Efe'yi kim yaraladi peki?royalcim bu nasil fragman yahu 😱
ne yazayim bilemedim .
ferit tam dark side gecis yapmis...
efe kanlar icinde copluk de bulunmus gozukuyor
ferit , cinari arkadan bicakliyor .
bicak detayini onceki fragmanda hizlica vermislerdi. meger bu sahne icinmis .
gerilimli bir bolum olacaga benziyor...
umarim ; ne efe , ne cinar dizi den cikmazlar .
@Dosi , @Emre Ozansoy
^.guzel bir soru olmus dosicim^Efe'yi kim yaraladi peki?
Dizi final yapacak havasi veriyor. Olaylar hizli ilerlemeye ve geri dönüsü olmayacak bir hal almis gibi.
Ay sonunda sezon arası veriyoruz. İlk bölümden beri olaylar çok hızlı ilerliyor, o yüzden bana normal geldi. Sadece yeni sezonda işlenecek konu çıkar mı onu düşünüyorum.dedigin gibi bu hiz normal degil. halbuki 2.sezon kesin denilmisti haber bolumunde. 🙄.
aslinda bu dedigin sahneyi ^kendileri/yazilim ^adina bi tik anlasilir bulabilirim:Adamın şirketinde odasına giriyorlar ama kimse bir şey demiyor, saçmalığa bak.Emel & Sude & Yekta üçlüsünü acilen çıkarmaları gerek.
------
ara iyi gelebilir bencede. ancak, ben efe ve cinar'in cikmasina olumlu bakamam . cinar dedik de, dedigin gibi yaseminle olan sahneleri guzeldi .Ay sonunda sezon arası veriyoruz. İlk bölümden beri olaylar çok hızlı ilerliyor, o yüzden bana normal geldi. Sadece yeni sezonda işlenecek konu çıkar mı onu düşünüyorum.
su sahneler butunu di mi ->Çınar & Yasemin'in kiss sahnesi muhteşem ötesiydi yalnız, şu ikili için dayanıyoruz o kadar saçmalığa.![]()
cinar'i kumsal da kim bulacak - balikcilar mi ?21. Bölüm 2. Fragmanı
detaya girmeye bile gerek yok....21. Bölüm 3. Fragmanı
Seyir zevki kalmayan karakterlere hikaye yazmak da ancak bu dizinin senaristlerine yakışırdı.detaya girmeye bile gerek yok....
dizi eger bu fragmandaki -gibi- ilerlerse ; benden PAS .
bundan sonrasi icin izleyenlere iyi seyirler dilerim .
@Emre Ozansoy , @Dosi
sevgili emre ,Seyir zevki kalmayan karakterlere hikaye yazmak da ancak bu dizinin senaristlerine yakışırdı.
İzledin mi bölümü? Yine, yeniden yüzleri güldü Emel ve Ferit'in. Bıktım artık izlerken.sevgili emre ,
hazir pas demisken, sunlari da yazayim istedim ;
su duruma cidden anlam veremiyorum
yasemin'i -tekrar eve dondurme- konusu , sar basa gibi bir durum .
ferit'in durumunu bu sefer NET olarak bilip de , bile bile yasemin'in eve donmesi - nerden baksan elde kalir bir durum. bahane kabul edilmez.
yasemin eski bolumlerde ^ilk eve gittiginde ,bahanesi kendince belli bir mantiga oturabilir, goreceli <-> bu neydi ;
ferit'in kotu biri olduguna dair ^yasemin net degildi kalben ve mantik olarak . sonraki surecte bu bulanikligi netlestirmeyi izledik. <> bu yolda cinar ve ailesi + efe cok cabaladi (hatta ikisi de canlarin dan oldular, son durum degismez ters kose olmazsa) .
simdi kafaca ve kalben netlesmis bir yasemin'in o eve - 2. kez geri donusunu - izleyiciye inandirmak ikna etmek imkansiz .
diger durum , cinar'i niye hikaye den cikariyorlar , efe niye cikarildi ? .
madem emel , ferit ve beraberindekiler dolayli -entrika,aksiyon vb devam edecek- , bu dogrultu da ^efe her zaman oldugu gibi yine iyilerin tarafina yardim etmeye devam edebilirdi . cikmasini gerektirecek bir sebeb bulamadim . partneriyle de guzel sahneler yazilmaya baslanmisti .
senin dusuncen nedir cinar-efe ayrilisina ?
gozlemledigim kadariyla bu ikisi dizinin en sevilen karakterleriydi .
İzledin mi bölümü? Yine, yeniden yüzleri güldü Emel ve Ferit'in. Bıktım artık izlerken.
Bölümde güzel olan tek şey Cavidan'ın olaya el atması oldu (şoförün dinleme sahnesi her ne kadar saçma olsa da). Umarım sezon finali saçma sapan değildir.![]()
Ne Çınar ne de Efe ölmedi ama yine de bölüme göz atmamanı tavsiye ederim. Çünkü başlangıçta olduğu noktadan bir ileme kat edemediler.izlemedim . fragmanlardan -cinar olmus- gibi bir hava oldugundan
ve yasemin'in tekrar o eve donecegi gosterildiginden , kararim sabit kaldi .
ayrica , efe nin bu sekilde hikayesi sonlanmamaliydi(gecen bolum oldugu gosterildi) .
ustteki nedenler diziyi 20 den sonra izlememe nedenlerimdir.kisaca.
sezon finaline dair tahminlerini okumak isterim .
saygilar.
^, senaryo olarak basa mi donduler ? , tahmin etmistim.MİDEM BULANDI.------
Ne Çınar ne de Efe ölmedi ama yine de bölüme göz atmamanı tavsiye ederim. ^Çünkü başlangıçta olduğu noktadan bir ileme kat edemediler.
bocek konusu 19da islenmisti -ustlerde bahsini yapmistik hatirlarsan .>Fragman ortaya karışık sahnelerden hazırlanmış, büyük ihtimalle Yasemin'i Mehmet kurtarır ama odasına yerleştirilen böcek ve evraklar başına bela olur Cavidan engel olamaz ise tabii.
sevgili billy kane,Hilal Yıldız'ın kalemini çok beğenirim ama Yekta Torun ile olmuyor. Devraldıklarından beri dizi hastane karakolda geçer oldu. Allah'tan haftaya sezon arası da ilk sezonu tamamlamış olurum, ancak yeni sezona farklı bir senarist getirmeleri gerek.