi olmuş demektir
5 alsın @mrt-06 nın sözü var bölüm açılacakBen 4 reytinge yine razıyım cnm ama 5 olursa tutulmaz daha dizi tabikide
demin dedğim gibi bu dizinin kitlesi daha yeni yeni olusuyor cnm daha iyi yerlere gelecez inş@Çiğdem- @vadikızı arkadaş çok iyi demiş dizimiz YouTube de trende giderse izlenir daha çok tanınır izleyici çekeriz
Ekli dosyayı görüntüle 53984
Bir ara 2.70a kadar düşmüştük biter diye korkmuştum reytinglerde dizimize sahip çıkarak tekrar yükseldik 5 reytinge dayandıkdemin dedğim gibi bu dizinin kitlesi daha yeni yeni olusuyor cnm daha iyi yerlere gelecez inş
Maça rağmen bu bölüm 5'e çıkarız, yönetmen değişikliği süper oldu patlama sahnesindeki kalite mükemmel
5e çıkalım başka birşey istemiyorum zaten zirveye ortak oluruzMaça rağmen bu bölüm 5'e çıkarız, yönetmen değişikliği süper oldu patlama sahnesindeki kalite mükemmel
5e çıkalım başka birşey istemiyorum zaten zirveye ortak oluruz
bu diziye gerekli destek verilirse eğer daha vadinin yayınlanmasına bence gerek kalmaz bence bu dizi tutup devam etmeli inş çok önemlii yerlere gelecek dizimizMaça rağmen bu bölüm 5'e çıkarız, yönetmen değişikliği süper oldu patlama sahnesindeki kalite mükemmel
Aga dizideki kalite son bölümlerde çok yükseldi ama 1 tane daha büyük oyuncu gelse harika olacak Tabi @Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR-- @takas ve diğer Vadici kardeşlerimizi de yeni dizimize çekmemiz lazım5e çıkalım başka birşey istemiyorum zaten zirveye ortak oluruz
Ya Vadi yayınlansa ne olacak bu dakikadan sonra o dizi artık dikiş tutmaz bıraksınlar hafızamızda efsane olarak kalsın. Ben bu diziden Vadinin ilk zamanlarının tadını alıyorum inşallah reytinglerimiz yükselir de hak ettiğimiz yere kavuşuruzbu diziye gerekli destek verilirse eğer daha vadinin yayınlanmasına bence gerek kalmaz bence bu dizi tutup devam etmeli inş çok önemlii yerlere gelecek dizimiz
İzleseler kaliteyi görüp bağlanacaklar Vadi niyetine izlemeliler @sürgünümAga dizideki kalite son bölümlerde çok yükseldi ama 1 tane daha büyük oyuncu gelse harika olacak Tabi @Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR-- @takas ve diğer Vadici kardeşlerimizi de yeni dizimize çekmemiz lazım