O ayrı ama hayata ve insanlığın bir kısmına başka sert muhalifliklerim de var.Hayatın muhalif zaten sanki görmedik![]()
O ayrı ama hayata ve insanlığın bir kısmına başka sert muhalifliklerim de var.Hayatın muhalif zaten sanki görmedik![]()
Öf kes ya yine sinir sinir konuşma .ssO ayrı ama hayata ve insanlığın bir kısmına başka sert muhalifliklerim de var.Çok sıkıntılı gördüğüm şeyler var. Derin konular çok.
![]()
Konuşmaya başlamamış halim la bu.Öf kes ya yine sinir sinir konuşma .ss
Çaya gidiyo muyuzKonuşmaya başlamamış halim la bu.Ben başlarsam zor susarım.
Susturulmam çok zor oluyor.
![]()
Güzel gün ama bakarız ayarlarız inşallahCuma akşamı olabilir.![]()
Beğenmesem söylerim biliyorsun![]()
Bu vıcık dürüstlük ilişkiniz @sokak sanati nın midesini bulandırdığı gibi benimkini de bulandırdı öğhh.Beğenmene sevindim.![]()
Nedir bu herkesle arkadaş olma isteği? Aşşırı seri cinayetler falan mı işledin ne oldu?Bilmem sana kanım kaynıyorkardeş gibi.
Sakın gitme! Çok tehlikeli bir adam.Valla ne yalan söyleyim duygulandım.Şu anda öyle bir durum yok, olursa kapını çalarım.
![]()
Sen de İstanbul'a gelirsen gel bi çayımı iç gerçek Denizi tanırsınızBu vıcık dürüstlük ilişkiniz @sokak sanati nın midesini bulandırdığı gibi benimkini de bulandırdı öğhh.
Nedir bu herkesle arkadaş olma isteği? Aşşırı seri cinayetler falan mı işledin ne oldu?
Sakın gitme! Çok tehlikeli bir adam.
İki yüzlü olduğunu zaten biliyordum ama elimde belge olması daha da işime gelir, neyse bunu adminliğe yükselişimde şantaj-montaj işlerinde kullanırım.Sen de İstanbul'a gelirsen gel bi çayımı iç gerçek Denizi tanırsınızHoş buradaki halimden çok da farklı değilim de
![]()
@serhatt anlatsınİki yüzlü olduğunu zaten biliyordum ama elimde belge olması daha da işime gelir, neyse bunu adminliğe yükselişimde şantaj-montaj işlerinde kullanırım.
Yoksa düz marul musun? NE?
İşte kendisi anlatsın Ne bileyimGerçek anlamda bayıldı mı pekii?
Tam adamını çağırdın.
Ne öğrenmek istiyorsunGerçek anlamda bayıldı mı pekii?
Yok ya nesini gördün adamın?Bu vıcık dürüstlük ilişkiniz @sokak sanati nın midesini bulandırdığı gibi benimkini de bulandırdı öğhh.
Nedir bu herkesle arkadaş olma isteği? Aşşırı seri cinayetler falan mı işledin ne oldu?
Sakın gitme! Çok tehlikeli bir adam.
Gıybet efendim çekemiyollaYok ya nesini gördün adamın?![]()
Kıskanılacak bir tarafım yoktur aslında ama evet farklı sentezlerle bir araya gelen farklı bir kişiliğe sahibim @MEnesSen de kıskanılmayacak gibi değilsin tabi.@DarkLegenD