Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

Çarşambadan sonra daha konuya uğramıcak güvenmeyin ayoll ve MS de 1 basın
@destere
maskeli düzenbaz bizden iyi anlamış sanki izlediği bölümü

harbiden bunda iş var şu yedinci bölümde anlamadığımız yerleride anlatsa sonra defolup gitse yalı kazığıyla birlikte güzel olacak

maskeli düzenbaz bizden iyi anlamış sanki izlediği bölümü

harbiden bunda iş var şu yedinci bölümde anlamadığımız yerleride anlatsa sonra defolup gitse yalı kazığıyla birlikte güzel olacak
Yalnız hemen su koyvermiş @Maskeli Fedai 2.bölümü de izlemiş ama yorum yapmıyor

Ee napıyoruz bekliyoruz mu onları şimdi?
Senin hogatha da durakladı kaldı
@Çiğdem-

sen önce bu gece bir yediyi izlede senin yorumunu bekliyordum kaç gündür
sonra duruma bakarız onlar çok fazla ağırdan gelirse biz devam ederiz
İyi tamam izleyelim bakalım ne olmuş da bu kadar kafan karışmış merak ettim zaten

6.Bölüm
Aaa bu zenci herifin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ben ayoll tüm izlediğim dizilerde tek pasif başrol galiba hiçbir etkisi yok zaten kütük beyin
tuhaf filmlerinde oynuyormuş oradan belli

Şeytan oğlanın dısarıda olmasıyla biraz hareketlilik oluyor özellikle moruk adam biraz aksiyon kattı son sahnede ise şeytan oğlanın eli niye kanamış evde oan ne oldu
bakalım

7.Bölüm Aaa vlla ne olduğunu bende anlayamadım ama en azından son bölümler artık bakılacak sahne çıkıyor yanı anlamasak bile oda bir şeydir
@MasacRE-
Aaa bu yaşlı moruk kadın bizim Flash gibi sürekli geçmiş gelecek dolaşıp duruyor yolculuk ediyor yıllar arasında

Yaşlı moruk adam öldümü burada soru o ama hortlamayacağına göre acaba adamı öldürdükten sonra tekrar geçmişemi gitti bu kaçık moruk kadın
Büyük ihtimalle öyle olmuş olabilir geçmişten bir sahneydi sanırım hortlamadıysa eğer öldü galiba

harikasın hogatha daha çok bekleriz diyordum ama bir çırpıda yetişmişsin

yedinci bölümde işte o geçmişe gel gitler kafamı allak bullak etti bende işin içinden çıkamadım

harbiden şerif öldümmü öldüyse geçmiştemi öldü kadın kapıda tekrar onu karşıladığında o sahne haymiydi gerçekmi gerçekse öldüde dirildimi moruk şerif kadın birde kendini takip ediyordu geçmişe gidişlerde kadını gençlik haliyle değilde yaşlı haliyle izledik

Hayal değildi kadından haric moruk adamı dısarıda tek gösterdiler eve geldiğini yanı kadının gözünden bir olay değildi

Ya hortlayıp döndü ya da moruk kadın yine geçmişe gidip öyle vedamı etti artık bilmiyorumda yanı o sahne geçmiş sahnemi yoksa olayların devamındakı sahnemi ama bence öldü veda gibi bir şeydi diye düşünüyorum 8 de görücez

sen ayrıntıları daha iyi anlamışsın sanırım birde bakalım @MasacRE- konu hakkında neler diyecek
ben karman çorman ettim işi
olaylar geçmişte yaşandıysa zenci avukatın ihtiyar şerifle ve annesiyle ola sohbetleridemi geçmişteydi

Aaa vlla sizin tuhaf dizileri 5.bölümden sonra hep anlamaya baslıyorum ben

Aaa yok öldürme olayı güncel zamanda yaşandıda son sahne geçmiş sahne gibi geldi bana tekrar o adamın gelmesini görüp bir nevi veda etti diye düşünüyorum adam gidiyorum diyince moruk kadın gitme dedi

peki orda bizim şeytan oğlanı kadın niye kocasına benzettiki orası neyin nesiydi ?

peki orda bizim şeytan oğlanı kadın niye kocasına benzettiki orası neyin nesiydi ?
Aaa o kadarını bilmiyorumkı
Moruk adamıda yanlıslıkla öldürdü gibi sankı

Şu son sahne güncel zamanmı değilmi onu 8 de görünce gerisini getiririz sanırım

Cicili bicili rüyalar

iyi geceler

@MasacRE- de güya 7. bölümü izleyecekti bu gece? yalanmı söyledi acaba

1.sezon 2. Bölüm

Bu bölüm daha fazla soru işaretlerine dalış yaptık. Ne yani kafeste tutulan çocuk şeytanın kendisi mi ? 😱 Peki
kel kafalı müdür niye Henry'e yönlendirdi ? Mutlaka bir şeyler döndüğü açık

Henry'i kim görse baba katili muamalesi yapıyor yazık la adama
Bar sahnesinde sarışın ablamızla olan konuşmaları güzeldi

Son sahnede nihayet karşılaştılar. Yavaş yavaş tempo artıyor

Son düzenleme:
kel kafalı müdürün şeytan oğlanı niye henry e yönlendirdiğini yedinci bölüme geldiğim halde anlayamadım
bir an önce yedinci bölüme gel belki sende jeton çabuk düşer