Bully'den Veda..

Hedeflerinde başarılı olursun inşallah. Allah yolunu açık etsin. Umarım geri dönersin.

Canım kardeşim benim için çok özel olduğunu biliyorsun, özelden yazdıklarımı tekrarlamayacağım ama seni forumda çok özleyeceğim.
Umarım hedeflerinde başarılı olursun...

aa ben diyeceklerimi dedim aslında ama adetden burayaza birşeyler karalamak gerekirse forumda hep olması gekeren bazı üyeler var bunlardan biriside sendin oyüzden tüm forumun üzüldüğünü düşünüyorum yorumlarda o yönden
inş birgün dönersin @Bully ve bizde forumda umarım duruyor oluruz

Ben tek başıma iş göremem kusura bakma hemen eski rütbene dönüyorsun. Ya da maaşa bağla beni zaten kredi kartım patlak. .ss

Kaan'ım ya.
Benim gelmemi bekledin gitmek için? Gerçekten çok üzüldüm ben şaka felan zannetim şimdi başlığı görünce. Off içime öküz oturdu gece gece. Gerçekten ayrılmanı istemiyorum. Foruma renk katan bir simasın ve benim için gerçekten değerlisin. Böyle konuları görünce gerçekten üzülüyorum. Bak ben çok fazla giremiyorum. Yani şu an bu veda konusunda bana göre senin yaptığın çok yanlış şeyler olmuş. 1. önceliğin her zaman reel hayatın olmalı, bu sanal ortamlar kesinlikle önüne geçmemeli. Mesela ben şahsen çok uzun yıllar önce sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ve buradan da çoğu kez uzaklaştım. Bazen zorunluluklardan bazen kendi isteğimle. Hiçbir zaman önceliğim olmadı. Kimsenin de bence önceliği bu olmamalı. O kadar zamanını çalıyor ki, gerçekten anlamıyorsun. Bence azda olsa girebilirsin. Ben mezun oldum mesela. Yüksek lisans fikri de aklımda gelecek yıllar için. Foruma girmen buna engel değil, senin elinde olan bir şey ne kadar zaman harcayacağın bu ortama. O yüzden hayatını ona göre ayarlayıp şahsen girebilirsin. Etkinliklere katılmazsın, yönetim kısmından çıkarsın. Ama bir şekilde girebilirsin. Mesela bende yoğun bir döneme gireceğim bir ay içerisinde. O zaman benim içinde çok zor olacak ama foruma ne zaman ne kadar süre ayırabileceğim bu benim elimde. İyi düşün istiyorum, gerçi eminim iyi düşünmüşsündür, bu kararı alabilmek kolay değil netice de. Zorunlulukların, ihtiyaçların var ama ne bileyim tekrar bir düşün planla.

Daha özelden yazmadın bile. Dertleşemedik bile.
Kaan'ım ya...

Aynen kardeşim görüşeceğiz tabii ki, ben gidiyorum ama bağlantıyı koparmıyoruz, bana bu forumun en büyük kazançlarından birisin

İyi ki seni kazandırmışım buraya
Ben de özleyeceğim ama yapacak bir şey yok
Özelden demiştim zaten muhteşem dörtlüyü üç silahşörlere çevirirsiniz artık diye. ss

Ben gidiyorum ama eminim sen benden daha çok şey katacaksın buraya, kattın da zaten. İnşallah diyelim canısı

O duyguyu da tatıp öyle gideyim dedim

Zor ama hayırlısı bakalım
Kendine iyi bak Ay Yapım Ceo'su
İsmini öğrenememenin verdiği buruklukla gidiyorum bilesin

Eyvallah, özel olarak pek konuşamasak da sen de benim sevdiğim arkadaşlarımdandın, hep çok iyi anlaştık bugüne kadar, kendine çok iyi bak aga

Hayırdır sen niye gidiyorsun
Helal olsun, benim de hakkım helaldir.

Son düzenleme:
Öyle oldu.
En azından dönüşünü görebildik

Teşekkürler Buğra güzel dileklerin için, sen de çok iyi bak kendine. Eminim yeniden yönetime girecek ve forum adına iyi işler yapmaya devam edeceksin

Vedaları ben de sevmem ama habersiz vedaları hiç sevmem, kim bilir belki bir gün dönerim
O gemi bir gün gelecek mi diyordunuz siz

Kısmet diyelim Erkin amca, sen de kendine çok iyi bak
Umarım istediğin üniversiteye yerleşirsin.
Atacan'a diyeyim de bi ara çıkarsın şu etiketi, zamanının geçmiş olması lazım

Son düzenleme:
Özeli görmedin mi

Özeli görmedin mi
Gördüm, dönecektim merak etme

Çok teşekkür ederim, giderayak bu övgüleri duymak güzel
Ben de beklemiyordum kendimden bu kadarını

Fav10'a bir şey olmaz ya, bir Bully gider bin tane gelir
Dark da döner umarım yokluğumda

Atacan'ıma güvenim tam, aratmayacaktır yokluğumu ruh ikizim
Bana adminlik tecrübesini yaşattığın için de teşekkür ederim, yaptık elimizden geldiğince, maalesef şartlar el vermedi daha fazla

