Bana İstanbulu öğret hocam olİstanbul'da ortamına göre değişir işler. Üni ortamında her türlü naneyi yiyebilirsin. İş tamamen sende bitiyor.
Kesinlikle son cümlemde ben de o noktaya parmak bastım zaten.
Bana İstanbulu öğret hocam olİstanbul'da ortamına göre değişir işler. Üni ortamında her türlü naneyi yiyebilirsin. İş tamamen sende bitiyor.
Kesinlikle son cümlemde ben de o noktaya parmak bastım zaten.
Menthor'um ol diyorsun yani. Düşünmem lazım.Bana İstanbulu öğret hocam ol
İdolüm de ol Seni örnek alayımMenthor'um ol diyorsun yani. Düşünmem lazım.
İdol falan olamam ben uğraşmam o işlerle. Sen önce kendin ol, yanlışın varsa onları bul düzelt ve örnek alacak geçmişte yaşamış daha büyük, daha kıymetli kişileri bul.İdolüm de ol Seni örnek alayım
Seninkini de ben vereyim yani 😱 Böyle bi şey görmedim.Ne var şu kardeşini götürsen öyle yerlere 😱Çift kişi 600
Sen mesela Senin peşinde çok kız vardır öğret bana her şeyiİdol falan olamam ben uğraşmam o işlerle. Sen önce kendin ol, yanlışın varsa onları bul düzelt ve örnek alacak geçmişte yaşamış daha büyük, daha kıymetli kişileri bul.
O işler öyle olmuyor, kızlar görsel olarak ne kadar iyi olursan ol peşinden koşmaz. Koşanlar da sana uymaz. Ben de zaten huyum kurusun kimsenin peşinden koşmam. İşte o yüzden yalnızlığımla mutlu mesut takılıyorum.Sen mesela Senin peşinde çok kız vardır öğret bana her şeyi
Senin kişiliğin iyi zaten Bana kişilik öğretO işler öyle olmuyor, kızlar görsel olarak ne kadar iyi olursan ol peşinden koşmaz. Koşanlar da sana uymaz. Ben de zaten huyum kurusun kimsenin peşinden koşmam. İşte o yüzden yalnızlığımla mutlu mesut takılıyorum.
Ula gelmişsin 20 yaşına kişiliğin zaten oturmuştur, ben sana ne öğreteyim. Senin derinine inmeden, neyi nasıl bildiğini bilmeden, ya da neyi nasıl algıladığını bilmeden sana hiç bir şey katamam. O kadarıyla uğraşır mıyım, ona da üşenebilirim.Senin kişiliğin iyi zaten Bana kişilik öğret
En azından yanımda dur.Sen ne yapıyosan onu yaparım dışarda Cidden isterim bunuUla gelmişsin 20 yaşına kişiliğin zaten oturmuştur, ben sana ne öğreteyim. Senin derinine inmeden, neyi nasıl bildiğini bilmeden, ya da neyi nasıl algıladığını bilmeden sana hiç bir şey katamam. O kadarıyla uğraşır mıyım, ona da üşenebilirim.
Niye senin kendine özgü bir davranış şeklin yok mu. Ya da beğenmiyor musun kendi davranışlarını. Ondan mı düzeltmek istiyorsun.En azından yanımda dur.Sen ne yapıyosan onu yaparım dışarda Cidden isterim bunu
Ben neresini beğeniyim kendi davranışımın Varoşum oğlum benNiye senin kendine özgü bir davranış şeklin yok mu. Ya da beğenmiyor musun kendi davranışlarını. Ondan mı düzeltmek istiyorsun.
O zaman önce sanatsever bir birey olman lazım. Genel kültür kazanıp, farklı kültürleri görmen ve aradaki farkı algılaman lazım. Kendini geliştireceğin en iyi yer üniversitedir. Önünde 4 yıl var değerlendir, iş hayatında bunlara pek vaktin olmayacak.Ben neresini beğeniyim kendi davranışımın Varoşum oğlum ben
La tıp nasıl bişi biliyo musun sen Hem de 3 e geçtim ben nasıl zor bir yıl.Zaten ünide de değilim hastanedeyim Gel bana kültür şoku yapO zaman önce sanatsever bir birey olman lazım. Genel kültür kazanıp, farklı kültürleri görmen ve aradaki farkı algılaman lazım. Kendini geliştireceğin en iyi yer üniversitedir. Önünde 4 yıl var değerlendir, iş hayatında bunlara pek vaktin olmayacak.