Star Cesur ve Güzel - Dizi Yorumları

Ben en çok nasıl hamileliği gizleyecek onu merak ediyorum :F
Şu evli olduğu adam ne kadan saftörik yahu :F Kadın baya kullanıyor adamı para için 😱
Yastık mastık takar yada yapay karın gibi bişiy vardı ondan takar (b) Ama Cesur öğrenir hamile olmadığını kadının kadın der hamile değilim vuhuu cesurum diye :F
:F:F:Fsoyadları farklı cnm bizim Alemdar bu alemdaroğlu
Olsun biz daha oğluyuz hamız yoğurulacağız :F

Şu evli olduğu adam ne kadan saftörik yahu :F Kadın baya kullanıyor adamı para için 😱
Yastık mastık takar yada yapay karın gibi bişiy vardı ondan takar (b) Ama Cesur öğrenir hamile olmadığını kadının kadın der hamile değilim vuhuu cesurum diye :F

Olsun biz daha oğluyuz hamız yoğurulacağız :F

:F:FKorhanımı diyosun aynen ya pek saftirik o sen demesen ben diyecektim
yastık falan koyar diye
oğlusunuz doğru :F:F

Senaryo iyi değilse izlemem büyük ihtimal. Gönülçelen'i de izlemedim, Tuba olsa fark etmez. Biz İçerde'de kalalım. :)
Gönülçelen muhteşemdi ya ben Hatta iki defa seyrettim Sen de mutlaka başlat asla pişman olmayacağın bir dizi Garanti ve atv2 de yayinlanirsa orda yine seyredicem

Bizim Cevdet'te bu dizideymiş. :D @Forumdash adamın kaderi de ne bahtsız. Kadınlardan çekmediği kalmadı. :F

Evet, Allah'ın eziği olmuş burda:F Karadayı da daha iyiydi. Keşke Kerem Bursin'in dizisnde oynasaymış kötü adam olarak :F

Göz attım çok az. Fazla bana göre değildi. :)
Beğenmedin mi(b) oyuncuları nasıl buldun? Dediğim gibi "hot" mıydı :A

Fragmanlardaki Tuba'nın dekoltelerinden anlaşılıyordu o ayarda olacağı @Forumdash :D Şaşırmadım ses içerikli olmasına.

Görsel olarak neyse kıyafetin modeli filan öyledir dersin ama birde dialoglara dökmüşler hatta çikolatalı sahneyle uygulamişlar:F

ayol zerrin tekindorun rolü de senin kenanınki gibi tek tipleşti nerede parlak bir oğlan var gidip ona tavsiyede bulunan yardımcı başrol kadın hep :A
Sana göre "seninkiler hariç" herkes tek tip rol model oynuyorlar:F sen önce pala bıyıgın oyunculugunu geliştir:A

Kivanci severim ama bu projeyi nasil secti aklim almiyor.Siradan gunluk dizileri aratmadi konusut.Maalesef ..

Evet, Allah'ın eziği olmuş burda:F Karadayı da daha iyiydi. Keşke Kerem Bursin'in dizisnde oynasaymış kötü adam olarak :F

Beğenmedin mi(b) oyuncuları nasıl buldun? Dediğim gibi "hot" mıydı :A

Görsel olarak neyse kıyafetin modeli filan öyledir dersin ama birde dialoglara dökmüşler hatta çikolatalı sahneyle uygulamişlar:F

Sana göre "seninkiler hariç" herkes tek tip rol model oynuyorlar:F sen önce pala bıyıgın oyunculugunu geliştir:A
Aynen öyle:A

İlk bölüme merakıma yenik düşüp göz attım tamı tamına 2 saat 17 dakikamı harcayarak. Konusu baya klasik gibi duruyor ama izletti, şaşırdım buna ben de. Kıvanç sırf kendi karakteri için tercih etmiştir rolü. Çünkü dizinin senaryo öyle derin veya büyük potansiyele sahip bir senaryo değil. Ama Cesur Alemdaroğlu karakteri olmuş yani öyle söylenebilir. Sağlam diyaloglar yazılmış ilk bölümde. Dizinin nasıl ilerleyeceğini ise göreceğiz. İyi işlenmeye devam ederse bu potansiyeli olmayan konu üzerinden keyif veren sezonluk hikaye çıkabilir. Süresi de kısalırsa devam etme ihtimalim var. Şimdilik ikinci bölümü de izlerim gibi. :)

Klişe bir konuya sahip olsa da ilk bölüm akıcı ve sürükleyici ilerledi bence, izlerken sıkılmadım, sonu da iyi bitti. Tabii Kıvanc'ı Kuzey Güney gibi bir efsanede izlediğim için bu diziyi ona pek yakıştıramadım orası ayrı.

