Geçen hafta 4.30 aldık 0.70 yeterli olur ve zirveye yaklaşırızaaa iyi bari cnm kelepçe vurulmaz dizisinden 1 reyting bile alsak 5 oluyoruz![]()
Geçen hafta 4.30 aldık 0.70 yeterli olur ve zirveye yaklaşırızaaa iyi bari cnm kelepçe vurulmaz dizisinden 1 reyting bile alsak 5 oluyoruz![]()
tekrar 3 e düşersek birileri kafa buluyor artık bizle derim ayoll m1 hafta 4 1 hafta 3Geçen hafta 4.30 aldık 0.70 yeterli olur ve zirveye yaklaşırız![]()
Aynen insanın sinirleri alt üst oluyortekrar 3 e düşersek birileri kafa buluyor artık bizle derim ayoll m1 hafta 4 1 hafta 3![]()
Günlerden Cesur Yürek
@Çiğdem- @papuleoo @batuhankaralar @vadikızı @Polat Şaşmaz
Ekli dosyayı görüntüle 53942
3e düşerse artık bırakıyorum reyting yükselecek konuşmasınıÇok güzel bir bölümdü yarınkı reytingleri çok merak ediyorum gerçekten![]()
en kötü 4 de kalır bence oda hiç yoktan iyidir ayoll ama 5 olması lazım bence3e düşerse artık bırakıyorum reyting yükselecek konuşmasını![]()
Zirveye yaklaşmış olursa tadından yenmez başka türlü bize sökmezen kötü 4 de kalır bence oda hiç yoktan iyidir ayoll ama 5 olması lazım bence![]()
Efsane sahne ayollZirveye yaklaşmış olursa tadından yenmez başka türlü bize sökmez5almalı artık kaç haftayı saydık
![]()
Sahne silinmişEfsane sahne ayollvideoya tıklayalım açılıyor
3.dakıkadan izleyelim![]()
![]()
@batuhankaralar @mrt-06
@papuleoo
Hhaha yok görüntüsü öyle sen videoya tıkla açılıyor 3.dakıkadan bak süperSahne silinmiş![]()
Dizi gerçekten muhteşem bir hal aldı yönetmenin değişmeside çok iyi olmuşHhaha yok görüntüsü öyle sen videoya tıkla açılıyor 3.dakıkadan bak süper![]()
![]()
![]()
aaa herkes tek gözlü dolaşmaya basladı dizide ayoll korsanlar gibiDizi gerçekten muhteşem bir hal aldı yönetmenin değişmeside çok iyi olmuş![]()
Haha aynen öyle oldu birazaaa herkes tek gözlü dolaşmaya basladı dizide ayoll korsanlar gibi![]()
![]()
![]()
Heyecan yapıyorlar galiba haftaya kimin varmıskiHaha aynen öyle oldu birazBu fragmanıda çok geç vermelerinden sıkıldım
![]()
Beşiktaşın maçı var 8de galiba azda olsa belki etkilerHeyecan yapıyorlar galiba haftaya kimin varmıski![]()
![]()
![]()
aaa ozaman beşiktaş bitene kadar bizde izleyecez cesur yüreğe az geç bakacaz o haldeBeşiktaşın maçı var 8de galiba azda olsa belki etkiler![]()
Yarım saat kaçırırsınaaa ozaman beşiktaş bitene kadar bizde izleyecez cesur yüreğe az geç bakacaz o halde![]()
İlk sahnesi çok heyecanlı olucak ama ayy en iyisi maç bitene kadar digitürk playdan açayım cesur yüreğiYarım saat kaçırırsın![]()