ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

royalcim bu nasil fragman yahu 😱

ne yazayim bilemedim .

ferit tam dark side gecis yapmis...
efe kanlar icinde copluk de bulunmus gozukuyor :(
ferit , cinari arkadan bicakliyor . :(
bicak detayini onceki fragmanda hizlica vermislerdi. meger bu sahne icinmis .

gerilimli bir bolum olacaga benziyor...
umarim ; ne efe , ne cinar dizi den cikmazlar .

@Dosi , @Emre Ozansoy
Efe'yi kim yaraladi peki?
Dizi final yapacak havasi veriyor. Olaylar hizli ilerlemeye ve geri dönüsü olmayacak bir hal almis gibi.

^Efe'yi kim yaraladi peki?
Dizi final yapacak havasi veriyor. Olaylar hizli ilerlemeye ve geri dönüsü olmayacak bir hal almis gibi.
^.guzel bir soru olmus dosicim :bhr:

hatirladigim ; dizi basladigindan beri ^yildirim bu tur islere bakiyordu emel komutlu. son bolumde yanilmiyorsam yildirim iyi tarafa gecti gibi bir yazilimda sunuldu . <- > ayse konusu islenirken cinar'a dair mehmet'lere yardim etti .

fragmanda ; gorunuse gore ters kose yoksa - efe'yi bulan yildirim .

dizi final yapacak havasi veriyor bencede. diger turlu sezon sonu gibi bir bolum olacaga benziyor .

hizli ilerleme konusu ; ben gecen bir yorumum da
- yeni villain ve konularin entegre edilmesi gerektigini belirtmistim- dizinin uzamasi icin (2.sezon).

onceki fragmanda aksiyon ; handan'lar evden cikariliyordu.

son olarak basa donersek :
efe de ~ cinar da hikaye nin iyi tarafinda olan isimler . biri bile ayrilsa bence hata olur . dizi nin arastirma neferiydi efe .
doga nin da en buyuk destekcisiydi .

sayet hikayeden ikisi de giderse, net olan sey ; en cok doga etkilenecek .

dedigin gibi bu hiz normal degil. halbuki 2.sezon kesin denilmisti haber bolumunde. 🙄(b).

@Emre Ozansoy

Adamın şirketinde odasına giriyorlar ama kimse bir şey demiyor, saçmalığa bak. :A Emel & Sude & Yekta üçlüsünü acilen çıkarmaları gerek.
------

dedigin gibi bu hiz normal degil. halbuki 2.sezon kesin denilmisti haber bolumunde. 🙄(b).
Ay sonunda sezon arası veriyoruz. İlk bölümden beri olaylar çok hızlı ilerliyor, o yüzden bana normal geldi. Sadece yeni sezonda işlenecek konu çıkar mı onu düşünüyorum.

Adamın şirketinde odasına giriyorlar ama kimse bir şey demiyor, saçmalığa bak. :A Emel & Sude & Yekta üçlüsünü acilen çıkarmaları gerek.
------
aslinda bu dedigin sahneyi ^kendileri/yazilim ^adina bi tik anlasilir bulabilirim:

tum bunlar goreceli elbette .
.
bu bolumde dedigin sahneler butunun de > yekta nin yanilmiyorsam soyle bir repligi var ; unuttun mu ben bu sirketin ^patronuyum. (veya, bende patronum) .

< bunla beraber > odaya giris sahnesi baglaminda ;
patron ne isler ceviriyor'u , bence ; anca orada calisan (ismi aklimda degil) efe nin kiz arkadasi merak edip olayi takip edebilir, sorabilirdi, ki supheli gozle de durumu suzmustu cikarken ,,,ancak, hemen bu durumu da zaten ortadan kaldirdilar kizi sirket disina bir is icin gondererek ...
cinar ve yaseminin o sira sirkette olmamalari da hastane sahneleri yuzunden gibi sahnelendi . keza, mehmet de hastane ve evliligi kurtarma derdin de, uzerine birde emelin kurdugu ara oyun ; evi bosalttirma hamlesi ile mehmeti,cinari ,yasemini vs sirketten bir gunluk de olsa uzak tutmasi, emel adina kendi icerisinde planin kusursuz isledigi gibi bir durum var .

bu arada, dedigin sahne devaminda, efenin kiz arkadasi disarida telle mehmet'i aramisti hatirlarsan . bunun devamini merak etmedim degil yani kiza ne oldu sirkete dondu mu .
ayrica bolum sonlarinda ; efe nasil o duruma gelmis goremedik. bi an punduna getirip zarar vermisler gibi .

emel adina plan disi ilerleyen tek durum kanimca ; ferit'in cinar'i takip etmesi, vidyolu izlemesi ve zarar vermesi .
Ay sonunda sezon arası veriyoruz. İlk bölümden beri olaylar çok hızlı ilerliyor, o yüzden bana normal geldi. Sadece yeni sezonda işlenecek konu çıkar mı onu düşünüyorum.
ara iyi gelebilir bencede. ancak, ben efe ve cinar'in cikmasina olumlu bakamam . cinar dedik de, dedigin gibi yaseminle olan sahneleri guzeldi .

