@DarkLegenD'i veliahtım olarak tayin ediyorum, bu görevi o devralacak.Tabi sanal ortamda elbet görüşürüz ama forumdaki uzun mesjlarını hatırlayacağız ve kulaklarını çınlatacağız
@DarkLegenD'i veliahtım olarak tayin ediyorum, bu görevi o devralacak.Tabi sanal ortamda elbet görüşürüz ama forumdaki uzun mesjlarını hatırlayacağız ve kulaklarını çınlatacağız
Tehditkar birini mi getiriyorsun zorla oy topluyordu@DarkLegenD'i veliahtım olarak tayin ediyorum, bu görevi o devralacak.
Bana iki blok ötedeki fakültede okuyor, hiç göremedik daha. Yine de veliahtım olsun bakalım. Düzelmeye başladı gibi yavaştan bu ara, ifade kullanıyor.Tehditkar birini mi getiriyorsun zorla oy topluyordu
O kadar yakın ve bir o kadar uzaksınız demek İnsan görüşür Fakültenin yakınılığının hatrınaBana iki blok ötedeki fakültede okuyor, hiç göremedik daha. Yine de veliahtım olsun bakalım. Düzelmeye başladı gibi yavaştan bu ara, ifade kullanıyor.
Gizemli kalmayı tercih ediyor kendisi.O kadar yakın ve bir o kadar uzaksınız demek İnsan görüşür Fakültenin yakınılığının hatrına
Amann gizemden ölecek o daGizemli kalmayı tercih ediyor kendisi.
Sanat eserinin gizemi var üzerinde, doğaldır.Amann gizemden ölecek o da
Konu uzun olunca, okumaya üşendin demek. Orada Ekim ayı itibariyle ara vereceğimi yazmıştım.Gittin mi ona göre cennet mahallesi jeneriği açıp oynicam
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum kafa dengi insan. Kişisel olarak çok fazla bilgi sahibi olmasak da, iyi yorumlaştık. Sen de iyi yorumluyorsun, tam da Sherlock gibi, analizler. Ben yanında Mycroft kalıyorum.İlk üye olduğum zaman tanışmıştık ama fazla sohbet etme şansımız olmamıştı. Bu sefer oldu ve seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Seninle karşılıklı olarak yaptığımız uzun (ben senin kadar uzun yazamam orası ayrı) ve detaylı değerlendirmeleri özleyeceğim açıkçası. Özletme kendini fazla, en kısa zamanda görüşmek üzere.
Hem zaten insan kardeşini unutur mu? Sen takip ettiriyorsundur nasılsa beni.
Yine çok yakışıklı çıktığımız fotoğraflardan birisini de buraya iliştiriyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 61987
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum kafa dengi insan. Kişisel olarak çok fazla bilgi sahibi olmasak da, iyi yorumlaştık. Sen de iyi yorumluyorsun, tam da Sherlock gibi, analizler. Ben yanında Mycroft kalıyorum.
Unutmaz tabi abisi. Ben senin hep ensendeyim.
Seni takip ettirmiştim, takip ettirdiklerim çekmiş gizlice. Ben giderim, takip ettirdiklerim kalır.
O kadar da küçük görme kendini, sen de iyisin.Bir sonraki dönüşünde iyice tanışır, bilgi sahibi oluruz artık. Sen varken ben yanında Mycroft kalıyorum asıl.
Gidip bana gösteriş olsun diye en pahalı fotoğrafçıyı tutmuşsun. Kaliteli bir fotoğrafımı çekmiş, dur avatar yapayım. O kadar para harcamışsın.
Maalesef, gerçek.Oha, bu gerçek olamaz. 😱
Elbet bir gün geri döneceğim. Sağ olasın, her şeyin hayırlısı dediğin gibi.@Arslan Bey Arayı çok açma herşeyin hayırlısı umarım
O kadar yakın ve bir o kadar uzaksınız demek İnsan görüşür Fakültenin yakınılığının hatrına
Aslında Brezilya Devleti'nin paralı ajanıyım falan. Kullanıcı adım ile uyumlu olmaya çalışıyorum canım aa siz de.Gizemli kalmayı tercih ediyor kendisi.
Aslında Brezilyz Devleti'nin paralı ajanıyım falan. Kullanıcı adım ile uyumlu olmaya çalışıyorum canım aa siz de.
Kampüste yanından geçen zenci görünümlü, yüzü gözü ayakkabı boyalı, öğrencilerden biri olduğumu söylesem inanır mıydın?
Bu da Brezilyalı Ajan olduğun zamanlardan.