Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

İzleseler kaliteyi görüp bağlanacaklar Vadi niyetine izlemeliler :A @sürgünüm
EDHO'yu karı dizisi deyip izlemiyorlar kaç hafta geçti bu diziye bahane bulamadılar ama izlemiyorlar da, haberleri yok desem kaç kez etiketledik bu işin içinde başka iş var :A

Aga dizideki kalite son bölümlerde çok yükseldi ama 1 tane daha büyük oyuncu gelse harika olacak :A Tabi @Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR-- @takas ve diğer Vadici kardeşlerimizi de yeni dizimize çekmemiz lazım :)

Ya Vadi yayınlansa ne olacak bu dakikadan sonra o dizi artık dikiş tutmaz bıraksınlar hafızamızda efsane olarak kalsın. Ben bu diziden Vadinin ilk zamanlarının tadını alıyorum inşallah reytinglerimiz yükselir de hak ettiğimiz yere kavuşuruz :A
yusuf ile cahit adam öldürücekse başlamaya bencede gerek yok aa necati bey cahit ile yusufun kıçına tekmeyi atarsa ben ozaman inanırım vadinin iyi olucağına açıkcası necati beyde destek versin cesur yüreğe maddi manevi vadici izleyicilerde cesur yüreğe destek versinler vadi geri dönmesin cesur yüreği yeni fenomen yapalım ayoll zaten bu iki dizi aynı güne çok ağır kaçar ben necati beyin yerinde olsam maddi manevi cesur yüreğe destek olrurum hatta sinegraftan nasıl aldılarsa vadiyi bu seferde cesur yüreği panaya alır onu yürütürüm :A

Yok olm benim aile izliyor babam gel otur beraber seyredelim demese izleyecegim yok :A @takas persembe gunu Vadiden baska bisey izlemez :A
Vadinin yerine birşey izlemem diye yemin mi ettin :F

yusuf ile cahit adam öldürücekse başlamaya bencede gerek yok aa necati bey cahit ile yusufun kıçına tekmeyi atarsa ben ozaman inanırım vadinin iyi olucağına açıkcası necati beyde destek versin cesur yüreğe maddi manevi vadici izleyicilerde cesur yüreğe destek versinler vadi geri dönmesin cesur yüreği yeni fenomen yapalım ayoll zaten bu iki dizi aynı güne çok ağır kaçar ben necati beyin yerinde olsam maddi manevi cesur yüreğe destek olrurum hatta sinegraftan nasıl aldılarsa vadiyi bu seferde cesur yüreği panaya alır onu yürütürüm :A
Aslında çok iyi olur bu dizinin çokda tanıtımı yapılmadı ona rağmen baya iyi iş çıkarıyorlar :A

Bu arada söylemeyi unuttum bayağıdır Show TV'de tekrar bölümü dönüyor açın izleyin yatmadan önce :A

Vadi ara verince sen bütün dizileri hepten bırakmışsın belli :F Yazda izlicem diyorsun :A
Ekranda duzgun bisey yok ki olsa izlemez miyiz. Bi İcerde bi Dirilis var :D Yazin izlicem dedigime bakma sen 2 saatlik dizinin neyine bakacan 1 saat olsa hadi neyse :A Ezelin 52.bolumunu 3 ayda bitirmis adamim :D

bence en karlısı bu ayoll :A bakalım artık biz izleyelimde diğerleri naparsa yapsn :A
Dizi gittikçe yükseliyor zaten 1 aya totelde zirve görürsek şaşırmam :A En karlısı senin dediğin olur öbür türlü çatışma çıkar :F

Bu arada söylemeyi unuttum bayağıdır Show TV'de tekrar bölümü dönüyor açın izleyin yatmadan önce :A
Reytinglerde de fena gitmiyor tekrarların :A
Ekranda duzgun bisey yok ki olsa izlemez miyiz. Bi İcerde bi Dirilis var :D Yazin izlicem dedigime bakma sen 2 saatlik dizinin neyine bakacan 1 saat olsa hadi neyse :A Ezelin 52.bolumunu 3 ayda bitirmis adamim :D
İkiside bu sezon bitecek o zaman ne planlıyorsun :F

Sen izlemek istemiyorsun ama ben izlemek istiyorum cnm vadim devam etsin ne demek vadi dönmesin be allah allah:ppp:sen artık bıraktın vadiyi ne başlamasın diye yorumluyon cadııı:D

Aga dizideki kalite son bölümlerde çok yükseldi ama 1 tane daha büyük oyuncu gelse harika olacak :A Tabi @Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR-- @takas ve diğer Vadici kardeşlerimizi de yeni dizimize çekmemiz lazım :)

Ya Vadi yayınlansa ne olacak bu dakikadan sonra o dizi artık dikiş tutmaz bıraksınlar hafızamızda efsane olarak kalsın. Ben bu diziden Vadinin ilk zamanlarının tadını alıyorum inşallah reytinglerimiz yükselir de hak ettiğimiz yere kavuşuruz :A

Batuhan bu kadar emin konuşma bence dikiş tutmaz falan diye eğer senarist grubu iyi olursa vadi yine izlenir hatta bence yine izlenecek diyorum sen artık sevmeyebilirsin izlemek istemeyebilirsin ama izlemek isteyen çok kendimi kasetmiyorum yanlış anlama ama vadi yine çok izlenecek darbe konusu önemli bir konu herkes merakla bekliyor😉

Perşembeye maç var Beşiktaş-hapoel beer shewa

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oo maçmı var hımm bakalım ne olacak😉

Son düzenleme:
Perşembeye maç var Beşiktaş-hapoel beer shewa

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vadi ara verince sen bütün dizileri hepten bırakmışsın belli :F Yazda izlicem diyorsun :A
aaa evet beşiktaşımızın maçı varmış ayoll efe bana 20:00 demişti ama 21:00 da olucakmış cesur yüreği canlı izleyemicem yanı :( :( :(

5 reytingten geçtim şuan 4 reytingi korumamız lazım tekrar 3 düşersek en başa döneriz ayoll maç kitlesiyle aynı çünkü dizinin kitlesi inş 4 ü koruruz :A