youtube yorumlar dan cikaririm, ki bende benzer dusunuyorum ; dizinin en sevilen baslica karakterleri olan efe ve cinar'in bence mutlu sonu hak ettiklerini dusunuyorum (bu da elbette genel final de olmasi kaydiyla ).

dizinin genel gidisati adina
onceki mesajlarimdan birinde bir repligim vardi ; yeni villainler gelmeli, ara konular ve veya yeni sezona dair yeni bir konu uzerinden yazilmali .

birde mehmet ve doga dizinin baslarindaki yazilima donmelerini yineliyorum .
yekta nin hikayeye girisinden beri bu dedigim yazilimdan net uzaklasildi.
ki -bence hata yaptilar .

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Çınar & Yasemin'in kiss sahnesi muhteşem ötesiydi yalnız, şu ikili için dayanıyoruz o kadar saçmalığa. :A
su sahneler butunu di mi ->

katiliyorum - bencede cok iyidi .
bolumun enerjik ve kimyali sahneleriydi ^romantik hava da islenen bu kesit .
bu arada, youtube da - ful bolumun kapagina - tamda bu dedigin sahne secilmis :bhr: .

• Harika
21. Bölüm 2. Fragmanı

cinar'i kumsal da kim bulacak - balikcilar mi ? (b)

son bolumdeki geliskenler dolayisiyla - zaman atlamasi olur - tahmini yapmistim . misal , yasemin ve cinar'in bebegi olmustur , ancak cinar dusme bazli hafiza kaybi vs yuzunden bir sey hatirlamaz . yasemin bebegi buyutur. cinar sonra cika gelir ,derken .
klise gibi gozukse de , boyle bir sey olursa sasirmam demistim .

teori tahminim tutmayabilir .

fragmanda en merak ettigm kisim cinar'in durumuydu . umarim yasiyordur. @Dosi , @Emre Ozansoy

Seyir zevki kalmayan karakterlere hikaye yazmak da ancak bu dizinin senaristlerine yakışırdı.
sevgili emre ,

hazir pas demisken, sunlari da yazayim istedim ;

su duruma cidden anlam veremiyorum

yasemin'i -tekrar eve dondurme- konusu , sar basa gibi bir durum .

ferit'in durumunu bu sefer NET olarak bilip de , bile bile yasemin'in eve donmesi - nerden baksan elde kalir bir durum. bahane kabul edilmez.

yasemin eski bolumlerde ^ilk eve gittiginde ,bahanesi kendince belli bir mantiga oturabilir, goreceli <-> bu neydi ;
ferit'in kotu biri olduguna dair ^yasemin net degildi kalben ve mantik olarak . sonraki surecte bu bulanikligi netlestirmeyi izledik. <> bu yolda cinar ve ailesi + efe cok cabaladi (hatta ikisi de canlarin dan oldular, son durum degismez ters kose olmazsa) .

simdi kafaca ve kalben netlesmis bir yasemin'in o eve - 2. kez geri donusunu - izleyiciye inandirmak ikna etmek imkansiz .

diger durum , cinar'i niye hikaye den cikariyorlar , efe niye cikarildi ? .

madem emel , ferit ve beraberindekiler dolayli -entrika,aksiyon vb devam edecek- , bu dogrultu da ^efe her zaman oldugu gibi yine iyilerin tarafina yardim etmeye devam edebilirdi . cikmasini gerektirecek bir sebeb bulamadim . partneriyle de guzel sahneler yazilmaya baslanmisti .
senin dusuncen nedir cinar-efe ayrilisina ?

gozlemledigim kadariyla bu ikisi dizinin en sevilen karakterleriydi .

• Beğendim
sevgili emre ,

hazir pas demisken, sunlari da yazayim istedim ;

su duruma cidden anlam veremiyorum

yasemin'i -tekrar eve dondurme- konusu , sar basa gibi bir durum .

ferit'in durumunu bu sefer NET olarak bilip de , bile bile yasemin'in eve donmesi - nerden baksan elde kalir bir durum. bahane kabul edilmez.

yasemin eski bolumlerde ^ilk eve gittiginde ,bahanesi kendince belli bir mantiga oturabilir, goreceli <-> bu neydi ;
ferit'in kotu biri olduguna dair ^yasemin net degildi kalben ve mantik olarak . sonraki surecte bu bulanikligi netlestirmeyi izledik. <> bu yolda cinar ve ailesi + efe cok cabaladi (hatta ikisi de canlarin dan oldular, son durum degismez ters kose olmazsa) .

simdi kafaca ve kalben netlesmis bir yasemin'in o eve - 2. kez geri donusunu - izleyiciye inandirmak ikna etmek imkansiz .

diger durum , cinar'i niye hikaye den cikariyorlar , efe niye cikarildi ? .

madem emel , ferit ve beraberindekiler dolayli -entrika,aksiyon vb devam edecek- , bu dogrultu da ^efe her zaman oldugu gibi yine iyilerin tarafina yardim etmeye devam edebilirdi . cikmasini gerektirecek bir sebeb bulamadim . partneriyle de guzel sahneler yazilmaya baslanmisti .
senin dusuncen nedir cinar-efe ayrilisina ?

gozlemledigim kadariyla bu ikisi dizinin en sevilen karakterleriydi .
İzledin mi bölümü? Yine, yeniden yüzleri güldü Emel ve Ferit'in. Bıktım artık izlerken.

