Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Siz izlerken ben o ara müsait değildim, sonra oturdum tek başına sessiz sessiz izledim :A İhanet durumu yok bunda, 2. sezonu beraber izleriz zaten :A
Cabronu değil Soygun dizisinden bahsediyorum ayoll o dizide bizi yalnız bırakmıştın :A Ama Cabronda vardı değilmi ooo senin ihanetlerin say say bitmez desene bir başladık çorap söküğü gibi gelmeye başladı :A :A :A @destere

Aaa buldum İspanyol soygun dizisinde hainlik etmişti bize @MasacRE- bize :A :A :A @destere
Siz izlerken ben o ara müsait değildim, sonra oturdum tek başına sessiz sessiz izledim :A İhanet durumu yok bunda, 2. sezonu beraber izleriz zaten :A
sadece ispanyol dizisinde değildi ihaneti bir iki yerden daha hatırlıyorum:) kabahati çok ama başkada bizimle izleyecek kimse yok o yüzden mecburen katlanıyoruz kütük sıvadaşıma:) yoksa şöyle forumda toplu dizi izleme etkinliğinde on onbeş kişi olsa masacreyi direk şutlayacağız aramızdan :)

Cabronu değil Soygun dizisinden bahsediyorum ayoll o dizide bizi yalnız bırakmıştın :A Ama Cabronda vardı değilmi ooo senin ihanetlerin say say bitmez desene bir başladık çorap söküğü gibi gelmeye başladı :A :A :A @destere
tamda bundan bahsediyordum sıvadaşımın hainliğine bir çok yerde şahit olduk :)

işte benim anlamadığım yerleri sizde anlamamışsınız birde @Maskeli Fedai nin final yorumu gelsin belki o işi çözer diyeceğimde hiç ümidim yok :)
bence bozukluk senaristlerde çok şey vaadettiler izleyiciye ama sonuçta o vaatlerini yerine getirmekte zorlandılar kendileride eminim şeytan oğlanın melekmi şeytanmı kelekmi ne olduğunu bilmiyordur :)
her bölüm şaşırtacaklar güya birbiriyle alakasız saçma sapan şeyler uydurdular birde ihtiyar kadın niye öldüki onun sırlarını çözebilen varmı? ormandaki zenci ihtiyar neyin nesiydi hele şeytani gücü olan kafes oğlanının silah görünce korkudan iki büklüm oluşu falan çok mantıksız yerler :)

@Maskeli Fedai 1 bölüm kala işi bitti bizimle kabuğuna çekildi yine :A @MasacRE-

2.sezonu bekleyecez tabi 3.sezona yine gizemi korumazsalar sanırım başka konu yok her sezona bunu götürüyorlar :F
Ne güzel iş valla hem Maskeli'yi öldürün hem de diziyi izlemesini bekleyin :A

o iş başka bu iş başka:) sözünden dönmediğini umarak dizilere bir an önce dönmeni şiddetle tavsiye ederiz aksi halde öfkemizde boğulursun :)
Ne güzel iş valla hem Maskeli'yi öldürün hem de diziyi izlemesini bekleyin :A
tamda bundan bahsediyordum sıvadaşımın hainliğine bir çok yerde şahit olduk :)
Hadi bunun finalini izleyip korkuya yetiş seni @MasacRE- in yerine alacaz :A :A :A

Tamam dediğin diziyi indireceğim @destere hafta sonuna kadar izler yorum yaparım: ) bana diyene bak 1 yıldır forumda değildi :) sen gittikten sonra koptum ne yapayım :A

Tamam dediğin diziyi indireceğim @destere hafta sonuna kadar izler yorum yaparım: ) bana diyene bak 1 yıldır forumda değildi :) sen gittikten sonra koptum ne yapayım :A
hafta sonuna kadar izler üç hafta içinde ilk bölüm yorumunu yapar kısmetse 2019 un sonuna doğru sezon finalini izlersin :) sana nasıl yetişeceğiz şimdiden bizi bir endişe aldı :)

Ben de La Casa De Papel'den bahsediyorum zaten, Carbon diyen kim? :A Ben sonra izledim dedim ya onu, Carbon'u beraber izlemiştik zaten :A

Ben de La Casa De Papel'den bahsediyorum zaten, Carbon diyen kim? :A Ben sonra izledim dedim ya onu, Carbon'u beraber izlemiştik zaten :A
2.Sezonunu izleriz diyince kafam karıştı Soygun 2.sezonu bitti 3 gelecek gelirse :A Evet bizi yalnız bırakmıştın pişkin pişkin sırıtarak anlatıyorsun bir de :A :A :A @destere
m.jpg