Evet bi ara lafı geçti senin yarışmanın da lafı geçti
Yıllarca Sincan'ın bağrında okumuş birisi olarak Deniz bu saçlarla buraya gelseydi linç ederlerdi. Kesin yani ciddiyim.@mrt-06 cevaplasın.
Aynen, onu ham diye yerler.Yıllarca Sincan'ın bağrında okumuş birisi olarak Deniz bu saçlarla buraya gelseydi linç ederlerdi. Kesin yani ciddiyim.
Ben küçük kalırım biraz sanki ya.Biz seni Hüseyin Kağıt dinlemeye götürelim gazinoya?
Biz Kaan ile gitmeyi düşünüyoruz. @Harunnn60 sende gel.
18 yaşında biz gidiyorduk, sen hayli hayli aramızda girersin.Ben küçük kalırım biraz sanki ya.
Övünmek gibi olmasın Sincan, Şentepe falan Ankara'nın en batık yerlerini iyi bilirim.Aynen, onu ham diye yerler.
Sincan bir de tam yeri
Seni merak ediyorum gerçek hayatta da eğlenceli misin acaba?18 yaşında biz gidiyorduk, sen hayli hayli aramızda girersin.
Bizim Keçiören kalkınmış yerlerdir.Övünmek gibi olmasın Sincan, Şentepe falan Ankara'nın en batık yerlerini iyi bilirim.
Bence öyleyim.Seni merak ediyorum gerçek hayatta da eğlenceli misin acaba?
Kıvırbaş ne beDeniz'deki hava Kaan'da yok. Kıvırbaş ev sahibi olmanın avantajıyla bir hava bir hava.
Valla Çiğdem taş gibi hatunları kestik durduk arkadanayoll foruma zaten bayan üyeler kayıt olmuyor bu konudan sonra bir dahada zor kayıt olurlar zaten
hatta 2-3 bayan üye biz kaldık biz bile kaçabiliriz bavulumuzu çantamızı toplayıp
Hmm yine Arslan Bey trolleriKıvırcık manasında.
aaaaaaaa birde söylüyor utanmadan senden yana şaşırmadım ama @Bully yapmaz öyle şeyler o gözlerini kapamıştırValla Çiğdem taş gibi hatunları kestik durduk arkadan
Hmm yine Arslan Bey trolleri
Emin misin valla gözlükleri takılıydı onun benden gizli bakmıştır Taksim sokaklarında mini şortlar, etekler, dekolteli bluzlar öhöööaaaaaaaa birde söylüyor utanmadan senden yana şaşırmadım ama @Bully yapmaz öyle şeyler o gözlerini kapamıştır
Bu arada ayıp be, İstanbul'da o kadar insan var forumdan, hiçbirini çağıma, iki kişi buluşun. Seni ve @Bully nickli muhterem üyeyi şiddetle kınıyorum.Hmm yine Arslan Bey trolleri
Umrumda değil kimse ben dostumla buluştumBu arada ayıp be, İstanbul'da o kadar insan var forumdan, hiçbirini çağıma, iki kişi buluşun. Seni ve @Bully nickli muhterem üyeyi şiddetle kınıyorum.
çocuğun günahını alma boşunaEmin misin valla gözlükleri takılıydı onun benden gizli bakmıştır Taksim sokaklarında mini şortlar, etekler, dekolteli bluzlar öhööö