Geçen hafta 4.30 aldık 0.70 yeterli olur ve zirveye yaklaşırızaaa iyi bari cnm kelepçe vurulmaz dizisinden 1 reyting bile alsak 5 oluyoruz
Geçen hafta 4.30 aldık 0.70 yeterli olur ve zirveye yaklaşırızaaa iyi bari cnm kelepçe vurulmaz dizisinden 1 reyting bile alsak 5 oluyoruz
tekrar 3 e düşersek birileri kafa buluyor artık bizle derim ayoll m1 hafta 4 1 hafta 3Geçen hafta 4.30 aldık 0.70 yeterli olur ve zirveye yaklaşırız
Aynen insanın sinirleri alt üst oluyor Tam da abyi 3 reyting yapmışken toteli 5leşek yeni sezon garantisi alırıztekrar 3 e düşersek birileri kafa buluyor artık bizle derim ayoll m1 hafta 4 1 hafta 3
Günlerden Cesur Yürek
@Çiğdem- @papuleoo @batuhankaralar @vadikızı @Polat Şaşmaz
Ekli dosyayı görüntüle 53942
3e düşerse artık bırakıyorum reyting yükselecek konuşmasınıÇok güzel bir bölümdü yarınkı reytingleri çok merak ediyorum gerçekten
en kötü 4 de kalır bence oda hiç yoktan iyidir ayoll ama 5 olması lazım bence3e düşerse artık bırakıyorum reyting yükselecek konuşmasını
Zirveye yaklaşmış olursa tadından yenmez başka türlü bize sökmez 5almalı artık kaç haftayı saydıken kötü 4 de kalır bence oda hiç yoktan iyidir ayoll ama 5 olması lazım bence
Efsane sahne ayoll videoya tıklayalım açılıyorZirveye yaklaşmış olursa tadından yenmez başka türlü bize sökmez 5almalı artık kaç haftayı saydık
Sahne silinmişEfsane sahne ayoll videoya tıklayalım açılıyor
3.dakıkadan izleyelim @batuhankaralar @mrt-06
@papuleoo
Hhaha yok görüntüsü öyle sen videoya tıkla açılıyor 3.dakıkadan bak süperSahne silinmiş
Dizi gerçekten muhteşem bir hal aldı yönetmenin değişmeside çok iyi olmuşHhaha yok görüntüsü öyle sen videoya tıkla açılıyor 3.dakıkadan bak süper
aaa herkes tek gözlü dolaşmaya basladı dizide ayoll korsanlar gibiDizi gerçekten muhteşem bir hal aldı yönetmenin değişmeside çok iyi olmuş
Haha aynen öyle oldu biraz Bu fragmanıda çok geç vermelerinden sıkıldımaaa herkes tek gözlü dolaşmaya basladı dizide ayoll korsanlar gibi
Heyecan yapıyorlar galiba haftaya kimin varmıskiHaha aynen öyle oldu biraz Bu fragmanıda çok geç vermelerinden sıkıldım
Beşiktaşın maçı var 8de galiba azda olsa belki etkilerHeyecan yapıyorlar galiba haftaya kimin varmıski
aaa ozaman beşiktaş bitene kadar bizde izleyecez cesur yüreğe az geç bakacaz o haldeBeşiktaşın maçı var 8de galiba azda olsa belki etkiler
Yarım saat kaçırırsınaaa ozaman beşiktaş bitene kadar bizde izleyecez cesur yüreğe az geç bakacaz o halde
İlk sahnesi çok heyecanlı olucak ama ayy en iyisi maç bitene kadar digitürk playdan açayım cesur yüreğiYarım saat kaçırırsın