Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Evet Oğlanlar
Başladı mı ki? Başalamadı diye biliyorum

Ben Oğlanlar dizisini izlicem
24 Temmuz’da başlayacaktı ben de izlemeyi düşünüyorum onu Amazon zaafım var zaten

Ne dizisi o öyle bilgi versene ayoll 😱😱😱
Konusu burda.

‘’Süper kahramanların yaşadığı bir toplumda sosyal yapı, bugünün dünyasından farklı olacaktır. Süper kahramanlar şöhretler kadar ünlü, politikacılar kadar etkili olmalarının yanı sıra sıradan insanlardan çok daha üstün özellikleriyle aramızda gezecektir. Buradaki soru şu: Kahramanlar iyi olmazsa ne olur? Yozlaşmış kahramanlara hesap sorma işi, The Boys adıyla bilinen bir grup manyağa kalır. Üstelik özel güçleri bile olmadığı halde.’’

Son düzenleme:
Aaa güzelmiş manyak falan diyor onların içinden bir favori seçerim
@Forumdash @xemrexxx @MasacRE @cookies @kerem

@Forumdash gün sayıyordu o dizi için ve ben beğendiğini hatırlıyorum 😱 Forumdash’a her şeyi unutuyorsun demiştim ama benim de farkım kalmamış
Geçen dremla konustuk o diziyi ben izlemem diye kötülüyordu Castle rock ile karıstırmış
O dediğin diziyi kast ediyormuş sanırım ben karıştırmıyorsam yine
@Forumdash

Geçen dremla konustuk o diziyi ben izlemem diye kötülüyordu Castle rock ile karıstırmış
O dediğin diziyi kast ediyormuş sanırım ben karıştırmıyorsam yine
@Forumdash
Hayır abla sen olayı çok yanlış anlamışsın.
Bizim konuştuğumuz Mrs. Maisel’dı forumda sadece ben izliyordum senden konusunu rica etmiştim.

Aaa güzelmiş manyak falan diyor onların içinden bir favori seçerim
@Forumdash @xemrexxx @MasacRE @cookies @kerem
@Forumdash gün sayıyordu o dizi için ve ben beğendiğini hatırlıyorum 😱 Forumdash’a her şeyi unutuyorsun demiştim ama benim de farkım kalmamış
Güzel dizi mi bacım
İnş topluca düşer Good Omens gibi de zevki olur

Bu arada Ben Academy Umbrella'yı sevmiştim bacım. Sen izledin mi?

Reactions: dreamy and Çiğdem
Güzel dizi mi bacım
İnş topluca düşer Good Omens gibi de zevki olur

Bu arada Ben Academy Umbrella'yı sevmiştim bacım. Sen izledin mi?
İsimden öyle bir dizi hatırlamıyorum
Ben içinde hulu var dediğin o sandım şu kadınlı diziyi diyormussun orda sana hak verdim zaten
@dreamy

Konusu güzele benziyor bakalım