Bully ve denizz19 Buluşmasından Kareler!

Emin misin :A valla gözlükleri takılıydı onun benden gizli bakmıştır :F Taksim sokaklarında mini şortlar, etekler, dekolteli bluzlar öhööö :F
Benim dolasmama gerek yok :A
Bizim okulda herkes kısacık sortla dolaşıyor :A :A :A Yani okulda bütün kızlar @Çiğdem- i her bakımdan 1922837 e katlar :)

Bu arada hayırlı olsun bende @Çiğdem- le bulusmak isterdim ama trabzondayken bulusamadim bursa dayken hiç bulusamam :(

Saçım bana cool bir enerji katıyor sen ne anlarsın :D
ayoll birazda eğlencesine diyorum ben kıyas için değil biz @Yiğitt ile buluşsaydık mesala hangimiz daha ciciyiz diye anket açardık :F:F:F

aaaa bizde seninle buluşalım bence istanbulda @Yiğitt alışveriş yapar şimdiden kışlık giysilerimizi alırız sultanahmette çekirdek çitleyip parlak turistlere laf atarız :A:A:A
kuaföre gider aylık bakımımızı yaptıtırız ayy çok eğleniriz vlla :F:F:F

ayoll birazda eğlencesine diyorum ben kıyas için değil biz @Yiğitt ile buluşsaydık mesala hangimiz daha ciciyiz diye anket açardık :F:F:F

aaaa bizde seninle buluşalım bence istanbulda @Yiğitt alışveriş yapar şimdiden kışlık giysilerimizi alırız sultanahmette çekirdek çitleyip parlak turistlere laf atarız :A:A:A
kuaföre gider aylık bakımımızı yaptıtırız ayy çok eğleniriz vlla :F:F:F
Ayy senle niye kuaföre gideyim senin yerin ayrı benim ayrı :F

Güzel görünüyor fotolar. Forumda böyle arkadaşliklarin olması güzel. :X
Teşekkürler :)

Ay çok beğendim resimleri.:bhr:
Beni çekiştirdiyseniz @Çiğdem- i oklavası ile üstünüze salarım. @Bully @denizz19 :A
Hiç ismin geçmedi :F