Eyvallah eyvallahHelal olsun
Eyvallah eyvallahHelal olsun
Şu kadarcık yürümeyle yorgun hissediyorum, bacaklarım sızlıyor… Yaşlandık be… @Yakamoz-Asi @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 111233
Benim de ağrıyor 2 gündür niye bilmiyorum çözemedim de zaten ama geçer inşallah seninki farklı benimki yürüyünce değil evdeyken ağrıyorduŞu kadarcık yürümeyle yorgun hissediyorum, bacaklarım sızlıyor… Yaşlandık be… @Yakamoz-Asi @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 111233
Eyvallah yakamoz abiHelal olsun 👍👍
Fark-I Iphone işteTüm eski laflarımı geri alıyorum.
Meğerse ben zaten özellikle çalıştığım günler en az 7 bin adım atıyormuşum. Yüklediğim programlarda yalancıymış. Yarısını gösteriyormuş
Dün sadece çalışma zamanımda 7.500 (evden çıkış, eve geliş arasındaki zaman diliminde) ,bugün ise:
Ekli dosyayı görüntüle 114737
Aşırı yorgunum ama daha 2 kere daha dışarı çıkmam gerekiyor.
Full evde olsamda en az 1000 adım atılır. Malum ev temizliği yemek vs Nerden baksan 4 haneli muhakkak yaparFark-I Iphone işte
Sömestirin son günlerindeyim haliyle evde olunca üç haneye iniyorGelecek hafta yerleri değişiriz sanırım tatil dönemi size geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 114738
Telefonu hep yanımızda taşımıyoruz sonuçta olacak o kadar, normal günlük adım sayısına en az 1000-2000 eklenince doğru oran çıkar gibiFull evde olsamda en az 1000 adım atılır. Malum ev temizliği yemek vs Nerden baksan 4 haneli muhakkak yapar
Tüm eski laflarımı geri alıyorum.
Meğerse ben zaten özellikle çalıştığım günler en az 7 bin adım atıyormuşum. Yüklediğim programlarda yalancıymış. Yarısını gösteriyormuş
Dün sadece çalışma zamanımda 7.500 (evden çıkış, eve geliş arasındaki zaman diliminde) ,bugün ise:
Ekli dosyayı görüntüle 114737
Aşırı yorgunum ama daha 2 kere daha dışarı çıkmam gerekiyor.
Fark-I Iphone işte
Sömestirin son günlerindeyim haliyle evde olunca üç haneye iniyorGelecek hafta yerleri değişiriz sanırım tatil dönemi size geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 114738
Ayakta atlatıyorsun demi bizim gibi rahat geçiyordur umarım uğrayacaktım sana dm yeAn itibariyle 423 adımdayım evin içinde. İsolasyonda böyle.
Ayakta atlatıyorsun demi bizim gibi rahat geçiyordur umarım uğrayacaktım sana dm ye
En iyi iki ilaç birincisi full dinlenmek ikincisi bünyeyi sıcak tutmak içeceklerle vb. Umarım geçip gidecek yakında bu illet. Gerçi o gitse bir başka şey musallat olacak, hiçbiri olmasa grip daima ev sahibi o yüzden kaçış yok ama günü kurtarmak bile iyidir en azından…Nerede o günler.
İlk gün üşüme titreme ateş vardı. Dün bugün boğazım çok kötü.
En iyi iki ilaç birincisi full dinlenmek ikincisi bünyeyi sıcak tutmak içeceklerle vb. Umarım geçip gidecek yakında bu illet. Gerçi o gitse bir başka şey musallat olacak, hiçbiri olmasa grip daima ev sahibi o yüzden kaçış yok ama günü kurtarmak bile iyidir en azından…
Size 1000 üstü olur demiştim. Üstelik ev temizliği bile yapmadım ve her daim cebimde taşımadımFull evde olsamda en az 1000 adım atılır. Malum ev temizliği yemek vs Nerden baksan 4 haneli muhakkak yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?