Tyler Durden dururken, alkol uzmanı olmak ne haddime?Konuştu alkol uzmanı
Tyler Durden dururken, alkol uzmanı olmak ne haddime?Konuştu alkol uzmanı
Biz bıraktık artık gençlereTyler Durden dururken, alkol uzmanı olmak ne haddime?
@MasacRE bak, Tyler Durden de içiyormuş zamanında, bırakmış.Biz bıraktık artık gençlere
Tyler Durden hala içiyor ikinci kişilik tam zıttı ama@MasacRE bak, Tyler Durden de içiyormuş zamanında, bırakmış.
Yarasın o zaman, yarasın. Bir tarafı ayran içiyor, bir tarafı da alkol tüketiyor.Tyler Durden hala içiyor ikinci kişilik tam zıttı ama
Aynı ben
Aşk olsun diğerleri de biz miyiz 😏 😱 @12.Adam
Dünyanın en pahalı Ayranı...@MEnes orda yok misal. Diğer siz hepiniz evet ordasınız gibi
Evet Utkucuğum Arafff Beylerin bana itelediği tarihi belirsiz İzmir Kalkışması hakkında düşüncen nedir @MasacRESen o kadar muhabbetten sadece alkole takıl. Ayrıca içmek iste, ortak arkadaşla birlikte bile içersin.
@The_Erinch'in organizatörlüğündeki İzmir buluşması hakkında ne düşünüyorsun?
@Dosi @Tolstoyevski Sizin klüp büyüyorSıcak havalarda en çok gazlı içecekleri tüketiyorum maalesef. Yemeklerin yanında ise genelde buz gibi ayran favori içeceğim.
@Tolstoyevski sayılmaz bizim klüpte o diğer içecekleride çok seviyor@Dosi @Tolstoyevski Sizin klüp büyüyor
Olabilir ama bir şey yerken yanında daima ayran tercihim ve sade şekilde de içiyorum@Tolstoyevski sayılmaz bizim klüpte o diğer içecekleride çok seviyor
Alkol olarak diyorsan yok onu kastetmemiştim ama ona ilgisi var gibi @Tolstoyevski
Bunu mu diyorsun?
Olabilir ama bir şey yerken yanında daima ayran tercihim ve sade şekilde de içiyorum
Yoldaşım,milli içeceğimizi buzlu mu, buzsuz mu tüketiyorsun?Alkol olarak diyorsan yok onu kastetmemiştim ama ona ilgisi var gibi @Tolstoyevski
Kanımı donduruyorsun...Yine arkamızdan neler neler konuşulmuş....
Ankette gazlı içecekler, limonata ve soğuk çay dedim. Aslında en iyisi alkollü içecekler tabii ama şu fiyatlarla fazla lüks kaçıyor o içecekler, her zaman açıp serinlemek için uygun değil
Alkolik bir sapık olduğunu yine gözler önüne sermiş Hainku... @MasacRE @Maskeli FedaiKanımı donduruyorsun...
Hiç sorma ben böylesini görmedim, duymadım, bilmiyorum... @MasacRE @Maskeli FedaiAlkolik bir sapık olduğunu yine gözler önüne sermiş Hainku... @MasacRE @Maskeli Fedai