Senaryo ya da farklı şeylerle hiç ilgim yok hepte öyle sorular geldi
Sorular çok iyiydi bazılarını yarışıyormuşcasına yanıtladım keyifli bir yarışma olmuş..emeğinize sağlık hepinizin @Aserat @denizz19 @MayısKralı
Yine keyifli bir bölüm olmuş emeklerinize sağlık. 😳 @Aserat
Tebrikler @MayısKralı.
Hahaha bu iyimiş.@denizz19
"denizz19: Atacan'ın reklama ihtiyacı yok, kendisi en az benim kadar ünlü."
Emeğine sağlık@Aserat
Teşekkürler okuduğunuz için.
Zaten son günlerde fazla bir havalısın. Bu programla biraz burnun sürtülür belki.Ben çok emin konuşunca hep kaybediyorum.
Sence sürtülür müTeşekkürler okuduğunuz için.
Zaten son günlerde fazla bir havalısın. Bu programla biraz burnun sürtülür belki.
Fazla kibir iyi değildir ona göreBenim burnum düşse almam
Hiç kibirli miyim sen söyleFazla kibir iyi değildir ona göre
Azıcık bu cepheye kay işte sendeSenaryo ya da farklı şeylerle hiç ilgim yok hepte öyle sorular geldi
Kazanmalara alışığım kaybedelim azıcıkAzıcık bu cepheye kay işte sende
Tabi ki değilsin aksine çok alçak gönüllüsünHiç kibirli miyim sen söyle
Ben havalıyım ama hiç öyle biri değilim gibi görünürümTabi ki değilsin aksine çok alçak gönüllüsün
Havalı olmadığını hissettiriyorsun karşındaki insana,tabi seni tanımayanlara havalı görünüyorsun o ayrıBen havalıyım ama hiç öyle biri değilim gibi görünürüm
Ben senin kadar takılmıyorum forumda@denizz19 Askerliğide bahane edemezsin forumdan ayrılmamıştın çünkü@MayısKralı Sürekli uzun aralar veren biri hatta yeni geldi ama nerdeyse benim rekoruma yetişiyormuş full yapmamasına sevindim
Aaa ilk yıllarımızda o Tubadan dolayı az ceza yemedik @xemrexxx ileSon Peygamber lakabı takmıştım@mrt-06 @Aserat
BiliyorumHavalı olmadığını hissettiriyorsun karşındaki insana,tabi seni tanımayanlara havalı görünüyorsun o ayrı
Aaa yinede @MayısKralı na hezimet uğramışsın ayoll daha çok o şaşırttı beniBen senin kadar takılmıyorum forumdaHer detaya takılmam pek önemsiz şeyler çoğu
Başaramadım Ki tebrik ediyonBu mesaja niye gülünür ki?@denizz19
Aynen kötü bir hezimet oldu
Mantılı bir sebepmiş sustum.Başaramadım Ki tebrik ediyonOndan :
Aynen kötü bir hezimet olduSağlık olsun gençler kazansın
Benim kardeşim olmak ister misinMantılı bir sebepmiş sustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?