Bu Konuda Kendini Eleştir

Dediğin özelliklerin hepsi bende var. Özellikle uyku ve plan yok bu uzun vadede hayatı boşa geçirme kısa vadede önemli yıl sonu sınavı için olumsuz

Reactions: Tolstoyevski
Son zamanlarda tembel uykucu oldum. Daha az uyumaya çalışmalıyım

Son zamanlarda tembel uykucu oldum. Daha az uyumaya çalışmalıyım
Bunu yazdın aklıma benim yine kendimi eleştireceğim bir noktada aklıma geldi ben de tam tersi yok uyumam gerek ama geç saatlere kadar uyumuyorum yatsam bile uykum tutmuyor oysaki çok fazla uyumama rağmen mesela yarın 8.30da canlı dersim var hâlâ uyumuyorum.

Reactions: Dosi
8.30'da canlı dersim başlıyor ama 1.30 gibi uyuyorum. Sonra sabah canlı dersimi açıp yine uyuyorum hatta bazen kaçırıyorum ve kendime o gün için hedefler koyuyorum ama tembellik ediyorum örneğin bugün çok ders çalışacağım deyip sadece coğrafyadan not çıkardım.

Edit:2 tane de matematik sorusu çözdğm haklarını yemeyeyim.

Reactions: NES and Gerekli24
Uyku ile ilgili konularım vardı. Uplatayım birini

Ya ben okul çağında 4-5 saatlik uykuyla oldum hep, ama ben başkaları gibi TV veya internete takılıyordum diye değil. Ders çalışıyordum ve hep dinçtim.
Son senelerde çalışırken 6 saat uyku hep yetti bana. Altına düşünce iş dönüşü aşırı yorgun olup akşam üstü uyuyup dengelerdim. Şimdi çok uyuyorum. Geç yatsam bile geç kalkarak. İstediğim zaman erken yatıyorum. Çok şükür kendimi uyku olsun, Internet, gezme veya yemek konusunda kontrol edebiliyorum

Keşke şu özelliklerden az bende de olsa.

Üni 1'de dersler 8.30'du
3'te uyuyup 7'de kalkıyordum ilk 1-2 saat zorlansa da sonradan kendime geliyordum o zamanlar dinçtimsss

Üni 1'de dersler 8.30'du
3'te uyuyup 7'de kalkıyordum ilk 1-2 saat zorlansa da sonradan kendime geliyordum o zamanlar dinçtimsss
Yaşlanıyoruzssssss

Herşey aslında alışmaya bakıyor. 2-3 gün aynı saatlerde kendini alıştır sonra kendiliğinden o saatlerde uyku gelir

Reactions: xdragxx
Tembel - sosyal medyaya aşırı düşkün -uykucu

Aslında benimde internet konusunda bir sıkıntım yok. Hiç bir şey yapmasam bile kolay uyuyan biri değilim nedense. Bazen acaba sağlık olarak bir sorun mu diye düşünüyorum. Bebekken bile bir türlü uyumazmışım anneme özellikle çok çektirmişim

Uyumaya çalışırken 1 den 1000e kadar 1 koyun 2 koyun diye say sayarkene otomatik olarak vücut yorulup uyuyorsun 😅 dene gör

Yaşlanıyoruzssssss

Herşey aslında alışmaya bakıyor. 2-3 gün aynı saatlerde kendini alıştır sonra kendiliğinden o saatlerde uyku gelir
Yok ya şimdi ölürüm herhalde

Bazen 6 saat uyuyorum gün içinde Fifa oynarken bile odaklanamıyorum

Eskiden 4 saat uykuyla her şeyi yapardımssssssssssssssssss

Son zamanlarda çok alıngan oldum. Yanlış yaptığımı bilsem de istemeden insanları triplerime maruz bırakıyorum