@bazinga'yı da ağırlamak isteriz aslında, baş köşemizde kurucumuz olur ama geleceğini sanmam.Listeye ekledim; gelecek reaksiyon ve geribildirimlere göre konu açarız.
@bazinga'yı da ağırlamak isteriz aslında, baş köşemizde kurucumuz olur ama geleceğini sanmam.Listeye ekledim; gelecek reaksiyon ve geribildirimlere göre konu açarız.
Dünyanın öbür ucuna mı? Nereye gitmiş? Ben çalışmaktan başını kaldıramıyor diye biliyorum. Gelir de, hiç uğraşacağını sanmıyorum.Dünyanın öbür ucuna giden adam Patronumuz. Bence gelir ama onu karlı bir gün çağıracağım @bazinga
@MasacRE: "Soğuk, buz gibi alkollü içecek ne iyi gider."
@Dosi, @MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai.
Yarın Bayram var kardeşim, mübarek arefe günü millete neler söylüyorsun...
İçer içer. Ondan beklenirDoğru doğru, bayram bayram adam içmez herhalde.
Aynı ben
Aşk olsun diğerleri de biz miyiz 😏 😱 @12.AdamAynı ben
İsottt bizim senle içeceğimiz belli 🤣🤣🤣🤣Smoothie dışında hepsi. Bir kere denedim ve hiç beğenmedim, içinde meyve parçacıkları falan vardı. Asla içeceğimi düşünmüyorum bir daha. @The_Erinch
@MasacRE: "Soğuk, buz gibi alkollü içecek ne iyi gider."
@Dosi, @MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai.
İzmirlinin hali başka olur.. @MasacRE Kordonda kap gel koçum
Yine arkamızdan neler neler konuşulmuş....
Gece acıkınca yapıyorum ve tokluk hissi veriyorŞu ayranı kuru kuru nasıl içiyon ya @Dosi
Hem yanında lahmacun, çiğ köfte olmadan bana hitap etmiyor aynı zamanda feci uyku getiriyor...
Onun yerine buz gibi sprite içGece acıkınca yapıyorum ve tokluk hissi veriyor
Bende uyku yapmıyor. Türkiye'de BİM'in şişesinini yarı yapıyorum ama uyku yok
Sen o kadar muhabbetten sadece alkole takıl. Ayrıca içmek iste, ortak arkadaşla birlikte bile içersin.Yine arkamızdan neler neler konuşulmuş....
Ankette gazlı içecekler, limonata ve soğuk çay dedim. Aslında en iyisi alkollü içecekler tabii ama şu fiyatlarla fazla lüks kaçıyor o içecekler, her zaman açıp serinlemek için uygun değil
Konuştu alkol uzmanıSen o kadar muhabbetten sadece alkole takıl. Ayrıca içmek iste, ortak arkadaşla birlikte bile içersin.
@The_Erinch'in organizatörlüğündeki İzmir buluşması hakkında ne düşünüyorsun?