Son düzenleme:
Hayırlısı be Eray'ım
Belki dönerim bir gün, kim bilir

Teşekkür ederim, güveniyorum sana yönetim kadrosunda
Ben de sizleri özleyeceğim, konularınla forumumuzu canlı tutmaya devam et

Dizi Savaşları ve Yıldızlar Yarışıyor benim de aklımda, İçerde ve Yiğit Özşener'e sahip bulup öyle giderim zaten
Ben önce davranıp @turkuazz'dan kapmıştım İçerde'yi, şimdi ayağına fırsat geldi, umarım bunu değerlendirir

Teşekkürler eski dostum Umut, hakkını helal et kendine iyi bak

İnşallah bakalım, temennimiz o yönde

turkuazz yarışmak ister umarım, gitmeden İçerde ve Yiğit Özşener'i halledip öyle gitmek istiyorum

Teşekkürler Harun'um, son zamanlardaki durgunluğumun sebebini anlamışsındır artık

Ben de sevmem ama habersiz gitme kötülüğünü yaşatamazdım sizlere
Aynen görüşürüz illa ki oralardan

Gençlerin önünü açalım dedik artık

Ben de sizleri özleyeceğim, üzülme ya yazarım izleryazar'dan arada

Son düzenleme:
Oh kurtuluyorum senden de gıcık etiketlerinden de

Özellikle Muhteşem Yüzyıl zamanlarımızı özleyeceğim
Gerçi niye özlüyorsam kaybeden tarafta yer almıştım ben. ss

Iyy Koriş'ini de al git

Teşekkür ederim Deniz, keşke son yaşananlar yaşanmasaydı ama yapacak bir şey yok, ben yine de güzel anılarımızla hatırlayacağım seni.
Güzel bir arkadaşlığımız olmuştu, onu görmezden gelmek bana yakışmaz. Benim sana hakkım helaldir, sen de helal et.

Ve askerlik hayatında da başarılar.

Şimdi buradaki arkadaşlar gibi uzun uzun yazamayacağım ama üzüldüm
Forumda sevdiğim üyeler bir bir gidiyor umarım dönmemek üzere gitmezsin.
Teşekkürler Batuş'um, hayırlısı bakalım kendine iyi bak

Seni kabuğundan çıkarıp foruma kazandırdığım için mutluyum
Öyle tabii, her şeyde bir hayır vardır

Güzel paylaşımlarımız, anılarımız oldu seninle, teşekkür ederim her şey için

İnşallah öyle olur canım, aynı şeyi senin hayatın için de diliyorum.

Aynen, sen de özlenmeyeceksin

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Mehmet, ben de seni özleyeceğim
Hayatımın düzene girmesi için bu kararı almam gerekiyordu, güzel dileklerin için teşekkürler, sana bir yardımım olmuşsa ne mutlu bana

Sen de hakkını helal et ve kalan hayatında başarılar
İyi ve temiz bir insansın, ben de seni tanıdığıma sevindim.

Hedeflerinde başarılı olursun inşallah. Allah yolunu açık etsin. Umarım geri dönersin.
Senle pek konuşamasak da haxball ve GS konusunda muhabbetlerimiz olmuştu en azından.

Teşekkür ederim, sen de istediğin üniversiteye yerleşirsin umarım
Kendine iyi bak.

Son düzenleme:
Canım kardeşim benim için çok özel olduğunu biliyorsun, özelden yazdıklarımı tekrarlamayacağım ama seni forumda çok özleyeceğim.
Umarım hedeflerinde başarılı olursun...
Bilmem mi canım kardeşim, sen de öylesin benim için, neler neler paylaştık birlikte.. Seni yalnız bıraktığım için üzgünüm kader ortağım

Neyse forum dışında da görüşmeye devam edeceğimiz için duygusala bağlamayayım şimdi. Özletmemeye çalışacağım kendimi artık ne kadar başabilirsem

İnşallah Atacan'ım benim, sen de aynı şekilde

Acıtasyon yapmayalım lutfen
dediğim gibi 3 ayda 1, yılda eder 4 kere...Bi haftasonu bekleriz
yook olurda gelmezsen kim daha burulucak tartışmayalım bile

Saolsunlar

Canım, bu forum bensiz yürüyecektir, asıl sensiz yürümez, yokluğumda daha büyük iş düşecek sana
Enerjim düştüğünde hep yükselttin, bana sürekli neşe ve güzel enerji saçtın

Atacan'ıma dediğim senin için de geçerli zaten, muhteşem dörtlü efsanesi devam edecek forum dışında da
Hayırlısı cadıcım, bakalım, yaşayıp göreceğiz

@Bully ne zaman veda ediyorsun tam olarak? Ondan önce sohbet etsek biraz?
Yani herkesle vedalaştıktan sonra gitmeyi planlıyorum, arkamda gözü yaşlı kimse kalmasın

Yarın da buralardayım, Çarşamba gitmiş olurum diye düşünüyorum, neden olmasın