Uygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorumSaniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu
Uygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorumSaniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu
Uyanınca şak diye saniyesindemi durduruyorsun uyuduğun saat ne belli, insan bazen 5 dakikada bazen yarım saate dalar uykuyaUygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorum
Yav sende Sherlock Holmes gibi olaya yaklaşıyorsunUyanınca şak diye saniyesindemi durduruyorsun uyuduğun saat ne belli, insan bazen 5 dakikada bazen yarım saate dalar uykuya
6 saat 20 dk.
Baya erkencisin
6 saat uyudum çok fazla olduğunu düşünüyorum.
Bende oyle olmasını ıstıyorum ama olmuyor malesef cok uyuyorum.Hic uyuma kardesim, bosver yani, uykuya ne gerek var.
20 dakikamı yakalayıp standart zamanıma geçtim
5s 52d 48s
Saniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu
Uygulama kullanıyorum kalktığımda durduruyorum
Uyanınca şak diye saniyesindemi durduruyorsun uyuduğun saat ne belli, insan bazen 5 dakikada bazen yarım saate dalar uykuya
8-9 saat arası uyudum.Yav sende Sherlock Holmes gibi olaya yaklaşıyorsun
bizden talep etmistin yerine getirdik6 saat 20 dk.
Baya erkencisin
7 saat uyudum bende. aslinda 6+1 olarak oldu8-9 saat arası uyudum.
10 saat uyudum. @Yakamoz-Asibizden talep etmistin yerine getirdik
7 saat uyudum bende. aslinda 6+1 olarak oldu
10 saat uyudum. @Yakamoz-Asi
Gece epey geç yattım.Telefonun şarjı da bitince haliyle alarm da çalmadı. (Çaldı ama duymazlıktan geldim.) @DosiBu kadar uzun nasil uyuyabiliyorsun valla sasiyorum
Ayrıca @12.Adam gececi takılıp 9 saat uyuyorsa pekte erkenci sayılmaz.
10 saat uyudum. @Yakamoz-Asi
yine ve yeniden hakli ciktim @Yakamoz-AsiGece epey geç yattım.
Gece epey geç yattım.Telefonun şarjı da bitince haliyle alarm da çalmadı. (Çaldı ama duymazlıktan geldim.) @Dosi
yine ve yeniden hakli ciktim @Yakamoz-Asi
11 buçuk saat uyuyup 12.adam’a bunu niye sorarsınMayıs ortalaması 7 saat 20 dk oldu.
En düṣük 5 saat 30 dk., en fazla 11 saat 30 dk. oldu
Bu kadar uzun nasil uyuyabiliyorsun valla sasiyorum