eTV Bu Forum Benim - 3. Bölüm | denizz19 vs MayısKralı | Yeni Bölüm

Emeğine sağlık @Aserat :D

@MayısKralı @denizz19 size de tebrikler arkadaşlar. :D
Teşekkürler. :D
@denizz19 Askerliğide bahane edemezsin forumdan ayrılmamıştın çünkü :A @MayısKralı Sürekli uzun aralar veren biri hatta yeni geldi ama nerdeyse benim rekoruma yetişiyormuş full yapmamasına sevindim :A :A :A

Aaa ilk yıllarımızda o Tubadan dolayı az ceza yemedik @xemrexxx ile :A :A :A Son Peygamber lakabı takmıştım :A :A :A @mrt-06 @Aserat
Ah o günler.. :A Şimdi o Tubacı arkadaşların esamesi okunmuyor. :A

Öyle bir söz söylemişim ki kimse bilememiş. :A Ama söylediğimin sonuna kadar arkasındayım bu dünyadan insanlardan, bi halt olmaz. :A Yarışmaya gelince @denizz19 pek iyi sonuç alamamış. :A @MayısKralı ise baya başarılı gitmiş tebrikler. Senin de eline sağlık @Aserat. Bu arada yarışmada beni şıklarda kullanıyorsun dikkatimi çekiyor, doğru adrestesin. :A

Öyle bir söz söylemişim ki kimse bilememiş. :A Ama söylediğimin sonuna kadar arkasındayım bu dünyadan insanlardan, bi halt olmaz. :A Yarışmaya gelince @denizz19 pek iyi sonuç alamamış. :A @MayısKralı ise baya başarılı gitmiş tebrikler. Senin de eline sağlık @Aserat. Bu arada yarışmada beni şıklarda kullanıyorsun dikkatimi çekiyor, doğru adrestesin. :A
Arslan Bey kaçmış içine :A @Aserat kendişiyle ilgili sorduğun soruyu 3 gün önce görüştüğümüzde söyledim kural ihlali mi :A

Arslan Bey kaçmış içine :A @Aserat kendişiyle ilgili sorduğun soruyu 3 gün önce görüştüğümüzde söyledim kural ihlali mi :A
Ne kural ihlali ya saçmaladın iyice. MEnes ve Arslan Bey aynı kafada dedin, ben de aynı kafada olmaları bir şey değiştirmeyecek dedim. Kazanamadın diye çamur atma bana. :A
Zaten o tür mesaj sorularında şıklara koyduğum 4-5 isim var onlardan biri de sensin. Daha çok olursun yani. :A

Ne kural ihlali ya saçmaladın iyice. MEnes ve Arslan Bey aynı kafada dedin, ben de aynı kafada olmaları bir şey değiştirmeyecek dedim. Kazanamadın diye çamur atma bana. :A

Zaten o tür mesaj sorularında şıklara koyduğum 4-5 isim var onlardan biri de sensin. Daha çok olursun yani. :A
Yok Menesle mangal yaptıkta orada söyledim :A Beni diskalifiye edecek misin :A

Evet o soru tipini görünce direk anlıyorum zaten. :A Bekliyoruz gelecekteki soruları da o zaman. :A