Bölümde güzel olan tek şey Cavidan'ın olaya el atması oldu (şoförün dinleme sahnesi her ne kadar saçma olsa da). Umarım sezon finali saçma sapan değildir. :(

İzledin mi bölümü? Yine, yeniden yüzleri güldü Emel ve Ferit'in. Bıktım artık izlerken.

Bölümde güzel olan tek şey Cavidan'ın olaya el atması oldu (şoförün dinleme sahnesi her ne kadar saçma olsa da). Umarım sezon finali saçma sapan değildir. :(

izlemedim . fragmanlardan -cinar olmus- gibi bir hava oldugundan
ve yasemin'in tekrar o eve donecegi gosterildiginden , kararim sabit kaldi .

ayrica , efe nin bu sekilde hikayesi sonlanmamaliydi(gecen bolum oldugu gosterildi) .

ustteki nedenler diziyi 20 den sonra izlememe nedenlerimdir.kisaca.

sezon finaline dair tahminlerini okumak isterim .

saygilar.

MİDEM BULANDI.
------

izlemedim . fragmanlardan -cinar olmus- gibi bir hava oldugundan
ve yasemin'in tekrar o eve donecegi gosterildiginden , kararim sabit kaldi .

ayrica , efe nin bu sekilde hikayesi sonlanmamaliydi(gecen bolum oldugu gosterildi) .

ustteki nedenler diziyi 20 den sonra izlememe nedenlerimdir.kisaca.

sezon finaline dair tahminlerini okumak isterim .

saygilar.
Ne Çınar ne de Efe ölmedi ama yine de bölüme göz atmamanı tavsiye ederim. Çünkü başlangıçta olduğu noktadan bir ileme kat edemediler.

Fragman ortaya karışık sahnelerden hazırlanmış, büyük ihtimalle Yasemin'i Mehmet kurtarır ama odasına yerleştirilen böcek ve evraklar başına bela olur Cavidan engel olamaz ise tabii.

Son düzenleme:
MİDEM BULANDI.
------

Ne Çınar ne de Efe ölmedi ama yine de bölüme göz atmamanı tavsiye ederim. ^Çünkü başlangıçta olduğu noktadan bir ileme kat edemediler.
^, senaryo olarak basa mi donduler ? , tahmin etmistim.

gecen bolumde sonlara dogru bu vibe'i almistim (emel'in yasemini kolundan tuttugu sahne,eve geri doneceksin repligi olan sekans )
Fragman ortaya karışık sahnelerden hazırlanmış, büyük ihtimalle Yasemin'i Mehmet kurtarır ama odasına yerleştirilen böcek ve evraklar başına bela olur Cavidan engel olamaz ise tabii.
bocek konusu 19da islenmisti -ustlerde bahsini yapmistik hatirlarsan .>
-goreceli- ,
sen inandirici bulmamistin . ben ise su tarz bi yorum yapmistim ;
kendilerince belli bir mantiga oturtmak icin efe nin kiz arkadasini disariya yollamislardi, yekta da sirketin patronlarindan oldugundan, sirkette o katta diger rutin calisan insanlar o oda da neler oluyor'a dikkatii vermediler.
bu sahneeler eh iste diyelim OK di 19.bolum ozelinde .

Son düzenleme:
Hilal Yıldız'ın kalemini çok beğenirim ama Yekta Torun ile olmuyor. Devraldıklarından beri dizi hastane karakolda geçer oldu. Allah'tan haftaya sezon arası da ilk sezonu tamamlamış olurum, ancak yeni sezona farklı bir senarist getirmeleri gerek.

Hilal Yıldız'ın kalemini çok beğenirim ama Yekta Torun ile olmuyor. Devraldıklarından beri dizi hastane karakolda geçer oldu. Allah'tan haftaya sezon arası da ilk sezonu tamamlamış olurum, ancak yeni sezona farklı bir senarist getirmeleri gerek.
sevgili billy kane,

bahsini ettigin isimlere - onceki isleri dolayli - bir yorum yapamam (kalemleri baglaminda) .

ancak , su noktayi belirtebilirim ;

youtube yorumlarinda dizinin son bolumlerde -> kardeslerim dizisinin havasina dondugunu belirtmeleri . < -galiba ayni senarist ??
(hastane, karakol vs nin o dizide de buradaki tarz matematikle islendigini belirten yorumlar).

bu tur tespitsel yorumlara bir yorum getiremem, kardeslerim'i izlemedigimden dolayi . izleyenler en saglikli yorumu yapabilir elbette.