Ne kadar mütevazisin.Kıskanılacak bir tarafım yoktur aslında ama evet farklı sentezlerle bir araya gelen farklı bir kişiliğe sahibim @MEnes![]()
Ne kadar mütevazisin.Kıskanılacak bir tarafım yoktur aslında ama evet farklı sentezlerle bir araya gelen farklı bir kişiliğe sahibim @MEnes![]()
Biliyorum keşke herkes benim gibi olabilse mütevazılık yerle birNe kadar mütevazisin.![]()
![]()
Mütevazıymış bak senden bir şey öğrendim. Ben mütevazi diye bilirdim.Biliyorum keşke herkes benim gibi olabilse mütevazılık yerle bir![]()
Benden öğreneceğin çok şey Yok diyemem çok şey varMütevazıymış bak senden bir şey öğrendim. Ben mütevazi diye bilirdim.
Mütevazi paralel demekmiş.![]()
Bu cümlelere kefilim demek isterdim ama yorum yapmama hakkımı kullanmak istiyorum.Kıskanılacak bir tarafım yoktur aslında ama evet farklı sentezlerle bir araya gelen farklı bir kişiliğe sahibim @MEnes![]()
Senin kefilliğini isteyen mi olduBu cümlelere kefilim demek isterdim ama yorum yapmama hakkımı kullanmak istiyorum.![]()
Benim kefilliğimi herkes ister ama herkes kavuşamaz.Senin kefilliğini isteyen mi oldu![]()
Senden olsa olsa kefir olurBenim kefilliğimi herkes ister ama herkes kavuşamaz.![]()
Bilirkişiyim la ben. Benim kefilliğimden ala kefillik mi olacak.Senden olsa olsa kefir olur![]()
İyi günler canımBilirkişiyim la ben. Benim kefilliğimden ala kefillik mi olacak.![]()
Bayağı çuvallamışım![]()
Fark-ı benDelisin allahım yarışmayı bile şova çevirmişsin birde meydan okumuşsun ne adamsın yaa
@Aserat emeğine sağlık Eraycım harika bir program olmuş![]()
Şahaneyim![]()
Meleklerin Aşkı ile ilgili bir tweet attım coştu beğenilerMaşallah özel durumlarıda unutmamış utanmıyoda hiçç
Meleklerin Aşkı ile ilgili bir tweet attım coştu beğeniler![]()
Kabak yine bana patladıEline sağlık @Aserat
Tebrikler @MayısKralı
gel gelelim sana @denizz19
yaziklar olsun, gıcık vs. vs. vs.
Sen böyle bir cümle ile başlayıp sonra benim ismimi nasıl ağzına alırsın? Bu ikidir böyle yapıyorsun![]()
Ekli dosyayı görüntüle 60503
Gel gelelim ceza sorusuna:
Ekli dosyayı görüntüle 60505
Senin askerde oluşunu kolladılar demek. Beni koruyan senmişsin
5 tane yalnızmı almışım 😱 bir ara profilde a desek silindigi için yazılar ve survivordaki normal mesaja bile gelince daha fazla sanıyordum
neyse bu oranı koruyayım bari
Sırf yarışmadan puan almak için benim daha fazla uyarı almamı istemen gözümden kaçmadı
Gıcık herif![]()