Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

Son bölüm için söyleyecek kelime bulamıyorum. Umarım devamı da böyle olur.

Bu oyuncu transfelerinden belli 1-2 haftaya 5 reytiingte gelir onun devamıda gelir potansiyeli çok yüksek dizinin ve seyirci daha yeni yeni oturmaya basladı
Aynen abla da 5 reyting bu hafta gelir mi acaba
Aksiyon tavan bu hafta dizide
Dizi iyice akıcı hale geçti

Aynen abla da 5 reyting bu hafta gelir mi acaba
Aksiyon tavan bu hafta dizide
Dizi iyice akıcı hale geçti
Dizi yeni başlıyor asıl ayoll
bu haftada maç varmıs 4 reytingi korusak yeter bence bu haftada 3 e tekrardan düşmemesi lazım cesur yürek maç kitlesiyle aynı çünkü

Dizi yeni başlıyor asıl ayoll
bu haftada maç varmıs 4 reytingi korusak yeter bence bu haftada 3 e tekrardan düşmemesi lazım cesur yürek maç kitlesiyle aynı çünkü
Maçtan alnımızın akıyla 4.5 reytingler çıkarsak bu dizi olmuş demektir

5e çıkalım başka birşey istemiyorum zaten zirveye ortak oluruz
Aga dizideki kalite son bölümlerde çok yükseldi ama 1 tane daha büyük oyuncu gelse harika olacak
Tabi @Doğu @Polat Şaşmaz @-KADİR-- @takas ve diğer Vadici kardeşlerimizi de yeni dizimize çekmemiz lazım

bu diziye gerekli destek verilirse eğer daha vadinin yayınlanmasına bence gerek kalmaz bence bu dizi tutup devam etmeli inş çok önemlii yerlere gelecek dizimiz
Ya Vadi yayınlansa ne olacak bu dakikadan sonra o dizi artık dikiş tutmaz bıraksınlar hafızamızda efsane olarak kalsın. Ben bu diziden Vadinin ilk zamanlarının tadını alıyorum inşallah reytinglerimiz yükselir de hak ettiğimiz yere kavuşuruz