Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

yusuf ile cahit adam öldürücekse başlamaya bencede gerek yok aa necati bey cahit ile yusufun kıçına tekmeyi atarsa ben ozaman inanırım vadinin iyi olucağına açıkcası necati beyde destek versin cesur yüreğe maddi manevi vadici izleyicilerde cesur yüreğe destek versinler vadi geri dönmesin cesur yüreği yeni fenomen yapalım ayoll zaten bu iki dizi aynı güne çok ağır kaçar ben necati beyin yerinde olsam maddi manevi cesur yüreğe destek olrurum hatta sinegraftan nasıl aldılarsa vadiyi bu seferde cesur yüreği panaya alır onu yürütürüm

Yok olm benim aile izliyor babam gel otur beraber seyredelim demese izleyecegim yok
@takas persembe gunu Vadiden baska bisey izlemez
Vadinin yerine birşey izlemem diye yemin mi ettin

Aslında çok iyi olur bu dizinin çokda tanıtımı yapılmadı ona rağmen baya iyi iş çıkarıyorlar

Vadinin yerine birşey izlemem diye yemin mi ettin

Aslında çok iyi olur bu dizinin çokda tanıtımı yapılmadı ona rağmen baya iyi iş çıkarıyorlar
bence en karlısı bu ayoll
bakalım artık biz izleyelimde diğerleri naparsa yapsn

Bu arada söylemeyi unuttum bayağıdır Show TV'de tekrar bölümü dönüyor açın izleyin yatmadan önce

Vadi ara verince sen bütün dizileri hepten bırakmışsın belli
Yazda izlicem diyorsun
Ekranda duzgun bisey yok ki olsa izlemez miyiz. Bi İcerde bi Dirilis var
Yazin izlicem dedigime bakma sen 2 saatlik dizinin neyine bakacan 1 saat olsa hadi neyse
Ezelin 52.bolumunu 3 ayda bitirmis adamim

bence en karlısı bu ayoll
bakalım artık biz izleyelimde diğerleri naparsa yapsn
Dizi gittikçe yükseliyor zaten 1 aya totelde zirve görürsek şaşırmam
En karlısı senin dediğin olur öbür türlü çatışma çıkar

Bu arada söylemeyi unuttum bayağıdır Show TV'de tekrar bölümü dönüyor açın izleyin yatmadan önce
Reytinglerde de fena gitmiyor tekrarların

Ekranda duzgun bisey yok ki olsa izlemez miyiz. Bi İcerde bi Dirilis var
Yazin izlicem dedigime bakma sen 2 saatlik dizinin neyine bakacan 1 saat olsa hadi neyse
Ezelin 52.bolumunu 3 ayda bitirmis adamim
İkiside bu sezon bitecek o zaman ne planlıyorsun

Sen izlemek istemiyorsun ama ben izlemek istiyorum cnm vadim devam etsin ne demek vadi dönmesin be allah allah
sen artık bıraktın vadiyi ne başlamasın diye yorumluyon cadııı

Batuhan bu kadar emin konuşma bence dikiş tutmaz falan diye eğer senarist grubu iyi olursa vadi yine izlenir hatta bence yine izlenecek diyorum sen artık sevmeyebilirsin izlemek istemeyebilirsin ama izlemek isteyen çok kendimi kasetmiyorum yanlış anlama ama vadi yine çok izlenecek darbe konusu önemli bir konu herkes merakla bekliyor😉

Perşembeye maç var Beşiktaş-hapoel beer shewa

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oo maçmı var hımm bakalım ne olacak😉

Son düzenleme:
Perşembeye maç var Beşiktaş-hapoel beer shewa

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vadi ara verince sen bütün dizileri hepten bırakmışsın belli
Yazda izlicem diyorsun
aaa evet beşiktaşımızın maçı varmış ayoll efe bana 20:00 demişti ama 21:00 da olucakmış cesur yüreği canlı izleyemicem yanı

5 reytingten geçtim şuan 4 reytingi korumamız lazım tekrar 3 düşersek en başa döneriz ayoll maç kitlesiyle aynı çünkü dizinin kitlesi inş 4 ü koruruz