Diziyi izledim de erotizm ve cinsellik içeren sahneler var ama ahlaksız laflar diye bir şey yok benceNe kadar ahlaksız laflar var, oranı buranı gördü mü, kadın vücudunu oğlana sundu, senin için ateşli bir aşk istiyorum vs. 😱
@Canol bu cümleleri doğru mu buluyorsun?
Sana göre yoksa sorun yok.Diziyi izledim de erotizm ve cinsellik içeren sahneler var ama ahlaksız laflar diye bir şey yok bence
hahaha olsun halit beyin ismini çalmıslar utanamzlarHyr be karadayıdaki cevdet burda ezik rolde ailenin sevilmeyen eziklenen oğlu
Hyr cevdet diye biri yok dizidehahaha olsun halit beyin ismini çalmıslar utanamzlar
hahahah aa öyle desene ayoll anladım şimdi kıvancın adı ne bu dizideHyr cevdet diye biri yok dizide
Adamın karadayıdaki adı cevdetti diye cevdet dedim
Cesurhahahah aa öyle desene ayoll anladım şimdi kıvancın adı ne bu dizide
Süphantubanında güzel deme düşüp bayılırım
@cookies yanlış anlatmış karadayıdan adamı diyormuş
Sanırım son sahneki bakış için dedin
Kıvancın öyle sorunu yok. İlk senaryoyu Kıvanç itiraz etmedikiKıvanç yine eski günlerime dönerim diye kabul etmiş senaryoyu demek ama izleyici aynı yemeği yemez
Orada en iyi oyuncu Matmazel, gerisi tıfılKara sevdada başrol 3lü cik iyi oynuyor burada 3 basrolden biri sadece
Evet son sahne için dedim aynı parlak görmüş @Çiğdem- gibi bakıyoduSanırım son sahneki bakış için dedin
Kıvancın öyle sorunu yok. İlk senaryoyu Kıvanç itiraz etmediki
Orada en iyi oyuncu Matmazel, gerisi tıfıl