Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

1x9

Her şey açığa çıktı gözüküyor ancak sizin yorumlarınızdan sonra şüpheye düştüm :A @destere @MasacRE-

Bütün olaylar bu bölüm itibariyle paralel evrenlere bağlandı. Şeytan diye bildiğimiz oğlanın adı da Henry'miş 😱 Adamın bildiğin olaysız, mutlu bir hayatı varmış. Hatta karısıyla beraber cocuk yapmak için çabalıyorlarmış. Tabi ilk başta sunum yaparken gördüğümde şaşırdım :A Sonuçta ilk bölümlerde zorla ağzından laf almaya çalışıyordular :A

Henry'ler boyut değiştirince işler sarpa sarıyor tabi. Siyah Henry'nin ilk bölümlerde yaşadığı sıkıntıları beyaz Henry'de yaşamış. Tabi bizim beyaz Henry başka boyuta geçince intihar eden müdür adamı şeytan diye kafese tıkmış :T: Fok yoluna gitmek diye buna denir :A

Bu arada Henry'nin 11 gün boyunca ormanda donmadan nasıl yaşadığını ve Molly'nin papazı niye öldürdüğü de açığa çıkmış oldu. Henry o 11 gün başka bir boyutta kafesteymiş. Molly'de diğer boyutta Henry'nin yaşadıklarını hissetti ve papazı yatağında öldürdü :D

Tabi bazı yorumlarda Henry ve babasının ormandaki portaldan geçmek istediği ve babanın başaramayıp sakat kaldığını öne sürüyor?

Tanrı'nın sesini duyacam diye milletin hayatı birbirine girmiş kısaca :A
orda durumu karıştırmaları normal portal hizasında tanrının sesi çok hışırtılı geliyor:) tam anlaşılamıyor belkide yaklaşmayın kazığı yiyeceksiniz falan diye uyarıda bulunuyordur :)
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dizinin şu finalide izlede gözün gönlün açılsın hep beraber kalaylayalım :)
hem elini veya şeyini nereni çabuk tutarsan tut işte daha hunting hill izleyeceksin elite izleyeceksin işin çok :)

1x10

8 ve 9'dan sonra açıkçası hayal kırıklığına uğrattı. Beğenmedim :A @destere @MasacRE- @Çiğdem-

Yani ne bileyim muhteşem bir 9.bölümden sonra insan daha fazla şey bekliyordu. Sağolsunlar hiçbir şeyi tam detaylandırmayarak ucu açık bitirdiler :T: Cevapsız çok soru kaldı .ss

Beyaz Henry'nin kurtulup yeniden kendi evrenine döneceğini düşünürken siyah Henry adama kazık atıp tekrar kafese tıktı. Beyaz Henry'nin madem tek amacı geri dönmekti niye bunu daha önce Molly ve siyah Henry'e söylemedi? Sonuçta kaç defa yalnız kaldılar :A

Tabi öncesinde hapishaneyi birbirine katması da var. Şimdi şeytan olsa niye Henry'e karşı bunu yapamıyor, silahı görüp siniyor. Ekşi de Henry'nin boyut değiştirdiği için kötü tarafının ağır bastığını ve zaman zaman bundan kendisinin de etkilendiği yazıyordu. Ondan ormanda şeytani birisine dönüştü kısa süreliğine. Eğer şeytansa bir bölüm boyunca niye bize acındırdılar herifi :A

Şu sağır papaz ve yardımcısının hikayeleri neydi mesela? Sesleri onlarda duyabiliyordu mesela. Niye çocuk Henry'e ormana gitme diye uyardı.

Müdürün intihar etme sebebini de öğrenemedik. Acaba Henry onu da mı etkiledi :A Bu sayede intihar ederek boyut değiştireceğini düşünmüştür belki.

Ruth nasıl öldü? Onun da hikayesi yarım kaldı. Birde Henry'nin veledi de sesi duyabiliyordu. Eee sonra devamı yok :)

Beyaz Henry'nin sondaki gülüşü de acaba kendisinin eninde sonunda kazanacağını düşündüğü için mi gerçekleşti emin değilim ? Dizide bu kadar olay varken babanın nasıl öldüğü açıklandı :T: Dalga geçer gibi.

