Bu Bir Veda Konusudur!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüh :A Yalın'ın şampiyonluğunu görmeden gidiyorsun demek :(

Neyse şaka bir yana yine geleceksin zaten ama bu halinden memnunuz. Hep böyle olman dileğiyle :A

İlk üye olduğum zaman tanışmıştık ama fazla sohbet etme şansımız olmamıştı. Bu sefer oldu ve seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Seninle karşılıklı olarak yaptığımız uzun (ben senin kadar uzun yazamam orası ayrı) ve detaylı değerlendirmeleri özleyeceğim açıkçası. Özletme kendini fazla, en kısa zamanda görüşmek üzere. :)

Hem zaten insan kardeşini unutur mu? Sen takip ettiriyorsundur nasılsa beni. :A

Yine çok yakışıklı çıktığımız fotoğraflardan birisini de buraya iliştiriyorum:

4C68C370-BF9F-4197-A67D-92BC272138C7.jpeg

İlk üye olduğum zaman tanışmıştık ama fazla sohbet etme şansımız olmamıştı. Bu sefer oldu ve seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Seninle karşılıklı olarak yaptığımız uzun (ben senin kadar uzun yazamam orası ayrı) ve detaylı değerlendirmeleri özleyeceğim açıkçası. Özletme kendini fazla, en kısa zamanda görüşmek üzere. :)

Hem zaten insan kardeşini unutur mu? Sen takip ettiriyorsundur nasılsa beni. :A

Yine çok yakışıklı çıktığımız fotoğraflardan birisini de buraya iliştiriyorum:

Ekli dosyayı görüntüle 61987
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum kafa dengi insan. Kişisel olarak çok fazla bilgi sahibi olmasak da, iyi yorumlaştık. Sen de iyi yorumluyorsun, tam da Sherlock gibi, analizler. Ben yanında Mycroft kalıyorum. :)

Unutmaz tabi abisi. Ben senin hep ensendeyim. :D

gallery-1483137199-12382064-low-res-sherlock.jpg

Seni takip ettirmiştim, takip ettirdiklerim çekmiş gizlice. Ben giderim, takip ettirdiklerim kalır. :A

Ben de tanıştığıma çok memnun oldum kafa dengi insan. Kişisel olarak çok fazla bilgi sahibi olmasak da, iyi yorumlaştık. Sen de iyi yorumluyorsun, tam da Sherlock gibi, analizler. Ben yanında Mycroft kalıyorum. :)

Unutmaz tabi abisi. Ben senin hep ensendeyim. :D

gallery-1483137199-12382064-low-res-sherlock.jpg

Seni takip ettirmiştim, takip ettirdiklerim çekmiş gizlice. Ben giderim, takip ettirdiklerim kalır. :A

Bir sonraki dönüşünde iyice tanışır, bilgi sahibi oluruz artık. Sen varken ben yanında Mycroft kalıyorum asıl. :A

Gidip bana gösteriş olsun diye en pahalı fotoğrafçıyı tutmuşsun. Kaliteli bir fotoğrafımı çekmiş, dur avatar yapayım. O kadar para harcamışsın. :A

Bir sonraki dönüşünde iyice tanışır, bilgi sahibi oluruz artık. Sen varken ben yanında Mycroft kalıyorum asıl. :A

Gidip bana gösteriş olsun diye en pahalı fotoğrafçıyı tutmuşsun. Kaliteli bir fotoğrafımı çekmiş, dur avatar yapayım. O kadar para harcamışsın. :A
O kadar da küçük görme kendini, sen de iyisin. :A

O kadar emek verip fotoğraf çektirmişim, hatıra olarak kalsın. :A