@Cervantes radarına takıldım uykuya rötarlı ulaşacağımAlarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.
Şimdilik 6 saat uyumuş oldum yinede.
@Cervantes radarına takıldım uykuya rötarlı ulaşacağımAlarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.
Bende ṣimdi kalktım.
6 saat 45 dk. uyku
Uykum bölündü gerçi de 7 saat olmuştur sanırım.Alarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.
Nasıl yakalandın ?@Cervantes radarına takıldım uykuya rötarlı ulaşacağım
yani evet uykumu aldim sonradanUykum bölündü gerçi de 7 saat olmuştur sanırım.
Nasıl yakalandın ?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun yayani evet uykumu aldim sonradan
sen kendine ben kendime yorumladim. Cümlen tuhaf ne yapalim benimkide bölündü malumBen ne diyorum sen ne diyorsun ya
Dedim ki @Cervantes , seni nasıl yakaladı?sen kendine ben kendime yorumladim. Cümlen tuhaf ne yapalim benimkide bölündü malum
ikimiz ayni anda aktif oldugumuz icin forumda o an takili kaldim, bunu demek istedim kendisinin kutlama konusunu actigim icin birikti bildirimlerDedim ki @Cervantes , seni nasıl yakaladı?
Olay açığa kavuştu.Ohh dünya varmış. @Cervantes Şimdi sıradaki meseleyi açıklaya kavuşturma vakti.ikimiz ayni anda aktif oldugumuz icin forumda o an takili kaldim, bunu demek istedim kendisinin kutlama konusunu actigim icin birikti bildirimler
Uykum bölündü gerçi de 7 saat olmuştur sanırım.
Nasıl yakalandın ?
İşe kalkış saatinSenin yattigin saatte benim uyanmam ilginc bence.
İşe kalkış saatin
NBA finali ikinci maçı vardı. Merakın giderildi mi? @Dosi bak hemen gideriyorum. Sen de dene.O saate kadar niye uyanik kaldin asil soru bu
bak bakNBA finali ikinci maçı vardı. Merakın giderildi mi? @Dosi bak hemen gideriyorum. Sen de dene.
Uuuuu, Tokat gibi cevap geldi @xdraggx yardım et. @Yakamoz-Asibak bak
@Yakamoz-Asi sana bir sey sordugunda gitt googleden arastir diyen bendim sanki verdigi örnege bak. O günden sonra seni meraklandirmaya karar vermistim
NBA finali ikinci maçı vardı. Merakın giderildi mi? @Dosi bak hemen gideriyorum. Sen de dene.
bak bak
@Yakamoz-Asi sana bir sey sordugunda gitt googleden arastir diyen bendim sanki verdigi örnege bak. O günden sonra seni meraklandirmaya karar vermistim
Sor ya daha terslenmem ağzımın payını verdiler.Ben daha da bir sey sormiyayim en iyisi
Sor ya daha terslenmem ağzımın payını verdiler.
Normal saatinde.Bugün saat kacta yatmayi planliyorsun
Normal saatinde.
Benim Senin saat bana ters.Kimin normali, benim ki mi, yoksa senin ki mi