Dünümü dolu dolu yaşadım. Havada güzeldi eve girmedik. Baya geç geldim. Bugünde dışarda olunacak etkinlikler var. Yüzüm baya kızardı, 2 günde iyice kararırım sjjsjsSersem tavuk gibiyim ṣuan bu kadar uyulmaz ya.sende takviye yap olmaz öyle
![]()
Dünümü dolu dolu yaşadım. Havada güzeldi eve girmedik. Baya geç geldim. Bugünde dışarda olunacak etkinlikler var. Yüzüm baya kızardı, 2 günde iyice kararırım sjjsjs
Dikkatli ol MİT için çalıştığın belli olacak
Kişi kendinden bilir işi derler. Yoksa acaba…..Dikkatli ol MİT için çalıştığın belli olacak![]()
Kişi kendinden bilir işi derler. Yoksa acaba…..
Dikkatli ol MİT için çalıştığın belli olacak![]()
12.35 kalkış vakti.8 kesin küsüratından emin değilim, 9’da olabilirÇok uzun zaman sonra 8i aştım.
Kişi kendinden bilir işi derler. Yoksa acaba…..
simdi taslar yerine oturdu, o kadar sordugun sorular.... neyseki sakincali bilgiler vermedim
abartili bir uyku düzeni degil bu kez12.35 kalkış vakti.@Yakamoz-Asi
https://fav10.net/forum/members/90606/ ne sormuştu?simdi taslar yerine oturdu, o kadar sordugun sorular.... neyseki sakincali bilgiler vermedim
abartili bir uyku düzeni degil bu kezBir cumartesi gecesi ve bir pazar sabahi uyuyup uyanilacak normal saatler
![]()
meraktan catlaBirini söyle bari@BARON男爵
Alarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.Bende ṣimdi kalktım.
6 saat 45 dk. uyku