Senaryo ya da farklı şeylerle hiç ilgim yok hepte öyle sorular geldi
Sorular çok iyiydi bazılarını yarışıyormuşcasına yanıtladım keyifli bir yarışma olmuş..emeğinize sağlık hepinizin @Aserat @denizz19 @MayısKralı
Yine keyifli bir bölüm olmuş emeklerinize sağlık. 😳 @Aserat
Tebrikler @MayısKralı.
Hahaha bu iyimiş.@denizz19
"denizz19: Atacan'ın reklama ihtiyacı yok, kendisi en az benim kadar ünlü."
Emeğine sağlık@Aserat
Teşekkürler okuduğunuz için.
Zaten son günlerde fazla bir havalısın. Bu programla biraz burnun sürtülür belki.Ben çok emin konuşunca hep kaybediyorum.![]()
Sence sürtülür müTeşekkürler okuduğunuz için.
Zaten son günlerde fazla bir havalısın. Bu programla biraz burnun sürtülür belki.![]()
Fazla kibir iyi değildir ona göreBenim burnum düşse almam![]()
Hiç kibirli miyim sen söyleFazla kibir iyi değildir ona göre![]()
Azıcık bu cepheye kay işte sendeSenaryo ya da farklı şeylerle hiç ilgim yok hepte öyle sorular geldi![]()
Kazanmalara alışığım kaybedelim azıcıkAzıcık bu cepheye kay işte sende![]()
![]()
Tabi ki değilsin aksine çok alçak gönüllüsünHiç kibirli miyim sen söyle![]()
Ben havalıyım ama hiç öyle biri değilim gibi görünürümTabi ki değilsin aksine çok alçak gönüllüsün![]()
Havalı olmadığını hissettiriyorsun karşındaki insana,tabi seni tanımayanlara havalı görünüyorsun o ayrıBen havalıyım ama hiç öyle biri değilim gibi görünürüm![]()
Ben senin kadar takılmıyorum forumda@denizz19 Askerliğide bahane edemezsin forumdan ayrılmamıştın çünkü@MayısKralı Sürekli uzun aralar veren biri hatta yeni geldi ama nerdeyse benim rekoruma yetişiyormuş full yapmamasına sevindim
![]()
![]()
Aaa ilk yıllarımızda o Tubadan dolayı az ceza yemedik @xemrexxx ile![]()
![]()
Son Peygamber lakabı takmıştım
![]()
![]()
@mrt-06 @Aserat
BiliyorumHavalı olmadığını hissettiriyorsun karşındaki insana,tabi seni tanımayanlara havalı görünüyorsun o ayrı![]()
Aaa yinede @MayısKralı na hezimet uğramışsın ayoll daha çok o şaşırttı beniBen senin kadar takılmıyorum forumdaHer detaya takılmam pek önemsiz şeyler çoğu
![]()
Başaramadım Ki tebrik ediyonBu mesaja niye gülünür ki?@denizz19
Aynen kötü bir hezimet oldu
Mantılı bir sebepmiş sustum.Başaramadım Ki tebrik ediyonOndan :
Aynen kötü bir hezimet olduSağlık olsun gençler kazansın
![]()
Benim kardeşim olmak ister misinMantılı bir sebepmiş sustum.![]()