@Cervantes radarına takıldım uykuya rötarlı ulaşacağımAlarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.
Şimdilik 6 saat uyumuş oldum yinede.
@Cervantes radarına takıldım uykuya rötarlı ulaşacağımAlarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.
Bende ṣimdi kalktım.
6 saat 45 dk. uyku
Uykum bölündü gerçi de 7 saat olmuştur sanırım.Alarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.
Nasıl yakalandın ?@Cervantes radarına takıldım uykuya rötarlı ulaşacağım![]()
yani evet uykumu aldim sonradanUykum bölündü gerçi de 7 saat olmuştur sanırım.
Nasıl yakalandın ?![]()
Ben ne diyorum sen ne diyorsun yayani evet uykumu aldim sonradan![]()
sen kendine ben kendime yorumladim. Cümlen tuhaf ne yapalimBen ne diyorum sen ne diyorsun ya![]()
Dedim ki @Cervantes , seni nasıl yakaladı?sen kendine ben kendime yorumladim. Cümlen tuhaf ne yapalimbenimkide bölündü malum
![]()
ikimiz ayni anda aktif oldugumuz icin forumda o an takili kaldim, bunu demek istedimDedim ki @Cervantes , seni nasıl yakaladı?![]()
Olay açığa kavuştu.Ohh dünya varmış.ikimiz ayni anda aktif oldugumuz icin forumda o an takili kaldim, bunu demek istedimkendisinin kutlama konusunu actigim icin birikti bildirimler
Uykum bölündü gerçi de 7 saat olmuştur sanırım.
Nasıl yakalandın ?![]()
İşe kalkış saatinSenin yattigin saatte benim uyanmam ilginc bence.![]()
İşe kalkış saatin![]()
NBA finali ikinci maçı vardı.O saate kadar niye uyanik kaldin asil soru bu![]()
bak bakNBA finali ikinci maçı vardı.Merakın giderildi mi? @Dosi bak hemen gideriyorum. Sen de dene.
Uuuuu, Tokat gibi cevap geldibak bak
@Yakamoz-Asi sana bir sey sordugunda gitt googleden arastir diyen bendim sankiverdigi örnege bak. O günden sonra seni meraklandirmaya karar vermistim
![]()
NBA finali ikinci maçı vardı.Merakın giderildi mi? @Dosi bak hemen gideriyorum. Sen de dene.
bak bak
@Yakamoz-Asi sana bir sey sordugunda gitt googleden arastir diyen bendim sankiverdigi örnege bak. O günden sonra seni meraklandirmaya karar vermistim
![]()
Sor ya daha terslenmem ağzımın payını verdiler.Ben daha da bir sey sormiyayim en iyisi![]()
![]()
Sor ya daha terslenmem ağzımın payını verdiler.![]()
Normal saatinde.Bugün saat kacta yatmayi planliyorsun![]()
![]()
Normal saatinde.![]()
BenimKimin normali, benim ki mi, yoksa senin ki mi![]()