Uzun lafın kısası beyaz Henry'ye kumpaaasssss kuruldu ey ahaliiii :A Yine evrenine geri dönmesine izin vermediler :A Tarih bunu affetmeyecek :A

Son düzenleme:
1x10

8 ve 9'dan sonra açıkçası hayal kırıklığına uğrattı. Beğenmedim :A @destere @MasacRE- @Çiğdem-

Yani ne bileyim muhteşem bir 9.bölümden sonra insan daha fazla şey bekliyordu. Sağolsunlar hiçbir şeyi tam detaylandırmayarak ucu açık bitirdiler :T: Cevapsız çok soru kaldı .ss

Beyaz Henry'nin kurtulup yeniden kendi evrenine döneceğini düşünürken siyah Henry adama kazık atıp tekrar kafese tıktı. Beyaz Henry'nin madem tek amacı geri dönmekti niye bunu daha önce Molly ve siyah Henry'e söylemedi? Sonuçta kaç defa yalnız kaldılar :A

Tabi öncesinde hapishaneyi birbirine katması da var. Şimdi şeytan olsa niye Henry'e karşı bunu yapamıyor, silahı görüp siniyor. Ekşi de Henry'nin boyut değiştirdiği için kötü tarafının ağır bastığını ve zaman zaman bundan kendisinin de etkilendiği yazıyordu. Onda ormanda şeytani birisine dönüştü kısa süreliğine. Eğer şeytansa bir bölüm boyunca niye bize acındırdılar herifi :A

Şu sağır papaz ve yardımcısının hikayeleri neydi mesela? Sesleri onlarda duyabiliyordu mesela. Niye çocuk Henry'e ormana gitme diye uyardı.

Müdürün intihar etme sebebini de öğrenemedik. Acaba Henry onu da etkiledi :A Bu sayede intihar ederek boyut değiştireceğini düşünmüştür belki.

Ruth'un nasıl öldü? Onun da hikayesi yarım kaldı. Birde Henry'nin veledi de sesi duyabiliyordu. Eee sonra devamı yok :)

Beyaz Henry'nin sondaki gülüşü de acaba kendisinin eninde sonunda kazanacağını düşündüğü için mi gerçekleşti emin değilim ? Dizide bu kadar olay varken babanın nasıl olduğu açıklandı :T: Dalga geçer gibi.

Uzun lafın kısası beyaz Henry'ye kumpaaasssss kuruldu ey ahaliiii :A Yine evrenine geri dönmesine izin vermediler :A Tarih bunu affetmeyecek :A
Aklım bu sahne geldi bir anda :A @Çiğdem- @destere Maskeli Fedai tamamdır arkadaşlar :A

Sen de kırmışsın kafayı son bölümde onu diyorum, müfettiş gibi olmuşsun :A
Kırılmayacak gibi değil ki :A Ben de rahat rahat izliyorum her şey açıklanacak diye senarist arkadaş iyice çorba etmiş her şeyi :A Bence bakmış kendisi de işin içinden çıkamıyor burda bırakayım demiş :A

Kırılmayacak gibi değil ki :A Ben de rahat rahat izliyorum her şey açıklanacak diye senarist arkadaş iyice çorba etmiş her şeyi :A Bence bakmış kendisi de işin içinden çıkamıyor burda bırakayım demiş :A
2. sezon farklı karakterlerle olacakmış galiba :A Artık kim ne anladıysa yeter ona demiş senarist gerisine karışmamış :A

Zaten hep hayal etmekle yetiniyoruz :A Somut şeyler olması lazım :A

İkinci sezonu salarız bence aynı eziyet 10 bölüm daha çekilmez :A ( İzlediler :A)
@destere ile @Çiğdem- de izlemeyiz dediler ama destere'yi Jackie ile ikna ettim ben :A destere izlerse Çiğdem de izler zaten, yine izleriz yani hep beraber :A

jackie-torrance.png

1. Sezon 6,7 ve 8.bölüm

Bu diziyi anlayamamıştım kopuk gelmişti @destere çünkü 6.bölümü atlamıştım galiba :A yeniden izledim bir şeyler oturmaya başladı.
Heyecanlı dizi. Eve taşınan adam eşler kaynaşıyor ama kendi kaynaşamıyor diye kadını doğrayıp kuşbaşına çevirdi :A beklenmedik tuhaf şeyler oluyor. Çukurdan çıkan herif de beklenmedik anlar da pat diye öne çıkıyor. İlginç, beğendim.

Gerçi ben de kabullenmemiştim senin gibi bir adamın beni kesmeyecek bir dizi önermesini.
Diziye döndüm ve beğendim bad duanı geri al lutfen :A