- Reaksiyon puanı
- 31,770
- Puanı
- 1,059
zaten oynaması rol kesmesi için gelmesinede gerek yok arada bir böyle yarı cıbıl bir vaziyette sahnelerde salınsa yeterliUnder the Dome izlemedim ama bu hanımefendi gelsin tabi, hayır denir mi hiç buna
Favori oğlan karakterim diyordum sonra öğrendim ki ecünnüymüş ayoll 😱😱😱 @MasacRE- @xemrexxx3. sezonu 2019 da başlayacakmış 8 bölüm olacakmış
bir zamanlar çiğdem eleven a oğlan çocuğu diyordu kız olduğunu anlamamıştı şimdi ise artık eleven serpilip büyümüş genç kızlığa adım atmış @xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60
Aboovvv nasıl yumuşattın oğlanı öyle kendini aştın😱
Aboovvv nasıl yumuşattın oğlanı öyle kendini aştın😱
eleven hakkında pis dedikodular yapmayın çarpılırsınız
Kızın yaşındaki çocuğu kıskanma bari be
Kızın yaşındaki çocuğu kıskanma bari be
eleven hakkında pis dedikodular yapmayın çarpılırsınız
o bir melek o dizinin gülü o olmasa diziyi izlemezdim
İlk bölüm öyle görünüyordu hemen bu destere uyarmıştı yine dalga geçerekAboovvv nasıl yumuşattın oğlanı öyle kendini aştın😱
Ben 4 bölüm dayanabildim2.Sezona gizem bırakalım diye bir şey çözülmeden öylece sezon finali destere hariç ikinizin heyecanını kaçırayım ve @MelankoliK
o zamanlar @MasacRE- ye çok pis kinlenmiştimde neyseki sonra bir kaç güzel dizi buldu bizede affettik
Yalnız @Çiğdem- benden değil @MelankoliK ten bahsediyor Onu görmezden geliyormuşsuno zamanlar @MasacRE- ye çok pis kinlenmiştimde neyseki sonra bir kaç güzel dizi buldu bizede affettik
Yalnız @Çiğdem- benden değil @MelankoliK ten bahsediyor Onu görmezden geliyormuşsun
İzledim canım onu, beraber izlemedik mi zaten?sen izlemişmiydin stranger things i
o zaman başka bir diziyle karıştırdım aklımda öyle kalmışki sanki bizi ekmiştin gibi .. o tarz vukuatların da bayağı çok dizileri karıştırmam normalİzledim canım onu, beraber izlemedik mi zaten?
o zaman başka bir diziyle karıştırdım aklımda öyle kalmışki sanki bizi ekmiştin gibi .. o tarz vukuatların da bayağı çok dizileri karıştırmam normal
1 Dizide bırakıp gittiğini bende anımsar gibiyim senle ikimiz bitirmiştik Masacre bize uymamıştı ama hangi diziydi aklıma gelmiyor şuan ama olayı anımsıyorum bendeo zaman başka bir diziyle karıştırdım aklımda öyle kalmışki sanki bizi ekmiştin gibi .. o tarz vukuatların da bayağı çok dizileri karıştırmam normal
@MasacRE- hogathamın mesajını gördünmü ? senin ihanetini hatırlayan yalnız ben değilmişim1 Dizide bırakıp gittiğini bende anımsar gibiyim senle ikimiz bitirmiştik Masacre bize uymamıştı ama hangi diziydi aklıma gelmiyor şuan ama olayı anımsıyorum bende
@MasacRE- hogathamın mesajını gördünmü ? senin ihanetini hatırlayan yalnız ben değilmişim
@MasacRE- yi bekleyecektikte kabul etmedi siz devam edin biz eskiciyle birlikte diziyi tüketirirz dedi )
İzleyin dedik işte, şu an elimin altında pc bile yok beni beklemeyin Altered Carbon'u izleriz beraber artık
yukarda açıkladım ya durumu masacreyi bekleyecektik o da erteleme gayreti içinde beklemenin anlamaı yok devam devam günde kaç bölüm tüketebiliyorsan o kadar izle
Aaa buldum İspanyol soygun dizisinde hainlik etmişti bize @MasacRE- bize @destereİzlemedim daha, ama çok olumlu şeyler söyleniyor hakkında
@MasacRE- hogathamın mesajını gördünmü ? senin ihanetini hatırlayan yalnız ben değilmişim
Siz izlerken ben o ara müsait değildim, sonra oturdum tek başına sessiz sessiz izledim İhanet durumu yok bunda, 2. sezonu beraber izleriz zatenAaa buldum İspanyol soygun dizisinde hainlik etmişti bize @MasacRE- bize @destere