Bully ve denizz19 Buluşmasından Kareler!

@denizz19 neler neler konustunuz anlat biraz :A
Forum üyeleri hakkında konuştuk seni çok sevdiğini anlattı Kaan bende dedim benle pek anlaşamıyor ama severim bende :A dizi muhabbetleri, genel hayatımız, aşklarımız meşklerimiz vs :F

Fotolar iyiymiş :)

Bu arada deniz hep soracağım unutuyorum :) sen istanbulun neresinde kalıyorsun? Çünkü yüzün hiç yabancı gelmiyor.
Çağlayan - Şişli aralığında görmüşsen görmüşsündür :F

Forum üyeleri hakkında konuştuk seni çok sevdiğini anlattı Kaan bende dedim benle pek anlaşamıyor ama severim bende :A dizi muhabbetleri, genel hayatımız, aşklarımız meşklerimiz vs :F

Çağlayan - Şişli aralığında görmüşsen görmüşsündür :F
Hiç kyk yurdunda kaldın mı? Çünkü orada bir eleman vardı tıpkı sen :)

Buluşmanıza çok sevindim. :D

Saçlar da yakıyor. :F @denizz19

Çok güzel fotolar. :D

Yalnız arka planlar o kadar birbirinden alakasız ki fotoshop gibi sanki. :F

Fotograflar iyi :D

Deniz saçlari kesmelisin :A

Hahah çok güzel ya. :F İlk tanışmanızda ne hissettiniz? Konuşma tutukluluğu , gülme filan oldu mu? :D @denizz19 @Bully

Buluşmanıza cidden sevindim :A

Ms'den bahsettiniz mi bari hiç :F

Fotoğraflar güzel de son fotoğraf araya kaynamış gibi. :D :D

ay hepinizi yakaladım madem yıdlızlar yarışıyor oylarını gönderin hiçbiriniz göndermemiş.ss

Saftirik o yalan söyleyince kulak kızarır, başkası seni konuşunca kulağın çınlar :F ama seni çok konuştuk harika bir adam dedik iyi güldürüyor zibidi dedik :F
Benimkilerde kızarma yapıyor, yan etki. :A

Ayol beni niye çok konuşuyorsunuz. :F ''Zibidi'' demeyeydiniz iyiydi aslında. :A Harika adam lafına bayıldım canlarım. :bhr:

Teşekkürler arka planlar elbette farklı olacak saf hep aynı yerde mi çekecez :F

Çok iyi geçti ayrılırken üzüldük ama bir daha görüşürüz ne olacak. :D Bu arada şarkını at valla sinir oldum sana. :bağır:
Hayır o anlamda demedim bir kafede bir AVM'de bir oyun yerinde bir kulenin orada hepsi alakasız 4 saatte bu kadar yeri nasıl dolaştınız. :F O yüzden fotoshop dedim. :F