Öncelikle çok iyi bir oyuncu kadrosu var dizinin. Kıvanç, Sezin Akbaşoğulları, Tamer Levent, Serkan Altunorak ve Erkan Avcı ilk bölümün dikkat çeken isimleriydi. Şu fantezik hizmetçi kız da iyiydi :A

Tuba'yı bir tek Asi dizisinde beğeniyordum, bu dizide Kıvanç'la uyumları iyiydi ama oyunculuk olarak sönük kalmış tabii Kıvanc'ın yanında :) Yangın sahnesinde baya sırıtmıştı.ss

Dediğim gibi dizinin senaryosu klişe, ama iyi işlenirse bu dizi zirveye oynayabilir. Hem yetişkin, hem de ergen kitleyi çekecek potansiyel var çünkü :D Ha çok benlik bir dizi değil, devam eder miyim bilmiyorum :)

Bu arada @Çiğdem- akraba falan bir şeyler sallamışsın ama öyle bir durum yoktu dizide :A Tamam biraz cinselliği çağrıştıran unsurlar vardı ama Kıvanç akrabalara falan sarkmıyor yani malum durup durup aynı şeyleri yazıyorsun hiç çekemem, bu yüzden baştan önlemimi alayım dedim :A

Klişe bir konuya sahip olsa da ilk bölüm akıcı ve sürükleyici ilerledi bence, izlerken sıkılmadım, sonu da iyi bitti. Tabii Kıvanc'ı Kuzey Güney gibi bir efsanede izlediğim için bu diziyi ona pek yakıştıramadım orası ayrı.

Öncelikle çok iyi bir oyuncu kadrosu var dizinin. Kıvanç, Sezin Akbaşoğulları, Tamer Levent, Serkan Altunorak ve Erkan Avcı ilk bölümün dikkat çeken isimleriydi. Şu fantezik hizmetçi kız da iyiydi :A

Tuba'yı bir tek Asi dizisinde beğeniyordum, bu dizide Kıvanç'la uyumları iyiydi ama oyunculuk olarak sönük kalmış tabii Kıvanc'ın yanında :) Yangın sahnesinde baya sırıtmıştı.ss

Dediğim gibi dizinin senaryosu klişe, ama iyi işlenirse bu dizi zirveye oynayabilir. Hem yetişkin, hem de ergen kitleyi çekecek potansiyel var çünkü :D Ha çok benlik bir dizi değil, devam eder miyim bilmiyorum :)

Bu arada @Çiğdem- akraba falan bir şeyler sallamışsın ama öyle bir durum yoktu dizide :A Tamam biraz cinselliği çağrıştıran unsurlar vardı ama Kıvanç akrabalara falan sarkmıyor yani malum durup durup aynı şeyleri yazıyorsun hiç çekemem, bu yüzden baştan önlemimi alayım dedim :A

Aman paşam sen bakma çiğdeme her zamanki gibi işte :Fsarktığını falan yoktu ki
dizide izlemedne yorum yapıyor işte :F

Aman paşam sen bakma çiğdeme her zamanki gibi işte :Fsarktığını falan yoktu ki
dizide izlemedne yorum yapıyor işte :F
Ben ona ağzının payını veririm abla merak etme sen :A Boşa atıp tutmakta üstüne yok zaten haftaya Cesur ve Güzel zirveyi zorlayınca çatır çatır çatlayacak o cadı kılıklı :A

@Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem- dizi aşkı memnu gibi olcak.
Yenge abayı yaktı galiba çocuğa 😱

@turkuazz

hahah aa ben ne sallıcam ben @cookies söylemiş yine yengesiyle olabilir diye şu mesajında bencede ilerleyen bölümelrde olur :A :A :A

hem bir kaçta sosyal medya yorumları baktım sen azıcık diyorsunda resmen dizide kıç baş açmakla geçiyormuş zaten senin hemen bu diziye damlamanın sebebide budur büyük ihtimalle yoksa senin ne işin burada diziyi sevmemişsin bile yorumundan belli ama görsellik için bakarım modundasın :F :F :F

hahah aa ben ne sallıcam ben @cookies söylemiş yine yengesiyle olabilir diye şu mesajında bencede ilerleyen bölümelrde olur :A :A :A

hem bir kaçta sosyal medya yorumları baktım sen azıcık diyorsunda resmen dizide kıç baş açmakla geçiyormuş zaten senin hemen bu diziye damlamanın sebebide budur büyük ihtimalle yoksa senin ne işin burada diziyi sevmemişsin bile yorumundan belli ama görsellik için bakarım modundasın :F :F :F
@cookies fantazi yapmış işte kafasında ilerleyen bölümlerde olur olmaz bilmem ama ilk bölümde öyle bir şey söz konusu değildi, ayrıca o yenge Kıvanç'ın değil Tuba'nın yengesiydi, gitmiş cookies'in yorumuyla sanki tüm sosyal medya öyle diyormuş gibi algı yapmış cadaloz. :A Zaten forumda antin varsa hep şu abartılı yorumların yüzünden işte :A

Konusu pek benlik değil evet, belki de devam etmem ama kendi kategorisinde Türkiye'nin en iyisi olan Kıvanc'ın dizisini de sana yedirmem :A Daha Vatanım Sensin'i geçecez :A Hem ergenlerin hem de yetişkinlerin ilgisini çekebilecek bir dizi :D