Dizinin tutabilitesi yani kara sevda gibi gidebilitesi var ama ilk bölümden sonra düşer benceBu dizi yarın kaç alır diyorsun ilk bölüm gazıyla yüksek alıp zamanla düşer mi
Dizinin tutabilitesi yani kara sevda gibi gidebilitesi var ama ilk bölümden sonra düşer benceBu dizi yarın kaç alır diyorsun ilk bölüm gazıyla yüksek alıp zamanla düşer mi
Öyle tahmin yapamam ama Kara Sevda gibi sevemedim diziyi Öyle ortalama gider.Ama dizi bende iptali gördüBu dizi yarın kaç alır diyorsun ilk bölüm gazıyla yüksek alıp zamanla düşer mi
Kaknem kendi yaptığı dizileri beğenmeyen bizden değildirÖyle tahmin yapamam ama Kara Sevda gibi sevemedim diziyi Öyle ortalama gider.Ama dizi bende iptali gördü
Bir daha dizi yaptırırken sağlam hikaye üzerine kurunÖyle tahmin yapamam ama Kara Sevda gibi sevemedim diziyi Öyle ortalama gider.Ama dizi bende iptali gördü
Ben bu diziye hiç olumlu bakamadım, Kerem'e dedim ama o şirket içindeki parelel yapıya çok güveniyor.Bir daha dizi yaptırırken sağlam hikaye üzerine kurun
Darısı Kerem'in dizisineBen bu diziye hiç olumlu bakamadım, Kerem'e dedim ama o şirket içindeki parelel yapıya çok güveniyor.
Kerem Çatayı ikna ettim pazartesi günkü toplantıda ve Işıl Saadeti kovdurttum @xemrexxx duysusn Daha güzel bir kızla anlaşacayız ve reytingin inine gireceğiz yineDarısı Kerem'in dizisine
Sen dizi nasil gidiyi onu söyleKerem Çatayı ikna ettim pazartesi günkü toplantıda ve Işıl Saadeti kovdurttum @xemrexxx duysusn Daha güzel bir kızla anlaşacayız ve reytingin inine gireceğiz yine
Vatanım Sensini izle .ssEve yeni geldim. Dizi nasıl @Forumdash ? Beğenir miyim? İçerde'yi seversin dedin, sevdik.
Senaryo olarak bence güçlü değil. Kara Sevda gibi aşk üzerinden intikam (intikam alan taraf erkek)... Karadayı'mız Kpa son olarak İçerde gibi gizemli olaylar yok ama bol görsel var. Sen Tuba'cı oldugun beğenirsin ama senaryo tatmin etmez gerçektenEve yeni geldim. Dizi nasıl @Forumdash ? Beğenir miyim? İçerde'yi seversin dedin, sevdik.
Senaryo iyi değilse izlemem büyük ihtimal. Gönülçelen'i de izlemedim, Tuba olsa fark etmez. Biz İçerde'de kalalım.Senaryo olarak bence güçlü değil. Kara Sevda gibi aşk üzerinden intikam (intikam alan taraf erkek)... Karadayı'mız Kpa son olarak İçerde gibi gizemli olaylar yok ama bol görsel var. Sen Tuba'cı oldugun beğenirsin ama senaryo tatmin etmez gerçekten
Kara sevdada başrol 3lü cik iyi oynuyor burada 3 basrolden biri sadeceDüz ilerliyor. Kara Sevda nasılsa bu da öyle Bir adet giz olsaydı keşke, senlik yani benlik bişey yok
Kıvanç yine eski günlerime dönerim diye kabul etmiş senaryoyu demek ama izleyici aynı yemeği yemez
Kara sevdada başrol 3lü cik iyi oynuyor burada 3 basrolden biri sadece
Senaryo olarak bence güçlü değil. Kara Sevda gibi aşk üzerinden intikam (intikam alan taraf erkek)... Karadayı'mız Kpa son olarak İçerde gibi gizemli olaylar yok ama bol görsel var. Sen Tuba'cı oldugun beğenirsin ama senaryo tatmin etmez gerçekten
Dizinin kurgusu,konusu iyi olmamış oyuncular tamam ama içerik yok dizide ay yapımın dizileri iyi olurdu ama açıkçası bu defa hayal kırıklığı oldu,Tubanın hatrına bakıyorum diziye ama yapım olarak çok farklı olabilirdi..bu arada şunuda söyleyeyim Allah aşkına bu isimler nasıl isimlerdir biri Cesur biri Suhan...ayrıca dizide çok fazla açıklık olmuş birçok sahnede gece kıyafeti filan tamam birçok dizide oluyor bunlar ama çok aşırı olmuş bu sahneler bu açıdan da olmamış,tek olumlu durum reklam olmadı 2 saat onun dışında bir durum yok..dizi iyi oranlar alırmı bilmiyorum ama şu durumda bakalım nasıl olacak...bu seneçeklerde çok zor...diziye bu eleştirileri yaptım çünkü bunlar olmasaydı daha iyiydi bunları Bir Tuba hayranı olarak söylüyorum
Bu dizinin konusu ne yani ne vaat ediyorNew fragman