Uygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorumSaniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu![]()
Uygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorumSaniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu![]()
Uyanınca şak diye saniyesindemi durduruyorsunUygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorum![]()
Yav sende Sherlock Holmes gibi olaya yaklaşıyorsunUyanınca şak diye saniyesindemi durduruyorsunuyuduğun saat ne belli, insan bazen 5 dakikada bazen yarım saate dalar uykuya
![]()
6 saat 20 dk.
Baya erkencisin![]()
6 saat uyudum çok fazla olduğunu düşünüyorum.![]()
Bende oyle olmasını ıstıyorum ama olmuyor malesef cok uyuyorum.Hic uyuma kardesim, bosver yani, uykuya ne gerek var.![]()
20 dakikamı yakalayıp standart zamanıma geçtim![]()
5s 52d 48s
Saniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu![]()
Uygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorum![]()
Uyanınca şak diye saniyesindemi durduruyorsunuyuduğun saat ne belli, insan bazen 5 dakikada bazen yarım saate dalar uykuya
![]()
8-9 saat arası uyudum.Yav sende Sherlock Holmes gibi olaya yaklaşıyorsun![]()
bizden talep etmistin yerine getirdik6 saat 20 dk.
Baya erkencisin![]()
7 saat uyudum bende. aslinda 6+1 olarak oldu8-9 saat arası uyudum.![]()
10 saat uyudum.bizden talep etmistin yerine getirdik
7 saat uyudum bende. aslinda 6+1 olarak oldu![]()
Gece epey geç yattım.Telefonun şarjı da bitince haliyle alarm da çalmadı. (Çaldı ama duymazlıktan geldim.)Bu kadar uzun nasil uyuyabiliyorsun valla sasiyorum![]()
Ayrıca @12.Adam gececi takılıp 9 saat uyuyorsa pekte erkenci sayılmaz.
10 saat uyudum.@Yakamoz-Asi
yine ve yeniden hakli ciktim @Yakamoz-AsiGece epey geç yattım.
Gece epey geç yattım.Telefonun şarjı da bitince haliyle alarm da çalmadı. (Çaldı ama duymazlıktan geldim.)@Dosi
yine ve yeniden hakli ciktim @Yakamoz-Asi
11 buçuk saat uyuyup 12.adam’a bunu niye sorarsınMayıs ortalaması 7 saat 20 dk oldu.
En düṣük 5 saat 30 dk., en fazla 11 saat 30 dk. oldu![]()
Bu kadar uzun nasil uyuyabiliyorsun valla sasiyorum![]()