eTV Bu Forum Benim - 5. Bölüm | Dosi vs MEnes | Yeni Bölüm

İstanbul'da ortamına göre değişir işler. :A Üni ortamında her türlü naneyi yiyebilirsin. İş tamamen sende bitiyor. :A

Kesinlikle son cümlemde ben de o noktaya parmak bastım zaten. :A
Bana İstanbulu öğret hocam ol :A

@DarkLegenD dün yarım saat konudaydın. Hani yorum? 😱
@MEnes gibi senin deyiminle entel birini yendim. İnsan bir iki laf söyler burda :A
Konuya harikayıda at. Muazzam bir performans gösterdim rakibimle :A

İdol falan olamam ben uğraşmam o işlerle. :A Sen önce kendin ol, yanlışın varsa onları bul düzelt ve örnek alacak geçmişte yaşamış daha büyük, daha kıymetli kişileri bul. :A
Sen mesela :A Senin peşinde çok kız vardır öğret bana her şeyi :F

Sen mesela :A Senin peşinde çok kız vardır öğret bana her şeyi :F
O işler öyle olmuyor, kızlar görsel olarak ne kadar iyi olursan ol peşinden koşmaz. :A Koşanlar da sana uymaz. :A Ben de zaten huyum kurusun kimsenin peşinden koşmam. :A İşte o yüzden yalnızlığımla mutlu mesut takılıyorum. :A

O işler öyle olmuyor, kızlar görsel olarak ne kadar iyi olursan ol peşinden koşmaz. :A Koşanlar da sana uymaz. :A Ben de zaten huyum kurusun kimsenin peşinden koşmam. :A İşte o yüzden yalnızlığımla mutlu mesut takılıyorum. :A
Senin kişiliğin iyi zaten :) Bana kişilik öğret :bhr:

Senin kişiliğin iyi zaten :) Bana kişilik öğret :bhr:
Ula gelmişsin 20 yaşına kişiliğin zaten oturmuştur, ben sana ne öğreteyim. :A Senin derinine inmeden, neyi nasıl bildiğini bilmeden, ya da neyi nasıl algıladığını bilmeden sana hiç bir şey katamam. :A O kadarıyla uğraşır mıyım, ona da üşenebilirim. :A

Ula gelmişsin 20 yaşına kişiliğin zaten oturmuştur, ben sana ne öğreteyim. :A Senin derinine inmeden, neyi nasıl bildiğini bilmeden, ya da neyi nasıl algıladığını bilmeden sana hiç bir şey katamam. :A O kadarıyla uğraşır mıyım, ona da üşenebilirim. :A
En azından yanımda dur.Sen ne yapıyosan onu yaparım dışarda :) Cidden isterim bunu :)

Ben neresini beğeniyim kendi davranışımın :( Varoşum oğlum ben
O zaman önce sanatsever bir birey olman lazım. :A Genel kültür kazanıp, farklı kültürleri görmen ve aradaki farkı algılaman lazım. :A Kendini geliştireceğin en iyi yer üniversitedir. Önünde 4 yıl var değerlendir, iş hayatında bunlara pek vaktin olmayacak. :A

O zaman önce sanatsever bir birey olman lazım. :A Genel kültür kazanıp, farklı kültürleri görmen ve aradaki farkı algılaman lazım. :A Kendini geliştireceğin en iyi yer üniversitedir. Önünde 4 yıl var değerlendir, iş hayatında bunlara pek vaktin olmayacak. :A
La tıp nasıl bişi biliyo musun sen :A Hem de 3 e geçtim ben nasıl zor bir yıl.Zaten ünide de değilim hastanedeyim :) Gel bana kültür şoku yap :A