Damien Duff
Favori Üye
Dedikodu çıkıyor işte bize, daha ne istiyorsun.
Reyiz canocanlar buluşmuş, sen daha pelinin derdindesin. @mrt-06
bi tarafın ?Zaten zibidiyi ben şimdi bi tarafımdan uydurdum
Benden konuştunuz mu hiçTeşekkürler beğenmene sevindim
İlk dakikadan söyledim hemde güldük
matematikle o yayın akışı yapıyorDedikodu çıkıyor işte bize, daha ne istiyorsun.
Reyiz canocanlar buluşmuş, sen daha pelinin derdindesin. @mrt-06
Ben sana ne dedim bir daha bu yorumları yapmayacan demedim mi yumurta kafalımatematikle o yayın akışı yapıyor
Gidip koklamadım ya çocuğuYiğit sen sormadın ben sorayım. Kaan nasıl kokuyor? @Bully
Hmm ben senle iyi anlaşıyorum kavga etmedik hiç zaten. Bir sonra ki buluşmanızda da aranıza @Yiğitt 'i alın.Forum üyeleri hakkında konuştuk seni çok sevdiğini anlattı Kaan bende dedim benle pek anlaşamıyor ama severim bende dizi muhabbetleri, genel hayatımız, aşklarımız meşklerimiz vs
Çağlayan - Şişli aralığında görmüşsen görmüşsündür
Onu alacağız zaten ama gelir mi bilmemHmm ben senle iyi anlaşıyorum kavga etmedik hiç zaten. Bir sonra ki buluşmanızda da aranıza @Yiğitt 'i alın.
arka sokakların fragmanı çıksın atv de bune böyle kanal d nin fragmanından sonra twittera girmeye korkak oldumOnu alacağız zaten ama gelir mi bilmem
Koklamana gerek yok ki sarılırken hissetmişsindir.Ben sana ne dedim bir daha bu yorumları yapmayacan demedim mi yumurta kafalı
Gidip koklamadım ya çocuğu
Biz seni Hüseyin Kağıt dinlemeye götürelim gazinoya?Onu alacağız zaten ama gelir mi bilmem
Yok temiz kokuyordu kötü bir koku almadımKoklamana gerek yok ki sarılırken hissetmişsindir.
Geliriz niye gelmeyelimBiz seni Hüseyin Kağıt dinlemeye götürelim gazinoya?
Biz Kaan ile gitmeyi düşünüyoruz. @Harunnn60 sende gel.
Saçlarını kestir gel, bizim Angara'da döverler seni.Yok temiz kokuyordu kötü bir koku almadım
Geliriz niye gelmeyelim
Senin Angaran yabani kökenli miSaçlarını kestir gel, bizim Angara'da döverler seni.