- Reaksiyon puanı
- 33,782
- Puanı
- 1,061
Ben 6 saat 55 dakika uyumuşum normalime döndüm gibi
Yaklaşık 9 saat uyudum. @BARON男爵 @Cervantes
Ben 6 saat 55 dakika uyumuşum normalime döndüm gibi
O yazdığın saatte işe gitmeye hazırlanıyordum. Diğer uykucuları bilemem
geç uyansak uykucu oluyoruz, erken uyansak övünmüş oluyoruz. Karar verin
Pinhani , bilir o beni.geç uyansak uykucu oluyoruz, erken uyansak övünmüş oluyoruz. Karar verin
Ayrıca @12.Adam gececi takılıp 9 saat uyuyorsa pekte erkenci sayılmaz. Erken uyanma konusunda hiç birimiz @Yakamoz-Asi ’ye yetişemeyiz. 4-5lerde ayakta
geç uyansak uykucu oluyoruz, erken uyansak övünmüş oluyoruz. Karar verin
Ayrıca @12.Adam gececi takılıp 9 saat uyuyorsa pekte erkenci sayılmaz. Erken uyanma konusunda hiç birimiz @Yakamoz-Asi ’ye yetişemeyiz. 4-5lerde ayakta
yolculuk zamanı veya kendiliğinden uyanıp 2 saat sonrası işe gidileceği için uyku tutmayıp güne başlamışlığım var ama başka şartlarda istemez
Başka bir şey atacaktım ama bu çok iyiymiş iyi uykular (uykun bölünür umarım)
Gitme dur saat erkenBenimde uyku saatim geldi Gideyim
Günaydın
Tatil günümde bile 6 da kalktım
Günaydınlar. Tam 7 saat uyudum gibi
Günaydın
Tatil günümde bile 6 da kalktım
Tünaydın Kaç saat uyuduğunu hatırlamıyor.Günaydınlar. Tam 7 saat uyudum gibi
@Yakamoz-Asi alışkanlıktandır o.
@BARON男爵 a bak sen, sırf kendisinin erken kalktığını kanıtlamak için erkenden damlamış foruma (belkide yazıp geri uymuştur)
12.09 geçe başımı yastığa koydum ama dakikasında uyumuşsam tam 7 saattir. Uyuma kısmını hesap etmesi zor, ondan öyle yazdımTünaydın Kaç saat uyuduğunu hatırlamıyor.
7 saat sana yetiyor mu? 07.09 da kalmışsan hesabın doğru.12.09 geçe başımı yastığa koydum ama dakikasında uyumuşsam tam 7 saattir. Uyuma kısmını hesap etmesi zor, ondan öyle yazdım