Böyle bir ortam zaten bırakılmaz. Sağ olasın, sen de kendine iyi bak. Görüşürüz elbet yine.Nasılsa geri döneceksin biz istesek bırakmayız forumu o yüzden şimdilik görüşürüz kardeşim kendine iyi bak
Sonu videodaki gibi değil de dizideki gibi olmasın aman diyim. Kendini mezun bilip mezun olmadığı ortaya falan çıkıyordu hatırlarsın.
Böyle olacağız. Sağ olasın, Sen de kendine iyi bak.
Konuşuruz yine arada, kopmayız.
Star TV'ye olan yakınlığın olan bir üyesin diye hatırlıyorum zamanında, kafamda öyle yer edinmişsin. Sağ olasın, sen de kendine dikkat et.Tanımıyorum seni. Gerçi ilk zamanlar tanıştıklarımı bile unuttum ama bu kadar kişi ozleyecegini söylüyorsa iyi birisindir. Hakkında hayirlisi olsun. Kendine dikkat et.
Forumda kim açılıp saçılıyorsa kayboluyor @XanTier @Forumdash şimdi @Arslan Bey
@xBUGRAx duruyor ama oda MS bitince kaybolmasa bari
O videodaki gibi olacak, hatta üzerine bir şeyler eklemeyi düşünüyorum, ki sırf bu yüzden uzaklaşıyorum aslında forumdan. Daha tez mevzusu var.Sonu videodaki gibi değil de dizideki gibi olmasın aman diyim. Kendini mezun bilip mezun olmadığı ortaya falan çıkıyordu hatırlarsın.
Konuşuruz ben zaten hep buralardayım. Sosyal medyada da ulaşılabilirliğim sürekli mevcut.
Kamu spotu: Üç yıl boyunca foruma hiç girmeyip, üniversite kazandı.Yok kız nereye gideyim kafayı yerim iyice buraya girmezsem.
Sosyal medyada bol bol rastlaşıyoruz, neden özleyesin?Özlemeyeceğim.
Sıkıntı büyük o zaman desene. Çözersin sen ya fazla uzatma işini bitir okulla önüne bak.
Oradan da sileceğim seniSosyal medyada bol bol rastlaşıyoruz, neden özleyesin?
Bende bir kıvırcık arkadaşın vardı. O zaman WhatsApp grubu açarız.Sıkıntı büyük o zaman desene. Çözersin sen ya fazla uzatma işini bitir okulla önüne bak.
Whatsapp'ı var o arkadaşların bende bi senin yok bir ara alırız numaraları çözeriz o işi.
Oralardan da sararım diye korkuyorsun sanırım.Oradan da sileceğim seni
Çiğdem'in sosyal medya hesaplarında aktifliği söz konusu olsaydı, liste göndermeye devam ederdim.MS'de slowlarım bitene kadar kalsaydın iyiydi. Artık daha heyecanla bekliyoruz dönüşünü alışmıştık yeni haline. @Arslan Bey
Uzun süreli ara olmaz elbette. Sağ olasın, sen de kendine iyi bak.Umarım uzun süreli bir ara olmaz da fazla özletmezsin kendini. Gerçi döneceğinden şüphem yok özellikle yıllanmış üyelerin burayı kolay kolay terk etmesi mümkün olmuyor. Kendine iyi bak. @Arslan Bey
Desteklerinizle layık olmaya çalışacağım, bir sonraki sefer geri dönerek.@Arslan Bey ne yaptın sen Biz kalkalım en favori üyede destekleyelim sense ara ver
Tabi sanal ortamda elbet görüşürüz ama forumdaki uzun mesjlarını hatırlayacağız ve kulaklarını çınlatacağızDesteklerinizle layık olmaya çalışacağım, bir sonraki sefer geri dönerek.
Seninle de kopmuyoruz gözlemeci.