Teşekkürler.
Ah o günler..@denizz19 Askerliğide bahane edemezsin forumdan ayrılmamıştın çünkü@MayısKralı Sürekli uzun aralar veren biri hatta yeni geldi ama nerdeyse benim rekoruma yetişiyormuş full yapmamasına sevindim
Aaa ilk yıllarımızda o Tubadan dolayı az ceza yemedik @xemrexxx ileSon Peygamber lakabı takmıştım@mrt-06 @Aserat
Gece gece utandırıyorsun beni. 😳 Hislerimiz karşılıklı.Bilmem sana kanım kaynıyorkardeş gibi.
Arslan Bey kaçmış içineÖyle bir söz söylemişim ki kimse bilememiş.Ama söylediğimin sonuna kadar arkasındayım bu dünyadan insanlardan, bi halt olmaz.Yarışmaya gelince @denizz19 pek iyi sonuç alamamış.@MayısKralı ise baya başarılı gitmiş tebrikler. Senin de eline sağlık @Aserat. Bu arada yarışmada beni şıklarda kullanıyorsun dikkatimi çekiyor, doğru adrestesin.
Ben kolay kolay hissetmem ve kolay da söylemem.Gece gece utandırıyorsun beni. 😳 Hislerimiz karşılıklı.
Valla ne yalan söyleyim duygulandım.Ben kolay kolay hissetmem ve kolay da söylemem.İstanbul'a yolun düşerse gel çay içelim.
Ne kural ihlali ya saçmaladın iyice. MEnes ve Arslan Bey aynı kafada dedin, ben de aynı kafada olmaları bir şey değiştirmeyecek dedim. Kazanamadın diye çamur atma bana.Arslan Bey kaçmış içine@Aserat kendişiyle ilgili sorduğun soruyu 3 gün önce görüştüğümüzde söyledim kural ihlali mi
Zaten o tür mesaj sorularında şıklara koyduğum 4-5 isim var onlardan biri de sensin. Daha çok olursun yani.Öyle bir söz söylemişim ki kimse bilememiş.Ama söylediğimin sonuna kadar arkasındayım bu dünyadan insanlardan, bi halt olmaz.Yarışmaya gelince @denizz19 pek iyi sonuç alamamış.@MayısKralı ise baya başarılı gitmiş tebrikler. Senin de eline sağlık @Aserat. Bu arada yarışmada beni şıklarda kullanıyorsun dikkatimi çekiyor, doğru adrestesin.
O zaman daha adam dönmemişti la.Arslan Bey kaçmış içine@Aserat kendişiyle ilgili sorduğun soruyu 3 gün önce görüştüğümüzde söyledim kural ihlali mi
Yok Menesle mangal yaptıkta orada söyledimNe kural ihlali ya saçmaladın iyice. MEnes ve Arslan Bey aynı kafada dedin, ben de aynı kafada olmaları bir şey değiştirmeyecek dedim. Kazanamadın diye çamur atma bana.
Zaten o tür mesaj sorularında şıklara koyduğum 4-5 isim var onlardan biri de sensin. Daha çok olursun yani.
Evet o soru tipini görünce direk anlıyorum zaten.Ne kural ihlali ya saçmaladın iyice. MEnes ve Arslan Bey aynı kafada dedin, ben de aynı kafada olmaları bir şey değiştirmeyecek dedim. Kazanamadın diye çamur atma bana.
Zaten o tür mesaj sorularında şıklara koyduğum 4-5 isim var onlardan biri de sensin. Daha çok olursun yani.
Hayır o mangal yakan adamın içinden nasıl bu sözler çıkarO zaman daha adam dönmemişti la.Benim kopya bir mesaj yazdığım nerde görülmüş.
Benim her cümlem samimidir. Yapaylığı kabul etmiyorum.Hayır o mangal yakan adamın içinden nasıl bu sözler çıkarOrada ne kadar doğaldın bu Ne yapay cümleler
Hayatın muhalif zaten sanki görmedikBenim her cümlem samimidir. Yapaylığı kabul etmiyorum.Yerine göre modum değişir, sen muhalif ve isyankar moduma rastlamadın sadece gerçekte.
Yarışmada senle ilgili soru çıktı mı dedin anlamadım.Yok Menesle mangal yaptıkta orada söyledimBeni diskalifiye edecek misin
Nihayet jeton düştüYarışmada senle ilgili soru çıktı mı dedin anlamadım.
Zaten fena yenilerek belanı buldun, düşene bir de ben vurmayayım.Nihayet jeton düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?